14 şubat mutsuzluğu

Ayakkabıyı umarım size almıştır?

Bunu sevgiline söyledin mi? Belki aklına gelmemiştir, bir dahakine alır en azından

Çiçekler solar azizim. Onlar gösteriş için story atmak için almışlar ama sizinki ayacığınız sıcacık olsun diye güle güle kullanın sevgi bir gün değildir her gün sevilir

Ya ne bilim herkese çiçek geldi herkes hava attı falan
Ayyy Çiçek miii hahaha benim sevgilim bana göklerden yıldııız satın aldıııığ hihöhühihöhü deseydiniz. Dert sevgilinin çiçek almaması değil, kızlarla birlikte çiçek yarıştıramamak. Bir dahaki sefere her ihtimale karşı bari siz kendinize çiçek yollayın sevgilinizdenmiş gibi :)

İnsanlar gösteriş budalası olmuşlar. Kocasının aldığı çeyreği paylaşan bile var. Gerçekten aşırı yapay değil mi? Parası olmadığı için kocam işsiz dediği için çocuğunun kitaplarını aldığım insan bugün kocasının gülleri paylaşıyor filan. Benim kocamın da cebinde son 10 lirası filan var şu anda ne hediyesi alacak yani karttan filan alsa kavga sebebi benim için çünkü lüzumsuzluk. İnsan böyle şeyleri içinden gelen herhangi bir zamanda yapabilmeli. Dahası hiçbir sorununuz yokken sırf çiçek almadı diye dertlenmek çok garip. Saat 12 ye yaklaşıyor gece yarısından sonra hepsi külkedisine dönüşecek kocalarının çaylarını tazeleyip donlarını yıkayacaklar yine eşitleneceksiniz bunlara dertlenmen guzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…