of yaa benim esim çok çalisiyir market alisveriisne gitmezki :))En basitinden eşim market alışverişine gitti diyelim evde benim dışımda kimse ekşi sevmez ben seviyorum diye yeşil elma yada erik alır ona bile çocuklar gibi sevinirim
Benim zevklerimiz önemsiyor benim ile ilgili ayrıntıları hatırlıyor diye
O sevincimi görünce oda çok mutlu oluyor
Bazen deli bu kadın da der
Küçük şeylerden mutlu olmak karşı tarafa emeğe layık olduğunu düşündürür
O zaman sen hediye al sevindir :))))of yaa benim esim çok çalisiyir market alisveriisne gitmezki :))
karsiliksiz emege karsiyim :))))))))))O zaman sen hediye al sevindir :))))
Kaldırmaya çalışıyorum ama düzeltme yok sanirimYorumları okurken çok güldüm Allah da sizi güldürsün :)
Konu sahibi hanımefendi geçenlerde erkek arkadaşımın doğum gününde özene bezene seçtiğim süslediğim hediye için "Çok para vermişin o paraya daha güzelini alırdık" dedi hiç de ciddiye almadım güldüm geçtim. Yani söyleme şekliyle alakalı bence ama eşiniz hassassa hevesini hiç kırmayın bence:)
Bi de iki üç sayfada bir çantanın reklamları çıkıyor zaten linki kaldırın isterseniz sıkıntı olmasın:))
Allah mutluluğunuzu daim etsin
Hayatta yaptığımız herşeyin bir karşılığı vardır evrene olumlu mesajlar gönder THE SECRET:))))))karsiliksiz emege karsiyim :))))))))))
Resim kaçıncı sayfada kiiiiÇok kullanılmayacak gibi değil de, rengi modelde kötü durmuş. Siyah ya da bordo daha hoş sanki.
En azından farklı rengiyle değiştirmeyi isteyebilirsiniz bence.
Ben beğenmediğim şeyi kullanamam belli ederdim gibi geliyor, yalancıktan davranamıyorum pek içime sinmiyor...
Bir de dışarıdan birine belli etmem belki ama erkek arkadaşım/eşim bilsin, öğrensin isterim zevkimi(zor beğeniyorum).
Resim kaçıncı sayfada kiiii
Teşekkür ederim bende okumadan yorum yaptım5. sayfada :)
Ne guzel hediye almis begenmesemde ben olsam kirmam gule gule kullanin.Esimin hesabından tesadüfen gördüm bir çanta almış internetten ve yeni alınmış. Hemen baktım tabi merakım batmasın.pie... c.. . Marka bir çanta almış iyide para vermiş ama modeli çok kötü hiç ama hiç beğenmedim.sinir bastı bana şimdi değiştirmek istesem hevesi kaçacak. Ama canımda sıkıldı.buyuk ihtimal begenbeğenmiş numarası yapıp kullanmak zorunda kalacağım yoksa üzülür. Yahu niye uymaz hic zevklerimiz bu adamla.
Disaridami lutfen yardim edinKonu sahibi cok cok ozur dilerim konuyla alakasiz ama bayanlara sormam gerekiyo oglumun dogum gunu icin capcake yaptim bitti az once dolaptami saklayayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?