- 21 Nisan 2018
- 8.174
- 30.249
- 548
- 36
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
Ayakkabı kaç para. Millet çiçek sepetinden çiçek göndermeyi adet edinmiş. Elli TL ye bile çiçek var. Bana göre önemli değil ama muhtemelen senin ayakkabı çiçekten pahalıdır. Mesela ben iki çocuk annesiyim. Bugün hiç bı hediye gelmedi kocamdan. Çiğ köfte yedik çay filan içtikAslında ilişkimde herşey müthiş ama bugün işyerinde herkese çiçek hediye gelmişti. Ne bilim çok mutsuz hissettim kendimi.benim sevgilimde gelmiş ayakkabı aldım aşkım diyor. Ne bi çiçek ne başka birşey ne sürpriz. Kendimi çok mutsuz hissettim .
E o da size almış o zaman problem ne kiAldım hediyesini
Ciddi misinBir zamanlar kapımın önüne bir kamyon dolusu gül döken bir sevgilim olmuştu, sonra yurtdışına gitti, o yaz evlenecektik ama bir daha geri dönmedi. Hayırsızın birinden kamyon dolusu çiçek alacağına, adımları sağlam basan bir erkekten stiletto almak daha iyidir inan bana.
Üzgün değilim üzerinden 15 sene geçmiştir herhalde. Üzerine 2 evlilik yaptım :)Ciddi misin
Aldım hediyesini
MarketÇiçek de aldınız mı?
Ayrıca bugün hem pazar hem yasak var. Hangi sektör ki o hem çiçek yollanabilecek ortam var hem de bugün çalışıyorsunuz?
Çiçek göndermek/almak anlamını yitirdi gibi sanki ya da biz kadınlar fazla anlam yüklüyoruz, erkekler de bunu kullanmaya başladılar diye düşünüyorum, çiçek bir göz boyama aracı oldu, aldatırlar çiçek, ailemize kadar ağızlarına geleni söylerler çiçek, şiddet uygularlar çiçek, olmadık bir şey yaparlar çiçek.Off bi an aklıma yurttaki oda arkadaşım geldi. Kız arkadaşıma çiçek gelince resmini sevgilisine atıp bana çiçek yolla demişti
Market
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?