14 Şubat Gelirken...

enise5661

Gözlüyorum Yolunu
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2012
115
0
26
İstanbul
Arkadaşlar merhaba.malumunuz 14 şubat geliyor ve sevgilisi asker olanlarda var.benim sevdiğim dağıtıma 2 şubat ta gelicek.geldiğinde hediyesini vermek istiyorum ve fikir alışverişine ihtiyacım var benim durumda olanlarda vardır ve onlarda faydalanıcaktır eminim.desteğinizi bekliyorum.teşekkürler:129::129:

Bende düşünüyorum kızlar :) Bakalım ne bulucaz bnm askerim askerde olucak izinde değil yani

Görüntüleyen oluyor ama kimse yazmıyor birşey.en azından herkes geçen sene yaptığını aldığını yazsa bizede fikir olurdu ya

Canım dediğim gibi esofman takımı, kazak, eldiven, atkı-bere takımı, yanına parfüm olabilir bu cesit seyler gider askere bende bunlardan secip alıcam birkac tane

Teşekkürler canım dediğin gibi bakayım bende tercihimi bunlardan yana kullanıcam mecbur.
bende bunlardan yna kullanıcam mecburuz canım askere pek birsey uymuyo orda işine yarayan seyler göndermek lazım bak benim aklıma bikac sey daha geldi düsünürken,
aldıgımız hediyelerin yanına ufak olarak bunları koyabiliriz, güzel şirin bi zarfın içine 3 4 parça resmimiz onunla birlikte cekilmis olan,parfümde olabilir, birde el yüz kremi, traş losyonu.. kremi fotografı ve tras losyonunu kesin vericem ben hediyelerin yanında

Atkı güzel olur ama orda takabilceği türden ör canım.izin vermezlerse takamaz.Bi sor nasıl ne takılır diye.ben dagıtıma geldıgınde cok guzel bır not defterı almıstım.ıcınede resmımı yapıstırmıstım.Nöbetlerinde bna şiir vs yazıo diye.ama cok guzel dıye almadı.farklı seylerı gorunce calıyolarmıs cunku ....

atkıyada mı karşıyolarmış yahu ben başladım bile.ona söyleyemem ki süpriz yapmak istiyorum.en kötü ihtimal evinde bırakır napayım .ben yeter ki yetiştirebileyim.17 günde biter mi atkı ya

elinin hzına baglı.normalde bıter yani :) yani karısabılırler.orda herkes bı gıcık.ör sen bosver.carsılarında takar en kotu

atkıyada mı karşıyolarmış yahu ben başladım bile.ona söyleyemem ki süpriz yapmak istiyorum.en kötü ihtimal evinde bırakır napayım .ben yeter ki yetiştirebileyim.17 günde biter mi atkı ya

elinin hzına baglı.normalde bıter yani :) yani karısabılırler.orda herkes bı gıcık.ör sen bosver.carsılarında takar en kotu

elim çok uyuşuk ondan korkuyom yetişmez dye.bir keresnde 3 ay sürmüştü =))gerçi şimdi zaman kısıtlı elimi çabuk tutarım

ya birde birşey sorayım hiç mektup attın mı?oraya ulaştıktan kaç gün sonra veriyorlar mektubu.

ya birde birşey sorayım hiç mektup attın mı?oraya ulaştıktan kaç gün sonra veriyorlar mektubu.

Ben carsamba ögleden sonra yollamistim, cumartesi sabahı eline ulaşmıştı. Ptt'nin acele posta servisi ile.

Ben carsamba ögleden sonra yollamistim, cumartesi sabahı eline ulaşmıştı. Ptt'nin acele posta servisi ile.

Geçen pazrtesi gnderdm aps ile yollamadım ama dedim yavaş yavş gider ama hala ses yok :) söylemedim gönderdiğimide.bugünde gönderdm ama onu aps ile yolladım o zaman onada cumartesi ulaşır.Teşekkürler canım dedim belki komutanlarda birkaç gün bekletiyordur.

Komutanlar bekletmiyor. Her askeriyenin farkli mektup günleri var, askeriyeden biri postaneye gidiyor aliyor ve komutana teslim ediyor.. Mesela bizimkinin cuma gunuymus postane günü, o günlerde topluca aliniyor canim.

Komutanlar bekletmiyor. Her askeriyenin farkli mektup günleri var, askeriyeden biri postaneye gidiyor aliyor ve komutana teslim ediyor.. Mesela bizimkinin cuma gunuymus postane günü, o günlerde topluca aliniyor canim.

Anladım canım sağol bilgilerin için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…