135'ten 97'ye durmak yok yola devam:))

sabah teartıldım 96.
1 dilim ekmek az peynir şekersiz çay.
şekersiz kahve
şekersiz çay.
iki kepçe yoğurt çorbası.bir dilim ekmek.
10 üzüm.1 dilim kek
üzümle kek yedim yüzdüm diye akşam yine çorba ve 1 dilim ekmek var.

sabah.95.4 çıktım. dün az yemiştim. kalori olarak 900.benim için çok az bir miktar. bugün hastayım biraz. yine antibiyotik yazdı doktor. bugün fazla yemeği düşünüyorum.1600 kalorilik ayarladım. sabah 1 dilim kızarmış ekmek. kk peynir. 1 yumurta. şekersiz çay.
şekersiz kahve. 1 elma ve kuru cranberries yedim şimdilik.
öğlen ekmek arası bir şey yicez. ayranla. arada şeftali.
akşam zeytinyağlı taze fasulye var salatayla yerim ve 1 dilim ekmek. 1 porsiyon da sütlaç yicem bugün. böyle. akşam iyi olursam pilatese gidicem.

sabah.95.4 çıktım. dün az yemiştim. kalori olarak 900.benim için çok az bir miktar. bugün hastayım biraz. yine antibiyotik yazdı doktor. bugün fazla yemeği düşünüyorum.1600 kalorilik ayarladım. sabah 1 dilim kızarmış ekmek. kk peynir. 1 yumurta. şekersiz çay.
şekersiz kahve. 1 elma ve kuru cranberries yedim şimdilik.
öğlen ekmek arası bir şey yicez. ayranla. arada şeftali.
akşam zeytinyağlı taze fasulye var salatayla yerim ve 1 dilim ekmek. 1 porsiyon da sütlaç yicem bugün. böyle. akşam iyi olursam pilatese gidicem.
gecmiş olsun canım bende gribim yatıyorum uyukluyorum fenayım iyi olunca gelicem

sabah tartıda 95.5 çıktım. kahvaltıda yumurta.1 dilim ekmek. kk peynir.5 zeytin yedim. denize gittik kızımla. azıcık yüzebildim halim yok fazla:KK1:. ara şekersiz kahve ve dünden kalan yarım sütlaç.
öğlen 10 kaşık kıymalı makarna. arada orta şeker kahve(komşudaydık ben rejimdeyim demediğim için herkes ne içiyosa onu içtim.)
akşam fasulye var dünden 1 dilim ekmek yoğurt yerim. böyle bugünde. bakalım yarın ne görcez tartıda.:KK45:

günaydın kızlar.95.6 tartıdaki rakam. sabah 3 dilim sucuk.1 dilim kızarmış ekmek.şekersiz çay.
çilek yedim 1 avuç. şekersiz kahve.
öğlen akşam tavuklu patates var evde. marul salatası yapam yiyem.
armut erik yerim.bir kalorisini hesaplıyım belki birer dilim ekmek de yerim yanına. akşam pilates var.:KK49:her yanım et kesti bakalım nasıl yapıcam hareketleri.

Pilatesten ne gibi sonuclar aldin? Ben de zaman bulursam cok yapmak istiyorum.
canım daha az gittim ben, daha haftada üç gün. hasta olunca gidemedim filan. daha anlamadım bir şey. yaparken kan ter içinde kalıyorum ve hala ertesi günü et kesiği oluyorum. kalbin atışını arttırmıyor. durduğun yerde hareket yapıyorsun hatta hoca yavaş diye bile uyardı beni.:KK49:Cardio değil yani.

ama diyorsan ki benim kaslarım zayıf, etlerim sarkık. o zaman git derim. benim gözlemlediğim bu. yani zayıflatıcı değil ama toparlayıcı. inceltici. ben kayıt olduğumda hoca her yerimin basen bel kol boyun hepsinin ölçüsünü aldı. sonra tekrar ölçüp karşılaştıcaz farkı görücez dedi. ama ne zaman yine ölçer bilmiyorum 10 dersten sonra mı 20 dersten sonra mı? :KK57:

Ben Ebru Şallı'nın videosunu internetten izleyip yapanları duymuştum. İstersen denemek, görmek için öyle yap. ayrıca benim bel fıtığım var biliyorsun 2 doktorum da pilatesi önerdi . bir de kalori yakma olarak düşünürsen 1 saat pilates 250 kalori yaktırıyor. umarım yardımcı olabilmişimdir.:KK52:

Olcu aldiysa demekki bi incelme, toparlanma oluyor. Ne guzel ya, simdi bile bende var bakiyorum ozellikle gobekde sarkma var, kollarda, ic bacakta.

