Günaydın herkese güzel bir hafta olsunçok şükür canım sen nasılsın iyi gidiyo şu an bı sıkıntı yok sadece sporu daha düzenli yapmam gerek
Amin inşallah
Tamam canım nurdan yaz bakalım bizimde fikrimiz olursitede uzatmışlar 1 ekıme
ama ben bugun akşam başlıyorum inş.
denıcem
Tamam canım nurdan yaz bakalım bizimde fikrimiz olur
seve sevehepsi zamanla oturur canım
arada bize destek olursunuz inş.
Başta zorlanırsınız ama sonra alışıyor insan.
Ben tam bir aydır, gulitensiz, hayvansal ürünler(keçi peyniri ve eti ve küçük deniz balığı hariç) yasak.
tüm şekerli ve tatlandırıcılar, mercimek dışındaki baklagiller yasak. Sadece meyve ve sebzeler serbest. Gazlı içecekler kahve meyve suyu hepsi yasak. Düşman başına bı diyet
seve seve
Emilasyon diyeti uyguluyorum, sadece sebze yiyorum diyebilirim.cok nadir köy tavuğu, keçi peyniri ve yoğurdu, keçi eti, tüketiyorum..merhaba
ama siz apa diyeti yapmadınız sanırım
nasıl beslendiniz
kaç kilo verdiniz
EMİLASyon diyeti baya katı bir diyet ama sonuçları çok güzel oluyor yapanlar öyle diyorEmilasyon diyeti uyguluyorum, sadece sebze yiyorum diyebilirim.cok nadir köy tavuğu, keçi peyniri ve yoğurdu, keçi eti, tüketiyorum..
misir unu da yasak benim diyette.
Kaç kg verdim bilmiyorum. Fakat 38 bedenden 36 bedene düştüm.
Kiyafetlerimin çoğu geniş geliyo artık.
Önceden günde iki öğün yapıyordum.
Şimdi ise üç öğün artı meyve tüketiyorum.
Günaydın canım çok şükür iyi gidiyo özellikle iki gündür daha iyiyim sanki akşamları azda olsa spor yapıyorum öğlenleri de yürümeye başladım
Günaydın canım çok şükür iyi gidiyo özellikle iki gündür daha iyiyim sanki akşamları azda olsa spor yapıyorum öğlenleri de yürümeye başladım
Ara ogun öğle yemeği kahvaltımı evden taşıyorum
Tarçınlı suyumu hazırlıyorum
Şu an sıkıntı yok umarım disiplinini bozmam
Tatlı vs veriyolar yemiyorum
Diğer kızlar nerede acaba nasıllar
oyy canım benim kolay gelsin tatlımgünaydın canlarım
bu aralar fazlaca işim vardı kusura bakmayın gelemedim
aynen canım yavaş yavaş gidecek ve değişecekYAVAŞ YAVAŞ ALIŞKANLAR DEĞİŞECEK
HİÇ BİR BİLGİM YOK
Yok canım fakat sağ yumurtaligimda kist var. kadın doğum doktorum önerdi bu diyeti 6 hafta yapacam el mahkumEMİLASyon diyeti baya katı bir diyet ama sonuçları çok güzel oluyor yapanlar öyle diyor
herhangi bir rahatsızlığınız varmıydı yoksa amacanız temiz beslenmek mı
Yok canım fakat sağ yumurtaligimda kist var. kadın doğum doktorum önerdi bu diyeti 6 hafta yapacam el mahkum
tatlım şu an nasıl besleneceksin neler yapacaksın dün başlıcağını söylemiştinANLADIM canım darısı bizlerin başına
bende 30 yaşlarda menepoz dedi doktor ozman bir hırsla zayıfladım ve bitkisel desteklerle regl devem etti
aynı zamnda spor çokyapıyordum pandemi girdiğinden beri 10 kg aldım eski hırsımı toplayamıyorum ama
son bir haftadır güzel gidiyor çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?