14 şubat mutsuzluğu

Çiçek göndermek/almak anlamını yitirdi gibi sanki ya da biz kadınlar fazla anlam yüklüyoruz, erkekler de bunu kullanmaya başladılar diye düşünüyorum, çiçek bir göz boyama aracı oldu, aldatırlar çiçek, ailemize kadar ağızlarına geleni söylerler çiçek, şiddet uygularlar çiçek, olmadık bir şey yaparlar çiçek.

Çiçek olmayıversin, sevgi olsun, saygı olsun, dürüstlük olsun, huzur olsun, çiçekle göz boyayacağını düşünmek yerine mert adamlar olsunlar yeter.
Katılıyorum abla birde sosyal medyada herkes bir yarış içinde tüm özel hayat paylaşılıyor. Bari özeliniz özel kalsın. Bugün girdim yok yüzük yok çiçekler yok efenim takılar şu bu ne gereği var. Ondan gören aynısını paylaşıyor. İster paylaşır ister paylaşmazlar o ayrı ama insanlar hep bir yarış içinde paylaşım yapmayana bile tuhaf bakılıyor. Gösteriş için yapılan şeyler açıkçası samimi gelmiyor. Bugün anneme takılıyorum millet çiçek paylaşmış babamdan tık yok diye o ara bizimki geldi normalde parfüm tarzı şeyler alan çiçek almış😂 Annem buna para verilir mi parasını verseydinde kahvaltılık bir şeyler alırdım hiç yoktan midemize giderdi diye söylendi:işsiz:

benim sevgilim az once uyandi ooo bugun 14 subatmis yassy dedi. bari ayakkabi alsaydi adam 14 subat oldugunu uyaninca fark etti :işsiz:
ay su mesaji yazmistim, adam kahvalti hazirladi mesajim kendi kendini imha ediyor kizlarcim 😛 benim gibi bir usengec icin daha iyi bir 14 subat hediyesi olamazdi :dondurma:

bu arada konuya yorumum da 14 subatta cicek gelecegine hicbir sey gelmesin daha iyi yani gorev gibi yerine getirmis olmak icin gonderilen bir sey oldu artik cicek.

Bir tek bana itici geliyor herhalde bu sevgililer gününde çiçekler. Görgüsüzlük geliyor Instagram'da falan paylaşılması.
Hatta bir tanesi çiçeği paylaştı. Yetmedi kahvesini içerken arka planda paylaştı. Yetmedi kucağına aldı paylaştı adgagsgagafa. Çiçek yoruldu ya. Sıkmayın canınızı böyle şeylere.

Annem buna para verilir mi parasını verseydinde kahvaltılık bir şeyler alırdım hiç yoktan midemize giderdi diye söylendi:işsiz:
Ay benim annem de tam tersi. Babam bir kez evlilik yıldönümlerinde çok şık bir pasta almıştı.
Annem de babam ortada yokken 'çiçek
varken niye pasta almış ki, normal zamanlarda da yiyoruz zaten pastayı' diye söylenmişti. Benim annemin tuhaf bir şekilde çiçek zaafı var, hiçbir yerde paylaştığı da yok ama o çiçekler gelecek yani. Yerine alınacak hiçbir şey de memnun etmiyor kadını.

Ay benim annem de tam tersi. Babam bir kez evlilik yıldönümlerinde çok şık bir pasta almıştı.
Annem de babam ortada yokken 'çiçek
varken niye pasta almış ki, normal zamanlarda da yiyoruz zaten pastayı' diye söylenmişti. Benim annemin tuhaf bir şekilde çiçek zaafı var, hiçbir yerde paylaştığı da yok ama o çiçekler gelecek yani. Yerine alınacak hiçbir şey de memnun etmiyor kadını.
Benim annem çiçeğe giden paraya acıyor ya solup gidiyormuş:110: Pasta alsaydı bak gıkı çıkmazdı😂

