135'ten 97'ye durmak yok yola devam:))

sevgili günlük;
bugün sabah tartıldım gene aynıyı 96.5. Şükür.
kahvaltı:kızıma yumurta kırmıştım yarısın yemiş diğer yarısını da ben yedim 1,5 dilim ekmek,kk peynir,3 zeytin,şekersiz çay.
şekersiz kahve içtim.
1 litre su içtim.
evde temizlik var.
öğlene biber dolması yaptım pirinçli ama gene de 1 dilim ekmek yerim herhalde. yanına salata yoğurt. akşam da aynı yerim diye düşünüyorum.

öğlen 2 dolma çoban salata 1 dilim ekmek 4 kaşık yoğurt yedim.
2 şekersiz kahve ve yarım muz yedim arada.
akşam 1 biber 1 patates dolması yarım bardak ayran.
yarın tartıda 100 gram eksik görürsem çok sevinicem 3 gündür aynıyım.sabah şöyle bir saniye 96.400 de durdu daha ben gülümseyemeden hop 500 oldu.

haydi buyur sabah 97.1 çıktım. moraller bozulmasın. yapılacak bir şey yok. aynen devam. sabah 3 te bir simit yedim. şekersiz çay içtim. şekersiz kahvem tabii. öğlen 7 kaşık yoğurtlu mantar soslu makarna. ara şekersiz kahve. akşam bir muz. suyumu içtim iki litre böyle işte.

sabah tartı 96.8 çıktı. iyi iyi. sabah 1 yumurta, 1 dilim kızarmış ekmek, kk peynir,şekersiz çay.
şekersiz kahve.
denize gidildi az yüzüldü.
öğle 1 dilim ekmek, iki dolma kalmıştı yedim sarımsaklı yoğurtla. bir kepçe de karışık sebze kavurması.az yağlı kendi suyunda yapışmaz tavada kavurdum: patlıcan kabak biber havuç .
su 1litre oldu şimdiye.
akşam pilates var. kavurma yerim gene belki azıcık da makarna yoğurtlu.

Merhaba canım :) Günlüğünü okudum. Tebrik ederim, başarılarının devamını dilerim. Hergün tartılıyorsun sanırım, insan merak ediyor ama haftada bir gün tartılsan belki daha iyi olabilir mi? Hem motivasyon açısından hem de bir gün bir günü tutmayabiliyor bu tartı işleri bir tuhaf :-o Ben de evlenince kilo aldım, evlenmedenki kilomda kalsaydım daha ne isterdim o da düşük bi kilo değildi ama ben çok çabuk alıyorum maalesef.
Ben de beklerim günlüğüme komşu :)
İnşallah hepimiz sağlıkla kilo veririz.
Kolay gelsin :)

sağol canım. hergün tartılıyorum meraktan.:) ama haftada bir güne dönmeliyim yoksa psikolojim bozulacak. bir de bugün plates hocam ara öğün yapmamı tembihledi. asla öğün atlama dedi . bakalım yarın biraz daha ara yapmaya çalışacağım.
senin günlüğünü bir bulayım bakalım.:))

aman hasta oldum bugün 38.5 ateşle yattım. antibiyotik ve minoset verdi doktor. aile hekimimiz o bizim kilo verdiğimi görünce diet mi yapıyosun dedi evet deyince bi de c vitamini yazdı.acaba çok mu yüklendim kendime.senelerdir bilmem ateşlendiğimi. bugün tartılmadım. sabah 2 çatal beyaz peynir.iki ısırık ekmek.öğlen iki elma.akşam 4 kaşık çorba.1 dilim ekmek 4 çatal peynir.ilaçlarla su içtim 5 bardak filan.ay çok hastayım.bugün böyle oldu çok şükür.

ateşim düşmüş sabah 37 ölçtüm. sabah tartıldım 96. ama hastalıktan oldu tabii. yarın daha çok çıkarım midem dolunca. pilatese gidemem bugün baş ağrısı halsizlik devam ediyor. sabah 1 dilim ekmek az peynir yedim şekersiz çay içtim.

Allah sifa versin canim. Cok yuklenmedin, bence dengeli besleniyorsun. Insallah kisa surede toparlan pilatesine devam et. Spor ve ter atmak da hastaliklari uzaklastiriyor

geçmiş olsun.. ana ve ara ögünlerini ihmal etme canım

know günlüğünü birinci sayfadan hepsini okudumm çok güzel ilerliyorsunnn,müsadenle eğer sende devam etmek istiyorsunn bende burda yediklerimi yazmak isterimm
kısaca tanıtmak gerekirse bende 79.8 ile başladımm diyete
0 gündür yapıyorum ve 77.8 geldimm

Allah sifa versin canim. Cok yuklenmedin, bence dengeli besleniyorsun. Insallah kisa surede toparlan pilatesine devam et. Spor ve ter atmak da hastaliklari uzaklastiriyor
sagol canım amin. dengeli beslenmeye çalışıyorum ama meyveyi az yedim. hergün bi meyve yicem bundan sonra.pilatese cumadan itibaren gidicem bugün mümkün değil. dizlerim titriyo.

tamam canım gel. inan sevinirim. insan arkadaş arıyor böyle bir şeyde. destek oluruz yanlışlarımızı düzeltiriz. sen de yaz menülerini. beraber sayfamız olsun.

sabah tartıldım 95.3. hastalıktan mıdır nedir.az yedim ya ondan herhalde. daha iyiyim bugün. aman pek sevindirik oldum.sabah yarım simit 2 kk peynir. şekersiz çay. sonra da şekersiz kahve. dışarda işim var bugün. dayanabilirsem evde köfte salata yicem. yoksa dışarda bir şeyler yerim. hade öptüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…