14 şubat mutsuzluğu

Aslında ilişkimde herşey müthiş ama bugün işyerinde herkese çiçek hediye gelmişti. Ne bilim çok mutsuz hissettim kendimi. 😑😑 benim sevgilimde gelmiş ayakkabı aldım aşkım diyor. Ne bi çiçek ne başka birşey ne sürpriz. Kendimi çok mutsuz hissettim .😪
Benim 21 yıllık eşim bu arada ben 15 yaşımda evlendim 4 tane cicek almis verdi sonra kizima biri senin dedi sonra birini küçük oğlum aldi sonra ablasi geldi birini ablama veriimmi dedi bende bi bakış attim ver hepsini ver dedim

Hem çiçek almasın hem ayakkabı 14 Şubat'ta eline ulaşmamış olsun 😱😱

İsyan şarkısını armağan ediyorum size.

Bu instagram falan olmasaydı eminim ne bu kadar çiçek satışı olurdu ne de bu kadar çiçek beklenirdi diye düşünüyorum bazen.

Allah başka dert vermesin.Derdiniz büyük.Çiçek yok,ayakkabı var o da daha kargoda.Of çok fena.Halbuki verecekti çiçeğe de bir ayakkabı parası,gösterecektiniz herkese.Bak nasıl mutlu olurdunuz.!

Ya ne bilim herkese çiçek geldi herkes hava attı falan
Ben de Sevgililer günü için eşimin bana topladığı tereyle hava attım🤣 biricik kaptan mağara adamım Sevgililer günün kutlu olsun diyerek arkasına sakladığı tereyi çıkarınca mutluluktan nutkum tutuldu, sonsuz aşkımızı tereleri yiyerek özümseyecekmişiz öyle dedi🤣

Hava atmak önemli midir bilmiyorum lakin erkek arkadaşınızla mutluysanız, tek sıkıntı çiçek almamasıysa dert etmeyin, insanlar eşleriyle erkek arkadaşlarıyla öyle kötü sorunlar yaşıyor ki o çiçekler olmasaydı da aşk olsaydı saygı olsaydı huzur olsaydı diyorlar.

Aslında ilişkimde herşey müthiş ama bugün işyerinde herkese çiçek hediye gelmişti. Ne bilim çok mutsuz hissettim kendimi. 😑😑 benim sevgilimde gelmiş ayakkabı aldım aşkım diyor. Ne bi çiçek ne başka birşey ne sürpriz. Kendimi çok mutsuz hissettim .😪
Siz ne yaptınız peki??? Tamam karşılıklı değil hersey ama bu kadar beklenti içindeyseniz eminim sizde bişey göndermişsinizdir öyle değil mi?

Etmeyin eylemeyin.Ayakkabiyi giyer gidersiniz,sevgilim aldi dersiniz.Mutsuz olmaya yer aramayın.Ne güzel duşünmüs daha ne yapsin.

Benim erkek arkadaşım bana tost makinesi almıştı sevgililer gününde 😂🤣
Bu arada tost makinem eskiydi benim hoşuma gitmişti aslında bir yandan adam neye ihtiyacım var ona yönelik almış diye
Çiçek alınsa güzel olur tabi ama almayınca da napalım

Sevgililer günü bana dünyanın en anlamsız şeyi geliyor aslında ama insan yine de çam sakızı çoban armağanı bir şey bekliyor işte :KK53: adam ne güzel ayakkabı almış daha ne yahu? Çiçeği ne yapacaksınız? Çiçekler şu an dünyanın parası ve yazık günah birkaç güne solacak. Sevgiliniz daha mantıklı bir şey yapıp ayakkabı almış ama yaranamamis yazık

Ya ne bilim herkese çiçek geldi herkes hava attı falan
Eee tek dert hava atmaksa kendinize bi cicek soyliverseydiniz. Zira oncelik hava atmaksa cicegi alanin bir önemi kalmiyor bence.

Eşim normalde cicek alir arada sirada, dogum gunumu ve yildonumumuzu hiç unutmaz kutlar 6 yildir, hediye alir ama gel gelelim sevgililer gununu sevmiyor adam ozellikle o gun bisey almaz, hiç al diye zorlamadim önemli olan içinden gelmesi, içinden gelirse beni mutlu eder. İnstaya baktim herkesssler cicek, pasta, telefon hediyeler paylaşilmiş. 😬😬😬

Tek derdim millette yarişmak ve hava atmak olsa bir iki gun onceden eşime cicek al derdim o gun fotosunu ceker 14 subatta stori atardim. Cok zor bi iş degil. 😂😂😂

Benim esim bir sakiz bile almamis ben ne yapayimm🤔Amaa savunmasi cuma günü sana ne aşk sözleri söyledim nee abur cuburlar aldim.Cmts canin çekti diye ciğer aldim 😅Dogru yapti ama bugün icin bir sey bekledim.Baktim ki yok bende ilk kez özel bir gunde ona hic bir sey yapmadim.

Kiminin pırlantası küçük kiminin ekmeği bayat. Bizde hediye yok .Beraber kalpli pasta yaptık..Sonra birde mum dikip dilek tutup ufledik..Ben çok mutlu oldum..Sonra kar topu oynamaya gittik..Eğlence işini de böyle hallettik..Bende sevmem çiçeği.Güzel anılar biriktirmek en güzeli..

Back
X