Katılıyorum abla birde sosyal medyada herkes bir yarış içinde tüm özel hayat paylaşılıyor. Bari özeliniz özel kalsın. Bugün girdim yok yüzük yok çiçekler yok efenim takılar şu bu ne gereği var. Ondan gören aynısını paylaşıyor. İster paylaşır ister paylaşmazlar o ayrı ama insanlar hep bir yarış içinde paylaşım yapmayana bile tuhaf bakılıyor. Gösteriş için yapılan şeyler açıkçası samimi gelmiyor. Bugün anneme takılıyorum millet çiçek paylaşmış babamdan tık yok diye o ara bizimki geldi normalde parfüm tarzı şeyler alan çiçek almış😂 Annem buna para verilir mi parasını verseydinde kahvaltılık bir şeyler alırdım hiç yoktan midemize giderdi diye söylendi:işsiz:
Sosyal medya aslında eskiden beri bazı insanlar arasındaki yarışı daha fazla kişiye daha hızlı ulaştırma hizmeti veriyor o kadar, o yüzden ben ne internet icat oldu aldatmalar çoğaldı, ne sosyal medya kuruldu gösteriş yarışı başladı diyemem, herkes üzerine alınmasın lafım bu yarışta olanlara, biz eskiden beri rekabeti severdik ki zaten😎

Eskiden kadınlar eşlerinin aldığı ziynetleri, beyaz eşya, mobilya vb şeyleri diğer kadınlara göstermek için hemen evde gün yaparlardı, çay ikram ederken parmağa takılan yüzükler, koldaki bilezikler gözünüze kadar sokulurdu 🤣
Yeni alınan buzdolabını göstermek için çay servisine yardım etsin diye hatunlardan biri mutfağa çağrılır, buzdolabı yeni mi sorusuna gerim gerim gerinerek kocam aldı cevabı verilirdi 🤣

Eve davetler daha çok bak kocam bana neler aldı diye göstermekti, davete icabet edenler de kocası neler almış merakından gelirdi, akşamda kocalara eteğini toplayamayan, soğan kavurmaktan aciz X'e kocası 10 bin lira verip buzdolabı almış, sen bana bir ayakkabı bile almıyorsun yazıklar olsun tribi atılırdı:)))

Anne babana sağlıklı ömürler dilerim, valla bir yaştan sonra çiçek pek cazip gelmiyor elektra :)) İşine yarayacak şeyler alınması daha bir makbule geçiyor.

Hoff annen ayni benim babannem ya. 😂 Aldigim şey yenecek birşey degilse "onu alacagina boğazina yiyecek all." Derdi.
Sanki aç kaliyorduk. 😁

Başkalarının hayatlarına özenmek yerine ilişkinize yoğunlaşırsanız. Mutlu olursunuz.
Eskiden ufacık sakızdan çıkan aşk kağıtlarını sevgilimiz bize verdi diye mutlu olurduk. Şimdi ayakkabıda alsa niye çiçek değil diye hayıflanır olmuşuz. Doyumsuzluk mu? Şımarıklık mı? Bilemiyorum.

Sosyal medya aslında eskiden beri bazı insanlar arasındaki yarışı daha fazla kişiye daha hızlı ulaştırma hizmeti veriyor o kadar, o yüzden ben ne internet icat oldu aldatmalar çoğaldı, ne sosyal medya kuruldu gösteriş yarışı başladı diyemem, herkes üzerine alınmasın lafım bu yarışta olanlara, biz eskiden beri rekabeti severdik ki zaten😎

Eskiden kadınlar eşlerinin aldığı ziynetleri, beyaz eşya, mobilya vb şeyleri diğer kadınlara göstermek için hemen evde gün yaparlardı, çay ikram ederken parmağa takılan yüzükler, koldaki bilezikler gözünüze kadar sokulurdu 🤣
Yeni alınan buzdolabını göstermek için çay servisine yardım etsin diye hatunlardan biri mutfağa çağrılır, buzdolabı yeni mi sorusuna gerim gerim gerinerek kocam aldı cevabı verilirdi 🤣

