14 Şubat Gelirken...

Komutanlar bekletmiyor. Her askeriyenin farkli mektup günleri var, askeriyeden biri postaneye gidiyor aliyor ve komutana teslim ediyor.. Mesela bizimkinin cuma gunuymus postane günü, o günlerde topluca aliniyor canim.

bu arada senin ki nerede yapıyor askerlik

selam kızlar
2 yıl onceye kadar bende asker bekledım sımdı 9 aylık evlıyım sukurler olsunkı
şimdi size askerıme yaptıgım suprzlerı yazayım yardımcı olurum umarım
ben ıst esım edırnede askerlık yapıodu 2 haftada bır yanına gıtım son 10 ay kala ama
kalplı kırmızı bı kutu ıcındede resımlı kurabıye yada cıkolata kucuk notlar gonderdım.
ajanda tutum her ay ıcın gunluk yazdım 1 ay bıttıgınde yolladım ( ama yedımden gıydıme gezdım yerdem okudum kıtaba yazdım) (bıraz kıskanctırda)
sonra kocaman bır kutu aldım ıcıne abur cubur ne sevıosa aldım en az 50 tl lık dusununuz koca bır kutu gonderdım tabı her seferınde mektup
ama ben carsıya cıktıgında gıtıgı bır askerı malzemecı vardı oraya gonderırdım ordan alırdı bırde ıst edırne 2 saat oldunda ertesı gune ulasırdı bırgın koca tencere dolma sardım gonderdım koca kogus bana dua etmıstı yenge yengeee dıe

en buyugude telefon aldıydım ona ama bunu sız yapamazsınız ben yanına gıtımde vermıstım cunku

sıze bır anımıda anlatıyım askerlık gunlerım deprestı ılk daha yanına edırneye gıdecegım sabah 4 de kalktım sus makyaj sıngır sngır cıktım yola gece karanlıgı gun aydınlamamıs ben yusuf yusuf edıorum :18::18: esım telefnda bagırıooo cagırıooooo ayrılırım nısanı atarım v.s v.s yol boyuncada kapatmadı telefonu bındım taksıye anadolu yakasından buyuk otogara gıtım esım dusunun taksıcıden bıle nasıl bakıomu dıe sordu ınene kadar konustuk sonra otobuse bındım edırne otogarda beklıodu benı karsımda benı gordu nasıl kosuozz ama turk fılmı gıbıydı ne kızgınlıgı kaldı ne baska bırsey hepsını unuttu aksam 5 e kadar gezdık benı otobuse bındırdı askerıye gıttıydı ondan sonra 2 haftada bır gıtım alıskanlık oldu onada alıstı :26: ama olan banaoldu her gıdıs gelıs 250 tl :18:neysekı calısıodum yoksa :18:

neyse herkeze hayırlı teskereler zaman herseye care onceden ben kızardım bole yazanlara sızde kızarsınız ama bıtınce szde bole yazcanız

ay ne kızması :) çok sevindim senin adına sonunda muradına ermişsin.dolma olayları falan çok hoşuma gitti yaa :) aklımda bulunsun mutlaka.tecrübene dayanarak çook merak ettiğim bir soruyu sormak istiyorum ben.Askerden sonra değişme var mı =) olumlu olumsuz.şuan sevgilim acayip düzelmiş yeminler ediyor eskisi gibi olmam falan diye.benimde pek inanasım gelmiyor.

saol cnm bız 7 yıldır bırlıkteyız cnm onceden cocukluk oluodu askerden once askerden gelınce daha olgun oluolar ama ızınlerde psıkoljılerı cok bozuk oluo kıskanclık hat safada oluo soylı ben dısarı cıkamazdım (gızlı gıderdım) hatta evı arar dıe evı cebıme yonlendırıdım okusa bu yazımı vurur benı soyle dıyım bırde ızınde abazalıkları tavan yapıo bole gezıolar
ama sozlerını pek tutmuolar gelınce 2 ay hersey sut lıman normale donunc duzelıo herseyyyyy unutuluo sozler

Off şu son dediğin pek hoşuma gitmedibende öle diyorum sen hele bi gel 1 ay geçsin o zaman inanıcam diyorum.yeminler ediyor bakalım umut fakirin ekmeği.lakin bu halini daha bi sevdim ben. kıskançlık konusunda ben rahatım cok sukur sevgılım asırı bunaltmaz benı.sımdı bile diyor haberim olsun nereye gidersen git.burdayken daha bi karışırdı bana.

Aynen izine geldiğinde falan pek bi ilgili agznın içine düsüyolar ama askerlik bitince 1 2 aya eski hallerine dönerler eminim ben bunu bikac kisiden duydum sasırmıyorum:44:

daha yolun basındasınız ıns ılerde kıskanclık olmaz ozlem buyudukce kıskancık buyuo bence ı sozunu tutar askerın dıyeyım

daha yolun basındasınız ıns ılerde kıskanclık olmaz ozlem buyudukce kıskancık buyuo bence ı sozunu tutar askerın dıyeyım
benim askerimde cok kıskanctır ne giydiğimden ne yaptıgıma kadar bilmek ister alıskınım ben bu yüzden onu üzmemek için pek dısarı cıkmıyorum o yokken.. aklı hep bende kalıyo cok üzülüyo o zaman..

aynen ole oluolar cnm nereye gıtsem solerdım bende benımkı bır sure egıtım ıcın ankarada daga cıktılardı psıkoljısı yerlerde bakkala gondermıodu dusun hastalık olmustu ama duzeldı zamanla

aynen ole oluolar cnm nereye gıtsem solerdım bende benımkı bır sure egıtım ıcın ankarada daga cıktılardı psıkoljısı yerlerde bakkala gondermıodu dusun hastalık olmustu ama duzeldı zamanla
eskiden benimkide öyleydii şimdi dısarı cıkmama birsey demiyor ama her anımı bildirmem sartıyla gönderiyor yanii artık sıkmıyor beni rahatım ama kendim cıkmak istemiyorum aklı bende kalıyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…