14 şubat hediyem?

of yaa benim esim çok çalisiyir market alisveriisne gitmezki :))

Yorumları okurken çok güldüm Allah da sizi güldürsün :)
Konu sahibi hanımefendi geçenlerde erkek arkadaşımın doğum gününde özene bezene seçtiğim süslediğim hediye için "Çok para vermişin o paraya daha güzelini alırdık" dedi hiç de ciddiye almadım güldüm geçtim. Yani söyleme şekliyle alakalı bence ama eşiniz hassassa hevesini hiç kırmayın bence:)
Bi de iki üç sayfada bir çantanın reklamları çıkıyor zaten linki kaldırın isterseniz sıkıntı olmasın:))
Allah mutluluğunuzu daim etsin

Kaldırmaya çalışıyorum ama düzeltme yok sanirim

ya çok basit değil mi bu, buna takılmanız filan, kendisi onu beğenmiş almış. yerinizde olsam eşim düşünmüş bana çanta almış, der severek kullanırım. siz daha sonra kendi istediğiniz modeli daha uygun fiyata başka yerlerden alabilirsiniz.

Ayy benim kocam düşünüp böyle birsey alsa hep onu kullanırım bee. Ne güzel dusumceli adam.
Ya benim ki gibi hödük olsaydı ?

Çok kullanılmayacak gibi değil de, rengi modelde kötü durmuş. Siyah ya da bordo daha hoş sanki.
En azından farklı rengiyle değiştirmeyi isteyebilirsiniz bence.
Ben beğenmediğim şeyi kullanamam belli ederdim gibi geliyor, yalancıktan davranamıyorum pek içime sinmiyor...
Bir de dışarıdan birine belli etmem belki ama erkek arkadaşım/eşim bilsin, öğrensin isterim zevkimi(zor beğeniyorum).

Resim kaçıncı sayfada kiiii

Bordo olanı kullanılabilir gibi görünüyor aslında. Ama orta yaş cantası bence. Ben anneme alıyorum böyle çantalar
Siz yinede adamın hevesini kırmayın bordosuyla degistirin bence.

Ne guzel hediye almis begenmesemde ben olsam kirmam gule gule kullanin.

Konu sahibi cok cok ozur dilerim konuyla alakasiz ama bayanlara sormam gerekiyo oglumun dogum gunu icin capcake yaptim bitti az once dolaptami saklayayim

Aynı benle eşim ama ben kullanmayacagım bişeyse degiştiriyorum artık yani para veriyoruz sonucta En Son hediye alma ihtiyacımı sor öyle alalım dedim bakalım

Hemen ona benzer bi çanta alın ucuzundan, ayy benim benzerinden vaar diyin

kotla falan kullanabilirsin aslında.markalı olup ondan çok daha kötü görünenlerde var sonuçta.ayrıca eşin düşünüp almış gönlünü kırma bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…