Huzursuz mutsuz annemde bilerek yapıo dedi zaten 14 şubattan hiç umutlu değilim benumutlumu yok benim için okadar
Guzelmi benim bakınca sinirim zıplıyor.benmi zevksizim acep
Güzel mi ehhhheh miGüzelmiş aslında ama zevkler ve renkler tartışılmaz ben daha kötü bekliyordum
Ay çok güldüm valla gece gece taktınız siz bence trendyolda gezinip bi şekilde mesaj verseniz ortayaGuzelmi benim bakınca sinirim zıplıyor.benmi zevksizim acep
Dimi ya.yok bende beğenmedim
Artık geçti vallaAy çok güldüm valla gece gece taktınız siz bence trendyolda gezinip bi şekilde mesaj verseniz ortayaay bu çanta ne kötü yada şu çanta ne güzel die bilemedim yahu
Bana göre ehhh çanta yani ama sizin tarzınız nasıl ben çocuklardan sırt çantası kullanıyorum böyle çanta takmayalı 3 sene olduGüzel mi ehhhheh mi
Dimi ya.
Sanırım kullanmıyorum bilemedim.omuz çantası ve portföy kullanirimKol çantası kullanıyormusun ki?
Benim en uyuz olduğum çanta şeklidir
Modeli falan idare eder ..kullanılmayacak kadar kötü değil
Kıyamam yaa çok tatlısın neyapmayı düşünüyosun çokta ucuz değil kullanamadıktan sonra günah yaNene cantasi
Çok alemsin :)Nene cantasi
Yok yok kesinlikle öyle anlasilmasinbeğenen arkadaşlara ayıp olmasında nene çantası gibi
Renk olarak siyah olsa daha iyi olurmuş ama kabanım hardal , kahve de çok iyi olurGuzelmi benim bakınca sinirim zıplıyor.benmi zevksizim acep
Bende çalışıyorum kullanayim madem o zamanÇok alemsin :)
Aslında o çalışan kadın çantası
Bu daha iyimişÇok alemsin :)
Aslında o çalışan kadın çantası
Vhalla artık sende birine hediye edersin bu sene içinde...Sanırım kullanmıyorum bilemedim.omuz çantası ve portföy kullanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?