Erkekler genelde hediye seçmesini beceremiyor. Kodlarinda yok. Esin bence en doğrusunu yapmis. Cicek ertesi gün dolacak. Verilen paraya yazik. Gidip tek basina senin hic kullanamayacagin bir şey almasından sa hediyeyi san sectirmesi daha mantikli.Bu bizim eşimle kutlayacağımız ilk 14 şubatımız,Bir hediye beklentisi içinde değildim yalnızca bir çiçek alır gelir diye düşünürken,eşim dün bana "hadi gidip sana hediye alalım,sen seç ben alayım" dedi.şok oldum,hani yıllardır çok hediye almış olsa da artık seçeneği bitmiş olsa yine anlayacağım ama öyle bir durumda yok.Ben sadece özel günlere bağlı kalmam normal günlerde de ona hediye alırım.Yinede bozuntuya vermedim sakince hediyeye gerek yok dedim ama ısrar edince çıkıp önüme gelen magazadan öylesine birşey begendim aldı.Ben günlerdir ona evde sürprizler hazırlama hayalleri kurarken bir anda bütün hevesim kaçtı.Şimdi ben yine de evde hazırlık yapmalı mıyım,hiçbir şey yapasım yok,moralim bozuk,belki büyütülecek birşey değil ama ben herşeyi ince ince düşünürken hayaller kurarken böyle davranması incitti.Hazırladığım hediyeyi de çöpe attım,Gidip yeni bir hediye mi alsam?
Bence bosuna üzülüysun. Erkekler kadinlar gbi degilki hem bdnce seni goturmesi daha güzel birsey bence ihtiyacin olan birseyi alirsin keske benim erkek arkadasimda sorsa da befendigim birseyi alsa bence bosuna kacirma hevesini almis olmak icin almamid bence esinBu bizim eşimle kutlayacağımız ilk 14 şubatımız,Bir hediye beklentisi içinde değildim yalnızca bir çiçek alır gelir diye düşünürken,eşim dün bana "hadi gidip sana hediye alalım,sen seç ben alayım" dedi.şok oldum,hani yıllardır çok hediye almış olsa da artık seçeneği bitmiş olsa yine anlayacağım ama öyle bir durumda yok.Ben sadece özel günlere bağlı kalmam normal günlerde de ona hediye alırım.Yinede bozuntuya vermedim sakince hediyeye gerek yok dedim ama ısrar edince çıkıp önüme gelen magazadan öylesine birşey begendim aldı.Ben günlerdir ona evde sürprizler hazırlama hayalleri kurarken bir anda bütün hevesim kaçtı.Şimdi ben yine de evde hazırlık yapmalı mıyım,hiçbir şey yapasım yok,moralim bozuk,belki büyütülecek birşey değil ama ben herşeyi ince ince düşünürken hayaller kurarken böyle davranması incitti.Hazırladığım hediyeyi de çöpe attım,Gidip yeni bir hediye mi alsam?
Anlıyorum sizi .. hediyeleşmek güzel ayrıca ilk gününüzEksik anlattığım için sanırım yanlış anlaşılmaya yol açmış,haftalardır eşim bana 14 şubatı vurguladı,benim aklımda kutlamak ya da o günü özelleştirmek gibi bir durum yoktu.Ama eşim üzerinde fazla durunca bende ona sürprizler hazırlayım mutlu edeyim diyerek düşündüm.Benim eşime hazırladığım hediye el emegi bir hediyeydi ve üzüldüğüm için kendi emeğime kıyarak çöpe attım.Ki eşim 1 hafta önce üniversite arkadaşı bir bayana doğum gününde hediye aldı,hediyenin üzerinde de günlerce düşündü.Yani eşim hediye seçiminde zorlanmaz
Eksik anlattığım için sanırım yanlış anlaşılmaya yol açmış,haftalardır eşim bana 14 şubatı vurguladı,benim aklımda kutlamak ya da o günü özelleştirmek gibi bir durum yoktu.Ama eşim üzerinde fazla durunca bende ona sürprizler hazırlayım mutlu edeyim diyerek düşündüm.Benim eşime hazırladığım hediye el emegi bir hediyeydi ve üzüldüğüm için kendi emeğime kıyarak çöpe attım.Ki eşim 1 hafta önce üniversite arkadaşı bir bayana doğum gününde hediye aldı,hediyenin üzerinde de günlerce düşündü.Yani eşim hediye seçiminde zorlanmaz
eşler ne kadar zıt oluyor ya birbirini tamamlıyor veyaben eşimin doğum gününü
evlilik yıldönümüzü unutmuştum hemde ilk senemizde.
eşim hediyelere süprizlere bayılır sever
ama benden beklemez çünkü ben nefret ederim sevmem.
neden bu kadar bize zulmediyorsunuz.
istemiyoruz saçma sapan günler kutlayıp hediyeler almak.
balonlar üfleyip heryeri sunuma boğmak.
birde adam götürmüş almış. geçin artık bu pembiş hayalleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?