- 14 Mart 2016
- 723
- 266
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
Ayakkabıyı umarım size almıştır?Aslında ilişkimde herşey müthiş ama bugün işyerinde herkese çiçek hediye gelmişti. Ne bilim çok mutsuz hissettim kendimi.benim sevgilimde gelmiş ayakkabı aldım aşkım diyor. Ne bi çiçek ne başka birşey ne sürpriz. Kendimi çok mutsuz hissettim .
Bunu sevgiline söyledin mi? Belki aklına gelmemiştir, bir dahakine alır en azındanAslında ilişkimde herşey müthiş ama bugün işyerinde herkese çiçek hediye gelmişti. Ne bilim çok mutsuz hissettim kendimi.benim sevgilimde gelmiş ayakkabı aldım aşkım diyor. Ne bi çiçek ne başka birşey ne sürpriz. Kendimi çok mutsuz hissettim .
Oha ayrılınAyakkabıda daha kargoda gelmedi .
Çiçekler solar azizim. Onlar gösteriş için story atmak için almışlar ama sizinki ayacığınız sıcacık olsun diyeAslında ilişkimde herşey müthiş ama bugün işyerinde herkese çiçek hediye gelmişti. Ne bilim çok mutsuz hissettim kendimi.benim sevgilimde gelmiş ayakkabı aldım aşkım diyor. Ne bi çiçek ne başka birşey ne sürpriz. Kendimi çok mutsuz hissettim .
Ayyy Çiçek miii hahaha benim sevgilim bana göklerden yıldııız satın aldıııığ hihöhühihöhü deseydiniz. Dert sevgilinin çiçek almaması değil, kızlarla birlikte çiçek yarıştıramamak. Bir dahaki sefere her ihtimale karşı bari siz kendinize çiçek yollayın sevgilinizdenmiş gibi :)Ya ne bilim herkese çiçek geldi herkes hava attı falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?