14 şubat mutsuzluğu

Siz ona ne aldiniz?
Yanlis anlasilmasin, ben hediye alinmasi gerektigini dusunmuyorum ama boyle beklentiye giren biri hos bir surpriz yapmıştır sanirim...

Esim bana nisanliyken rahat yazlik ayakkabi aldi. Bir cok yerde giydim onlari. Yemisim 14 subati (zaten kutlamiyorum da). Baskalarina hava atmaya niye gerek duyuyorsunuz. Bir cok kisi kendine yolluyor diyorlar, ne kadar dogru Allah bilir. Bence elinizdekinin kiymetini bilin.

Aslında ilişkimde herşey müthiş ama bugün işyerinde herkese çiçek hediye gelmişti. Ne bilim çok mutsuz hissettim kendimi. 😑😑 benim sevgilimde gelmiş ayakkabı aldım aşkım diyor. Ne bi çiçek ne başka birşey ne sürpriz. Kendimi çok mutsuz hissettim .😪
Ayakkabı kaç para. Millet çiçek sepetinden çiçek göndermeyi adet edinmiş. Elli TL ye bile çiçek var. Bana göre önemli değil ama muhtemelen senin ayakkabı çiçekten pahalıdır. Mesela ben iki çocuk annesiyim. Bugün hiç bı hediye gelmedi kocamdan. Çiğ köfte yedik çay filan içtik😂😂 oldukca mutluyum yani🙈

Ne Güzel 14 şubat bitince çiçekler solunca sende ayakkabılarınla hava atarsin. Sizinkiler soldu benimkiler gıcır dersin 🤷🏻‍♀️ vallahi şu sosyal medya olmasa hediye çiçek kimsenin aklına gelmeyecek bukadar. Millet hemen göstereyim şundan geri kalmayım kafasında. Neyseki ilişkiniz de müthiş miş daha nolsun ayakkabıda yolda..

Bir zamanlar kapımın önüne bir kamyon dolusu gül döken bir sevgilim olmuştu, sonra yurtdışına gitti, o yaz evlenecektik ama bir daha geri dönmedi. Hayırsızın birinden kamyon dolusu çiçek alacağına, adımları yere sağlam basan bir erkekten stiletto almak daha iyidir inan bana.

Yaa ben çiçek hiç sevmiyorum. Soluyor 2 güne atsan bi türlü atmasan bir türlü. Bence sizin hediyeniz daha güzelmiş. Ama çok özeniyorum diyorsanız bir dahaki sefere kendi kendinize gönderin hava atarsınız. Bence sizin iş yerinizde de kendine gönderen olmuştur.:KK200:

Yarın ayakkabıyı gösterip laf arasında ayakkabıyı bi numara küçük almış geri mi yollasam napsam bilemedim, giysem açılır mı acaba de bari de hediye aldığını duyurmuş ol 🥳 Kendine de çiçek sipariş et bari yarın için modun yükselsin🤓

Off bi an aklıma yurttaki oda arkadaşım geldi. Kız arkadaşıma çiçek gelince resmini sevgilisine atıp bana çiçek yolla demişti:olamaz:
Çiçek göndermek/almak anlamını yitirdi gibi sanki ya da biz kadınlar fazla anlam yüklüyoruz, erkekler de bunu kullanmaya başladılar diye düşünüyorum, çiçek bir göz boyama aracı oldu, aldatırlar çiçek, ailemize kadar ağızlarına geleni söylerler çiçek, şiddet uygularlar çiçek, olmadık bir şey yaparlar çiçek.

Çiçek olmayıversin, sevgi olsun, saygı olsun, dürüstlük olsun, huzur olsun, çiçekle göz boyayacağını düşünmek yerine mert adamlar olsunlar yeter.

"Herkese çiçek geldi" deyince ofis ortamı olduğunu düşünmüştüm. Markete nasıl geliyor ki çiçek? Gerçekten hayal edemediğimden soruyorum.
Millet kasada sırada beklerken kasadaki çalışana çiçek mi verdiler mesela?

Peki siz çiçek aldınız mı sevgilinize?

Ben hiçbir 14 Şubat'a sevgiliyle girmedim ama bugün ya da 8 Mart gibi günlerde babam bana da mutlaka çiçek alır. Çiçek de hep aynıdır. Karanfil.

Bu sene almayınca biraz bozuldum şimdi yalan yok 😂 Babam da haberlerde 'çiçek almayın virüs varmış' dedikleri için almadım gibi dünyanın en saçma bahanesini sundu.

Sizin erkek arkadaşınız da çiçekten daha faydalı bir şey almış size. İki güne soluyor çiçek dediğin ama ayakkabıyı kullanırsınız yani.

Back
X