- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
Annesine almış olmasın?Aynen bende daha büyük yaşa uygun gördüm modeli.of of
Butik kurabiyeler yaptım çok güzel oldu kalpli kalpli.cok hoş bir gömlek aldim.evi süslemek için birsürü kalpli balon aldim.guzel bir sofra hazırlayacağım
Kesinlikle katiliyorum hediye almasa sevgililer gunundde hediye almadi diye konu acilacakti degistirsem esim bozulur sevmedim bende kullanmam ne yapiyim diyosunuz 2 secenegide elediniz bunlardan baska 3.bir sık yokkiYanlış anlaşılma olmasın ama saçmasapan bir konu...
Hediye alsalar suç,almasalar suç.Kimse kafanızın içindekini bilemez ki kocanız bile olsa,sizin nelerden hoşlandığınızı sürekli aklında tutacak hali yok çok dizi film izlemeyin.
aman bana dünyanın en çirkin çantası ayakkabısı da gelse güle oynaya giyerim takarım vallaEsimin hesabından tesadüfen gördüm bir çanta almış internetten ve yeni alınmış. Hemen baktım tabi merakım batmasın.pie... c.. . Marka bir çanta almış iyide para vermiş ama modeli çok kötü hiç ama hiç beğenmedim.sinir bastı bana şimdi değiştirmek istesem hevesi kaçacak. Ama canımda sıkıldı.buyuk ihtimal begenbeğenmiş numarası yapıp kullanmak zorunda kalacağım yoksa üzülür. Yahu niye uymaz hic zevklerimiz bu adamla.
Konu sahibi bir sey demiyor zaten esinin aldigi hediyeyi begenmedigini ifade ediyor begenmek zorunda da degilYanlış anlaşılma olmasın ama saçmasapan bir konu...
Hediye alsalar suç,almasalar suç.Kimse kafanızın içindekini bilemez ki kocanız bile olsa,sizin nelerden hoşlandığınızı sürekli aklında tutacak hali yok çok dizi film izlemeyin.
Anlaşılmak güzel şey teşekkür ederimKonu sahibi bir sey demiyor zaten esinin aldigi hediyeyi begenmedigini ifade ediyor begenmek zorunda da degil
Esimi kirmadan nasil halledebilirim diye soruyor
Konu sahibi bir sey demiyor zaten esinin aldigi hediyeyi begenmedigini ifade ediyor begenmek zorunda da degil
Esimi kirmadan nasil halledebilirim diye soruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?