- Konu Sahibi simlamutlu
Cumartesi buluşuyoruz ne güzel Pınarda geliyor dört kişi olduk.Simla inşallah eşin döner sende gelirsin.Çıtır vardı oda gelicekti günü belirlediğimizi görmedi galiba
:1hug:
pınacım arzu eden arkadaşların da gelebilir tabi bizlerle tanışmak arkadaşlık etmek için ama bebeklerimizle oyun grubu oluşturabilmemiz için ayları uygun değil canım.özellikle de 23 aylık bir bebek bizimkilerle akran olmuyorki,baya büyük oluyor.burada en büyük bebek 19 aylık,o arkadaştan da bir daha ses çıkmadı,katılıp katılmayacağını bilmiyoruz henüz.şu anda listemizde kesin gelecek olan 3 kişinin bebekleri 16.5 aylık,16 aylık ve 14 aylık.Ben yine de kararı sana ve arkadaşlarına bırakıyorum gelmek isteyen herkes gelebilir,sonuçta yeni arkadaşlar tanıış oluruz ama bebek oyun grubu kuramayız şimdilik gamyoncuiremsu
Tatlım ben 24 aya kadar sandım nerden uydurduysam ... pardon...o zaman sadece cicozum (mine) kızı çağlayla katılsa benim oğlumla çok iyi anlaşıyorlar..ileriye dönük arkadaş,oyun grubu oluştururuz olmaz mı?? yazında dışarda buluşmadığımız zaman bana gelebilirsiniz..bahçemiz ve havuzumuz var çocuklar için eğlenceli olur diye düşündüm...