- Konu Sahibi knowyourself
-
çok teşekkür ederim İnşallah canım.bayağı çabalıyorum kendi çapımda.Kolay gelsin,istediğin kiloya ulaırsın inşallah.
devam devam. ömür boyu devam bundan sonra. korumak da zor okuduğum kadarıyla.o günleri de görürüz İnşallah.Arada boyle oynar gramlar, sudur odemdir. Aynen, moraller bozulmasin. Devam canim
sağol canım. hergün tartılıyorum meraktan.:) ama haftada bir güne dönmeliyim yoksa psikolojim bozulacak. bir de bugün plates hocam ara öğün yapmamı tembihledi. asla öğün atlama dedi . bakalım yarın biraz daha ara yapmaya çalışacağım.Merhaba canım :) Günlüğünü okudum. Tebrik ederim, başarılarının devamını dilerim. Hergün tartılıyorsun sanırım, insan merak ediyor ama haftada bir gün tartılsan belki daha iyi olabilir mi? Hem motivasyon açısından hem de bir gün bir günü tutmayabiliyor bu tartı işleri bir tuhaf :-o Ben de evlenince kilo aldım, evlenmedenki kilomda kalsaydım daha ne isterdimo da düşük bi kilo değildi ama ben çok çabuk alıyorum maalesef.
Ben de beklerim günlüğüme komşu :)
İnşallah hepimiz sağlıkla kilo veririz.
Kolay gelsin :)
geçmiş olsun.. ana ve ara ögünlerini ihmal etme canımaman hasta oldum bugün 38.5 ateşle yattım. antibiyotik ve minoset verdi doktor. aile hekimimiz o bizim kilo verdiğimi görünce diet mi yapıyosun dedi evet deyince bi de c vitamini yazdı.acaba çok mu yüklendim kendime.senelerdir bilmem ateşlendiğimi. bugün tartılmadım. sabah 2 çatal beyaz peynir.iki ısırık ekmek.öğlen iki elma.akşam 4 kaşık çorba.1 dilim ekmek 4 çatal peynir.ilaçlarla su içtim 5 bardak filan.ay çok hastayım.bugün böyle oldu çok şükür.
sagol canım amin. dengeli beslenmeye çalışıyorum ama meyveyi az yedim. hergün bi meyve yicem bundan sonra.pilatese cumadan itibaren gidicem bugün mümkün değil. dizlerim titriyo.Allah sifa versin canim. Cok yuklenmedin, bence dengeli besleniyorsun. Insallah kisa surede toparlan pilatesine devam et. Spor ve ter atmak da hastaliklari uzaklastiriyor
sağol canım sağol.inan iştahım yok.bugünleri de gördük :)geçmiş olsun.. ana ve ara ögünlerini ihmal etme canım
tamam canım gel. inan sevinirim. insan arkadaş arıyor böyle bir şeyde. destek oluruz yanlışlarımızı düzeltiriz. sen de yaz menülerini. beraber sayfamız olsun.know günlüğünü birinci sayfadan hepsini okudumm çok güzel ilerliyorsunnn,müsadenle eğer sende devam etmek istiyorsunn bende burda yediklerimi yazmak isterimm
kısaca tanıtmak gerekirse bende 79.8 ile başladımm diyete
0 gündür yapıyorum ve 77.8 geldimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?