- Konu Sahibi knowyourself
-
Allah canını almasın kız. kibrit kutusu peynir ilk harfleri. güldürdün beni durupdururkenCnm kk peynir ne oluyo cok merak ettim
ben sabahları domates yiyemiyorum canım ya. içim almıyor. yesem yesem biber yerim bi.sotelenmiş sebzeler iyi gerçekten kalorisi düşük. ben de geçen yaptım karışık üstüne yoğurt.oh mis afiyet olsun.eslemm kibrit kutusu kadar demek oluyorrr
knoww harikasınn senin adına çok sevindim
ben de sabah 1 dilim ekmekle 1 dilim peynir domates ve yeşillik yedimm
öğlende kabak soteledimm
Allah canını almasın kız. kibrit kutusu peynir ilk harfleri. güldürdün beni durupdururken
aramızda kalsın ilk burda biryerde okudum ben de bu kısaltmayı ilk bi düşündüm. aklıma ne geldi biliyo musun. kadınlar kulübü peyniri. dedim bi tarif var herhalde lordan yapılan yağsız tuzsuz ona diyolar diye. sonra anladım:)))Ay sorma bende guldum kendime cok krem peynir desem deil kasar peynori desem deil burma suzme filan hic deil kac gundur catliym meraktan en sonunda bafi sorayim dedim
çok komik de mi.Kizlaaaar ikinize de guldum
Opuyorum tombikleri
Tebrik ederim knowyourselfçok komik de mi.kahvaltıda gülerim artık. kilo verdim ya değmeyin keyfime.
Amin. tebrik ederim canım.7 kilo fark etmiştir bayağı.ben de 7.5 verdim. görenler muhakkak söylüyor kilo vermişsin diye. gel sen de katıl herkesin birbirinden öğrenecek şeyleri var burda.selam Allah hedeflerinize çabuk ulaştırsın kızlar
bende 98 kilodan 91 kiloya düştüm
tabiiki daha da gidecek bende gelirim arada sohbetlerinize
canım ben hergün tartıya çıkıyorum buraya da yazıyorum. sen de yaz ne zaman istesen. aria ve tevekkül bir daha yazmadı bu konuya.bulamadım ben de onların sayfasını kulaklarını çekemedim.kilo günlerinizz varmıı arkadaşlarrr
ben regl haftasındayımm sancımm var ve şişkinlikk
bu başlığın hakkını vermekk istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?