- 25 Haziran 2019
- 1.103
- 2.201
- 83
- 42
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
Isyerleri kapali degil mi ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 21 yıllık eşim bu arada ben 15 yaşımda evlendim 4 tane cicek almis verdi sonra kizima biri senin dedi sonra birini küçük oğlum aldi sonra ablasi geldi birini ablama veriimmi dedi bende bi bakış attim ver hepsini ver dedimAslında ilişkimde herşey müthiş ama bugün işyerinde herkese çiçek hediye gelmişti. Ne bilim çok mutsuz hissettim kendimi.benim sevgilimde gelmiş ayakkabı aldım aşkım diyor. Ne bi çiçek ne başka birşey ne sürpriz. Kendimi çok mutsuz hissettim .
![]()
Çiçekte alsaydı Allah AllagBre vicdansız ayakkabı almış yetmez mi![]()
Ben de Sevgililer günü için eşimin bana topladığı tereyle hava attımYa ne bilim herkese çiçek geldi herkes hava attı falan
Siz ne yaptınız peki??? Tamam karşılıklı değil hersey ama bu kadar beklenti içindeyseniz eminim sizde bişey göndermişsinizdir öyle değil mi?Aslında ilişkimde herşey müthiş ama bugün işyerinde herkese çiçek hediye gelmişti. Ne bilim çok mutsuz hissettim kendimi.benim sevgilimde gelmiş ayakkabı aldım aşkım diyor. Ne bi çiçek ne başka birşey ne sürpriz. Kendimi çok mutsuz hissettim .
![]()
Aldım hediyesiniSiz ne yaptınız peki??? Tamam karşılıklı değil hersey ama bu kadar beklenti içindeyseniz eminim sizde bişey göndermişsinizdir öyle değil mi?
Eee tek dert hava atmaksa kendinize bi cicek soyliverseydiniz. Zira oncelik hava atmaksa cicegi alanin bir önemi kalmiyor bence.Ya ne bilim herkese çiçek geldi herkes hava attı falan
Benim esim bir sakiz bile almamis ben ne yapayimmAslında ilişkimde herşey müthiş ama bugün işyerinde herkese çiçek hediye gelmişti. Ne bilim çok mutsuz hissettim kendimi.benim sevgilimde gelmiş ayakkabı aldım aşkım diyor. Ne bi çiçek ne başka birşey ne sürpriz. Kendimi çok mutsuz hissettim .
![]()