Eve davetler daha çok bak kocam bana neler aldı diye göstermekti, davete icabet edenler de kocası neler almış merakından gelirdi, akşamda kocalara eteğini toplayamayan, soğan kavurmaktan aciz X'e kocası 10 bin lira verip buzdolabı almış, sen bana bir ayakkabı bile almıyorsun yazıklar olsun tribi atılırdı:)))

Anne babana sağlıklı ömürler dilerim, valla bir yaştan sonra çiçek pek cazip gelmiyor elektra :)) İşine yarayacak şeyler alınması daha bir makbule geçiyor.
Aklıma direk bu geldi abla sen kısır günleri vs diyince afhjjk

Eklentiler

• 020D64F0-F7F7-41EC-B375-665AE9A23F75.webp
    020D64F0-F7F7-41EC-B375-665AE9A23F75.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 26
Hoff annen ayni benim babannem ya. 😂 Aldigim şey yenecek birşey degilse "onu alacagina boğazina yiyecek all." Derdi.
Sanki aç kaliyorduk. 😁
Bazen bende diyorum babanneler gibi için geçmiş anne adam hediye alıyor sen bir kere almadın diyorum. İki sene önce gömlek aldım bir kere giydi daha da almam diyor:KK70:Heveslendim tek taşı yoktu hiç hep alyans ile normal klasık altın yüzükler vs olur ya onlardan takıyor. Gittik tek taş aldık. Bir kere takmadı oraya buraya takılıyormuş düz altın olsaydı buna para mı verılır karı yok zararı varmış:işsiz:

Aslında ilişkimde herşey müthiş ama bugün işyerinde herkese çiçek hediye gelmişti. Ne bilim çok mutsuz hissettim kendimi. 😑😑 benim sevgilimde gelmiş ayakkabı aldım aşkım diyor. Ne bi çiçek ne başka birşey ne sürpriz. Kendimi çok mutsuz hissettim .😪
Şanslıymışsınız ayakkabı yerine iyi ki deve dikeni almamış daha fazla rezil olurdunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
İş yerlerinde bazı kadınlar kendilerine çiçek gönderip hava atıyorlar. Her çiçeğe kanmayın öyle.
Bir çiçekle de bahar gelmiyor. Çok önemli değil yani. Böyle şeylerle ilişkinizi yıpratmayın.

Mu kem mel bir dert. Aksam aksam asiri hosuma gitti.

Ama bence pazar gunu calisiyor olmak cicek gelmemesinden daha kotu ya. Ben olsam ona daha cok dertlenirdim. Bugun hem sevgilim yoktu hem de calistim. Calistigima daha cok uzuldum diyebilirim.

O değil de pazar günü üikede hem sokağa çıkma yasağı hem de birçok ilde yoğun kar yağışı varken sizin iş yerinizdeki herkese nasıl çiçek vs geldi. Ben ona şaşırdım. Çünkü biz izinli olmamıza rağmen Pzr günü çalışamadık...

Bırakın çiçeği böceği .. öyle camdan baktık ..

Son düzenleme:
Bazen bende diyorum babanneler gibi için geçmiş anne adam hediye alıyor sen bir kere almadın diyorum. İki sene önce gömlek aldım bir kere giydi daha da almam diyor:KK70:Heveslendim tek taşı yoktu hiç hep alyans ile normal klasık altın yüzükler vs olur ya onlardan takıyor. Gittik tek taş aldık. Bir kere takmadı oraya buraya takılıyormuş düz altın olsaydı buna para mı verılır karı yok zararı varmış:işsiz:

Olsun en azindan yuzuk takiyormuş. Ahh benim annemin elinde bir düz yüzükte görmedim ya. 😬 Anneme kiyafet, takı önerirdim hep dinlemiyordu, herseye ne gerek var. 🙄
Makyaj yapmaya 45ten sonra başladı ama 😂😂😂 yeni hevesi geldi.
Neyse konuyu yine dagittim babaaanle 😁

Back
X