14.06.2021 14.07.2021 arası şekersiz beslenme günlüğüm 👌

bence de git
araştırdın mı ilaca rapor olunca ödenmiyor değil mi ücret

yok devlet yazıyormuş ilacıı

rapora gerek yokmuş

Canım sen ne için tahlil yaptırıyorum umarım ciddi degildir

yok ciddi değil
anemi var eğer kontrol altına alınmazsa ilerki yaşlarda diğer organlara zarar verirmiş
birde ciddi anlamda vucudumda morarmalar oluyor

Çok şükür bugünumuze.

pek formunda değilsin adepte olamadınmı sağlıklı beslnemey

facebookta apmet apa yeni uygulamaya başlıcak bak istersen ben kayıt oldum 21 eylülde başlıcak tabi ne kadar iredeli

davranırım bilmiyorum

geçen arkadaşı gördüm kadın erimişte erimiş ahmet apa ile 30 kg vermiş bütün hastalıkları geçmiş

gerçi teyzemde 20 kg verdi

Ya aslında oldum ama akşam kaciyo biraz ve bu ara anlamadığım bı şişlik hissediyorum bu akşam ödem suyu yapicam kendine sinir oluyorum tam anlamıyla irade olmadı

Nasıl bir program canım nurdan da yazar mısın

Acilen kilo vermem lazım çok rahatsız oluyorum bu halimden hemen toparlanmam lazım dün akşam iki sene önce zatifladigim fotoları gördüm incecikmisim moralim sıfır oldu

evdekiler sen zayıflayamazsin dediler oğlum ve dedi güzel bir tokat oldul o fotolar ne güzel verdin niye kendime bunu yaptıysam hadi baktın bir iki kilo aldın dikkat etsene ve kadın

neyse uzunn lafin kısası daha önce yaptım yine yaparım ve yapmak zorundayım kıyafetlerim çok kötü duruyo pantolonlar kasmaya başladı
dün akşam selülit kremi mi sürüp sporumu yaptım acayip yaktı
Duştan sonra sıkılaştırıcı kremimi sürdüm
her gün usenmeden yapicam kendime söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…