:18: bende henuz bişi bulamadım yaaa
Bende düşünüyorum kızlar :) Bakalım ne bulucaz bnm askerim askerde olucak izinde değil yani
Canım dediğim gibi esofman takımı, kazak, eldiven, atkı-bere takımı, yanına parfüm olabilir bu cesit seyler gider askere bende bunlardan secip alıcam birkac tane
bende bunlardan yna kullanıcam mecburuz canım askere pek birsey uymuyo orda işine yarayan seyler göndermek lazım bak benim aklıma bikac sey daha geldi düsünürken,Teşekkürler canım dediğin gibi bakayım bende tercihimi bunlardan yana kullanıcam mecbur.
kendin atkı-bere örebilirsin.el emeği var sonuçta hoşuna gidecektir eminim :)
Atkı güzel olur ama orda takabilceği türden ör canım.izin vermezlerse takamaz.Bi sor nasıl ne takılır diye.ben dagıtıma geldıgınde cok guzel bır not defterı almıstım.ıcınede resmımı yapıstırmıstım.Nöbetlerinde bna şiir vs yazıo diye.ama cok guzel dıye almadı.farklı seylerı gorunce calıyolarmıs cunku ....
atkıyada mı karşıyolarmış yahuben başladım bile.ona söyleyemem ki süpriz yapmak istiyorum.en kötü ihtimal evinde bırakır napayım .ben yeter ki yetiştirebileyim.17 günde biter mi atkı ya
elinin hzına baglı.normalde bıter yani :) yani karısabılırler.orda herkes bı gıcık.ör sen bosver.carsılarında takar en kotu
Atkı güzel olur ama orda takabilceği türden ör canım.izin vermezlerse takamaz.Bi sor nasıl ne takılır diye.ben dagıtıma geldıgınde cok guzel bır not defterı almıstım.ıcınede resmımı yapıstırmıstım.Nöbetlerinde bna şiir vs yazıo diye.ama cok guzel dıye almadı.farklı seylerı gorunce calıyolarmıs cunku ....
ya birde birşey sorayım hiç mektup attın mı?oraya ulaştıktan kaç gün sonra veriyorlar mektubu.
Ben carsamba ögleden sonra yollamistim, cumartesi sabahı eline ulaşmıştı. Ptt'nin acele posta servisi ile.
Geçen pazrtesi gnderdm aps ile yollamadım ama dedim yavaş yavş gider ama hala ses yok :) söylemedim gönderdiğimide.bugünde gönderdm ama onu aps ile yolladım o zaman onada cumartesi ulaşır.Teşekkürler canım dedim belki komutanlarda birkaç gün bekletiyordur.
Komutanlar bekletmiyor. Her askeriyenin farkli mektup günleri var, askeriyeden biri postaneye gidiyor aliyor ve komutana teslim ediyor.. Mesela bizimkinin cuma gunuymus postane günü, o günlerde topluca aliniyor canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?