Ahmet spa çok katı değil mi ya baktım daha önce o yasak bu yasak falan
Ben dün tekrar baktım kesinlikle yapamamgünaydın cnm ,
evet katı bir diyett
çok şey yasak
ama kaç kişi şifa bulmuş
ha yapabilirmiyim tartışılır
Başta zorlanırsınız ama sonra alışıyor insan.Ben dün tekrar baktım kesinlikle yapamam
Valla tebrik ederim hayatta yapamamBaşta zorlanırsınız ama sonra alışıyor insan.
Ben tam bir aydır, gulitensiz, hayvansal ürünler(keçi peyniri ve eti ve küçük deniz balığı hariç) yasak.
tüm şekerli ve tatlandırıcılar, mercimek dışındaki baklagiller yasak. Sadece meyve ve sebzeler serbest. Gazlı içecekler kahve meyve suyu hepsi yasak. Düşman başına bı diyet
Başta zorlanırsınız ama sonra alışıyor insan.
Ben tam bir aydır, gulitensiz, hayvansal ürünler(keçi peyniri ve eti ve küçük deniz balığı hariç) yasak.
tüm şekerli ve tatlandırıcılar, mercimek dışındaki baklagiller yasak. Sadece meyve ve sebzeler serbest. Gazlı içecekler kahve meyve suyu hepsi yasak. Düşman başına bı diyet
Zorlandim elbette başlarda,tebrik ederim
nasıl iradenize sahip çıktınız
Tebrikler helal olsun baya sağlam irdaniz vatmisZorlandim elbette başlarda,
yiyecek bişey bulamıyordum.sonra alıştım zevkli hale getirdim yeni yeni yemekler keşfettim sebzeli, çok çabuk acikiyorum orası ayrı tabiiradem çok güçlüdür benim. S***arayı da pat diye bırakmıştım.
Darısı basinizaTebrikler helal olsun baya sağlam irdaniz vatmis
ne güzel darısı başımıza inş.Zorlandim elbette başlarda,
yiyecek bişey bulamıyordum.sonra alıştım zevkli hale getirdim yeni yeni yemekler keşfettim sebzeli, çok çabuk acikiyorum orası ayrı tabiiradem çok güçlüdür benim. S***arayı da pat diye bırakmıştım.
Günaydın herkese güzel bir hafta olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?