Insallah bi 10 kilo daha verebilirsem o zaman kesin dusunucem. Haklisin evde ebru salli pilatesi bile yapilabilir.spor salonuna gitmek zor olur bana.
Tesekkur ederim canim bilgilendirdigin icin.

eveeet 95.5 ile yine karşınızdayım.
sabah yarım simit.2 şekersiz çay.1 şekersiz kahve.
yüzmeye gidildi.
gelince 2 ceviz bir incir.
öğlen 2 köfte.3-4 patates kızartması 2 dilim ekmek, domates, ayran.
şekersiz kahve.
bundan sonrada akşam dünden yemeğin patatesi kalmıştı yoğurtla onu yerim belki arada meyve yerim.

bugün temizlik vardı evde. ancak girebildim nete. sabah 95.3 çıktım.:nazar:
sabah: haşlanmış yumurta.1 dilim ekmek kk peynir 3-4 zeytin 2 biber 2 ceviz 1 çay kaşığı bal.
öğle 2 adet pop...es tavuk but, küçük boy patates kızartması,ayran:KK62:
kayısı, hınnap
akşama 2 kaşık hazır mantı var evde bol yoğurt ve 1 dilim ekmekle yerim.
kalori olarak 1400 kalori ediyor. iş yaptık birazını da eritmişizdir herhalde.:KK49:

Merhaba kızlar :KK25:
Ebru Şallıyla ben de pilates yapmıştım, amanın nasıl yorucu, kadın tıkır tıkır yapıyor maşallah :KK48:
Youtube'da başlangıç videosu var sıfırdan başlamak için. Ben de onunla başlamıştım. Şimdilerde yürüyüş yapıyorum, ama pilates de katmak iyi olur tabi :KK49: Acayip karın hareketleri var.

evet canım karın ve bacak gibi yerler iyi çalışıyor. geçen hoca bir hareketi yaparken tavana doğru bakmaya çalışın boynunuz da çalışsın dedi. düşün boyun bile çalışıyor.
Süpermiş canım, hocayla çalışmak daha iyi olur tabi ya :KK51::KK49:

pekala bugün biraz ağır uyanmışım.95.9.nedenleri:
1.dün kızartma yedim.
2.regl yaklaşıyor.
napalım devam. sabah 1 dilim ekmek. kk peynir. şekersiz çay.
haşlama et var evimde. zeytinyağlı yemek de var. çok şükür. onları yerim

Süpermiş canım, hocayla çalışmak daha iyi olur tabi ya :KK51::KK49:
tabii tabii. daha disiplinli oluyor. ben evde yapsam yarıda bırakırım. biliyorum kendimi. sonra hoca zorlandığın hareketlerin daha kolayı tarafını söylüyor. mesela herkes bacağını düz açıyorsa benim dizim ağrıdığı için siz biraz kırın diyor. belime de iyi gelmeye başladı yavaş yavaş. gayret bizden şifa Allah'tan. öneririm nemesiscim.

tabii tabii. daha disiplinli oluyor. ben evde yapsam yarıda bırakırım. biliyorum kendimi. sonra hoca zorlandığın hareketlerin daha kolayı tarafını söylüyor. mesela herkes bacağını düz açıyorsa benim dizim ağrıdığı için siz biraz kırın diyor. belime de iyi gelmeye başladı yavaş yavaş. gayret bizden şifa Allah'tan. öneririm nemesiscim.
Pilates kaslara çok iyi geliyormuş canım evet, Allah şifa versin. bir araştırayım ya, özel spor salonu yok burada ama belediyenin bir yeri var, acaba orada neler var bir bakayım. Çünkü önemli olan zaten hareketleri doğru yapmak.

gunaydın kızlar cok sükür grıbım gecme yolunda
sesim travestiler gibiydi cok guluyorlardı gectı daha ıyıyım dıyette gume gıttı bu arada
toparlanma zamanı ...!

Back
X