- 10 Temmuz 2010
- 653
- 774
- 303
Çok sevindim anlaşmanıza maşşallah diyim de :)Arkadaşlar gene tesadüfen buraya çıkan reklamlardan bir çantayı beğendim.esime haberim yokmuş gibi aşkım su çantayı çok beğendim sence nasıl dedim.oda hayatım ben sana çanta aldim 14 şubat için.bence bütün çantalar aynı kesin beğenmez ama en azından markası fiyatı olsun diye bunu aldim dedi.onu beğendiysen alayim yarın gelec ek diğeri iade ederim dedi. Önce ama sen onu almışsın neyse ben onu kullanırım dedim.vaalla benim için önemli olan mutlu olman mutlu kullanman dedi.diger çantayı aldık teşekkür ettim.konu kapandı.sacma diyen arkadaşlar evet hayatta ne dertler var.ben kimseyi zorlamadım okumaya yada yorum yapmaya.sadece beni rahatsız eden bir konuyu danıştım ve arkadaşların fikrini merak ettim sağolsun yardımcı oldular
Arkadaşlar gene tesadüfen buraya çıkan reklamlardan bir çantayı beğendim.esime haberim yokmuş gibi aşkım su çantayı çok beğendim sence nasıl dedim.oda hayatım ben sana çanta aldim 14 şubat için.bence bütün çantalar aynı kesin beğenmez ama en azından markası fiyatı olsun diye bunu aldim dedi.onu beğendiysen alayim yarın gelec ek diğeri iade ederim dedi. Önce ama sen onu almışsın neyse ben onu kullanırım dedim.vaalla benim için önemli olan mutlu olman mutlu kullanman dedi.diger çantayı aldık teşekkür ettim.konu kapandı.sacma diyen arkadaşlar evet hayatta ne dertler var.ben kimseyi zorlamadım okumaya yada yorum yapmaya.sadece beni rahatsız eden bir konuyu danıştım ve arkadaşların fikrini merak ettim sağolsun yardımcı oldular
Oh iyi hadi , hevesi kırılmadan çözülmüş olayArkadaşlar gene tesadüfen buraya çıkan reklamlardan bir çantayı beğendim.esime haberim yokmuş gibi aşkım su çantayı çok beğendim sence nasıl dedim.oda hayatım ben sana çanta aldim 14 şubat için.bence bütün çantalar aynı kesin beğenmez ama en azından markası fiyatı olsun diye bunu aldim dedi.onu beğendiysen alayim yarın gelec ek diğeri iade ederim dedi. Önce ama sen onu almışsın neyse ben onu kullanırım dedim.vaalla benim için önemli olan mutlu olman mutlu kullanman dedi.diger çantayı aldık teşekkür ettim.konu kapandı.sacma diyen arkadaşlar evet hayatta ne dertler var.ben kimseyi zorlamadım okumaya yada yorum yapmaya.sadece beni rahatsız eden bir konuyu danıştım ve arkadaşların fikrini merak ettim sağolsun yardımcı oldular
Belki çanta fotojenik değildir. Elinize alınca seversiniz. Ayrıca içi dışından güzel olabilir.Esimin hesabından tesadüfen gördüm bir çanta almış internetten ve yeni alınmış. Hemen baktım tabi merakım batmasın.pie... c.. . Marka bir çanta almış iyide para vermiş ama modeli çok kötü hiç ama hiç beğenmedim.sinir bastı bana şimdi değiştirmek istesem hevesi kaçacak. Ama canımda sıkıldı.buyuk ihtimal begenbeğenmiş numarası yapıp kullanmak zorunda kalacağım yoksa üzülür. Yahu niye uymaz hic zevklerimiz bu adamla.
Harika fikir kesinlikle bende degerlendirecegim lazım oluncaKırmadan aynı renkte iki tane çantam var hayatım dersin.Değiştirirken modeli de degiştirirsin.Ben esinin cok takacagını sanmıyorum.Mesela benim eşim değiştirip daha çok beğendigi bişeyi alsa ben daha cok sevinirim.O kadar para verilmiş kenara atma yani.
kargoyla yollayin ben olsam ole yapardimBence mutlu ol düşünmüş ve hediye almayı akıl etmiş çoğu evlilikte olmayan şeyler. Ben sevgilimle şehir farkı yüzünden hediyeleşemiyorum bile moralim bozuluyo
Oho denedim kutu hazırladım gönderdim ama mayısa asker kıyafet alsam gidicek götüremicekte nisan da yanıma gelicek abur cubur yiyecek düşünüyorum güzel olur mu sizcekargoyla yollayin ben olsam ole yapardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?