14 şubat hediyem?

Çok sevindim anlaşmanıza maşşallah diyim de :)

Aldığım hediyeyi beğenmeyip değiştirseler sanırım biraz kırılırdım.

hadi gözün aydın:))

Oh iyi hadi , hevesi kırılmadan çözülmüş olay

Belki çanta fotojenik değildir. Elinize alınca seversiniz. Ayrıca içi dışından güzel olabilir.

O zaman yapman gereken ozel gunler yaklastiginda begendigin bir seyi ona göstermek. 'Ay baksana ne kadar guzel canta' diye gosterirsen o da sana ondan alır mesela ben oyle yaptim 1 ay oncesinden begendigim ayakkabi vardi sence nasil guzel dimi ben bayildim dedim sevgililer günü ne kadarda ara ara konusunu actim laf arasinda ondan sipariş etti sevgililer gunu için en azindan begendigin birseye sahip olursun

Neyse ki konu kapanmış hadi geçmiş olsun güle güle kullanın. Eş sevgili falan değil de abim de bir keresinde pembe sırt çantası almıştı bana hediye. Çocuk çantası gibi üniversitedeyim bi de nasıl uyumsuz.Çok bozuldum gittim değiştirdim.Siyah aldım Senelerce kullandım.Hala boş buldukça kakarim yüzüne zevkimi öğrenemedi 20 kusur senede diye :)

Kırmadan aynı renkte iki tane çantam var hayatım dersin.Değiştirirken modeli de degiştirirsin.Ben esinin cok takacagını sanmıyorum.Mesela benim eşim değiştirip daha çok beğendigi bişeyi alsa ben daha cok sevinirim.O kadar para verilmiş kenara atma yani.

Umarim çanta sizedir:) ben maalesef maddi durumdan hediye alamayacagim eşimden ama beraber yemek yapmaya karar verdik. Zaten en güzel hediyemiz oglusumuz olacak nasipse bikaç aya. Eskiden bende çok takardim kavgaya dönüşürdü muhakkak ama ülkedeki genel durum eşim sağ sağlım yanımda olsuna döndürdü herseyde meseleyi. Tabi ben taksitle de olsa hediye ayarladim ama eşimden bunu beklemiyorum artık o bunu düşünecektee. Uzun is :) en azından adım gibi eminim elimize para geçince ben ne istersem alınıyor benden başka birşeye kuruş harcamiyor.
Sizin içinde renk için değiştirme fikri iyiymiş imkan varsa degistirin ama yenisini alırken de ortak kararıniz olsun böylece fikri de olur hakkınızda

Harika fikir kesinlikle bende degerlendirecegim lazım olunca

Bence mutlu ol düşünmüş ve hediye almayı akıl etmiş çoğu evlilikte olmayan şeyler. Ben sevgilimle şehir farkı yüzünden hediyeleşemiyorum bile moralim bozuluyo

sevinmeniz lazim deglmi adam.dusunup almis kullanin gitsin ne olacak
eger begenmedgnizi belli ederseniz hevesi kirilir. benim.esimlede zevkimz farkli o yuzdrn kafasina gore kiyafet almaz bana beraber alisverise gideriz ben begenirim ama almayalim der almam.bi bakarim sonra o begendigmi hediye diye almis bana .ama begenmedigim.biside alsa seve seve kullanirdim

Bence mutlu ol düşünmüş ve hediye almayı akıl etmiş çoğu evlilikte olmayan şeyler. Ben sevgilimle şehir farkı yüzünden hediyeleşemiyorum bile moralim bozuluyo
kargoyla yollayin ben olsam ole yapardim

Üzülmeyin..
Modeli önemli değil sevdiğiniz kişi alıyor ya o yeter..
Ayrıca gün gelir bir kombininize oda uyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…