- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Rabbim dualarimizi kabul etsin canim.belirtin olmayadabilir.ben Hic belirti yasamadim son asilamamda hatta agladim sanirim olmadi diye,bir baktim pozitif cikti,cok mutlu olduk.asla ümidini Kesme canim.hepimize herseyin hayirlisini versin insallah.Rabbim ol derde olur bol bol dua ediyorum. Bugun 3.gün hic belirti yok sadece akinti var ama akinti bende yilin 365günü oluyor.
Rabbim dualarimizi kabul etsin canim.belirtin olmayadabilir.ben Hic belirti yasamadim son asilamamda hatta agladim sanirim olmadi diye,bir baktim pozitif cikti,cok mutlu olduk.asla ümidini Kesme canim.hepimize herseyin hayirlisini versin insallah.
Amin canim insallah.rabbim tüm isteyenlere en kisa zamanda versin insallah!!!cook coook aminnnInsallah canim sende saglikla kucagina alirsin insallah
Canim 3 kimyasalin nedeni arastirildimi. Benimde 3 kimyasal oldu.genetik test yapildi bu ay pirtilasma problemi cikti.bosu bosuna kimyasal yasamisim. Simdi coraspin kullaniyorum gebe kalabilirsemde hergün kan sulandirici igne olucam.[/QUOTEdie
Yok canm ama bidaha yaşarsam inşallah yaşamam doktora sölicem araştralın diye
O zamn önce senin için sevncz inşallh
Selam kızlar inş çift çizgileri gördüğümüz bir ay olur bnmde bat 10 Şubat :) 14 şubata en güzel hediyemizi vermek nasip olur inş :)
Çok güzel olurdu hemdee :)AminAllahım her isteyene nasip etsin 2aydır istiyoruz bizde, adetlerim çok düzenli ama ilkkez merakımdan ovulasyon testi kullandım bu ay, 21’inin gecesi yumurtam catladı. 19’undan 22’ sine kadar her aksamı değerlendirdik. Ay ama buna rağmen hiçbirsekilde unudum yok valla
Şubat bebişlerimiz olsa negüzeldi olurdu hepimizin
Amin canım allah razı olsun :)Normalde 2 kimyasaldan sonra test yapiliyor bunu doktorunun söylemesi lazimdi.ilaci sadece 1 tane aspirin bence birdaha yasamadan doktoruna sor en azindan belki tedbir amacli coraspine baslatir..rabbim bir daha yasatmasin
İnsallh canım hoşgeldn:)Selam kızlar inş çift çizgileri gördüğümüz bir ay olur bnmde bat 10 Şubat :) 14 şubata en güzel hediyemizi vermek nasip olur inş :)
Amin canm okcak ya bn inanıyorum:)AminAllahım her isteyene nasip etsin 2aydır istiyoruz bizde, adetlerim çok düzenli ama ilkkez merakımdan ovulasyon testi kullandım bu ay, 21’inin gecesi yumurtam catladı. 19’undan 22’ sine kadar her aksamı değerlendirdik. Ay ama buna rağmen hiçbirsekilde unudum yok valla
Şubat bebişlerimiz olsa negüzeldi olurdu hepimizin
Surekli olarak istedigimiz seyleri dusunub negativi atmaq ayni zamanda mesala ben su iste calismak istemiyorum diyilde bu iste calsnaj istyorumu dusunmemizi soyluyo yani biseyu istemiyosak ona odaklanmayip asil istediyimize odaklanmali oldugumuzu soyluyor :)Okunadımm canm ne uzerıne:)
Şbatta bebiş istiyorun o zamnSurekli olarak istedigimiz seyleri dusunub negativi atmaq ayni zamanda mesala ben su iste calismak istemiyorum diyilde bu iste calsnaj istyorumu dusunmemizi soyluyo yani biseyu istemiyosak ona odaklanmayip asil istediyimize odaklanmali oldugumuzu soyluyor :)
Aynen :) birde birseyin hayalini kurarken onun gelecekte olucagini digilde suan oldugunu neler hiss etdigini o ani yasamani surekli beyninde canlandirmamizi mesala ben simdiden ortalkda kosturan cocuklar disunuyorum ve bunun olacagina cok inanmamiz gerektiyini vallah bi yerden sonra qaliba sizifrene baglariz :) en iyisi izle ve kendi hayatina uygula bakalim ben yapa bilecegim kadariyla uygulamaya calisacagim :)Şbatta bebiş istiyorun o zamn
AmiiinnnAmin canm okcak ya bn inanıyorum:)
Şbatta bebiş istiyorun o zamn
Aynen kizlar belkide ise yarar hatda boyle dusunmemiz bile yalnis kesinlikle ise yarayacak hepimizin karninda bir parcamizin buyudugunu dusunub ona inanalim :)
Amiiinnn
Şubatta minnak minnak sağlıklı bebişlerimiz olsun hepimizin
Evrene olumlu mesajlarımızı iletelim öyleyse
Aynen kızlar hepbirlkte şizofrene bağlıcazAynen :) birde birseyin hayalini kurarken onun gelecekte olucagini digilde suan oldugunu neler hiss etdigini o ani yasamani surekli beyninde canlandirmamizi mesala ben simdiden ortalkda kosturan cocuklar disunuyorum ve bunun olacagina cok inanmamiz gerektiyini vallah bi yerden sonra qaliba sizifrene baglariz :) en iyisi izle ve kendi hayatina uygula bakalim ben yapa bilecegim kadariyla uygulamaya calisacagim :)
Aynen kızlar hepbirlkte şizofrene bağlıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?