• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 Şubat transfer olanlar 💕

Merhaba, 14 şubatta transferim oldu çok heyecan yapıyordum ancak 5 dakika bile sürmedi şimdi 23 şubatı bekliyorum benimle aynı gün transferi olanlar toplanın bu süreci
Birlikte atlatalım 😍 sevgililer gününe denk gelmesi de ayrıca bi hoş geldi 😍b

İnşallah güzel haberler alırsınız bende yarın kan vericem inşallah 🤲🥹Allahim güzel sonuçlar alalim 🤲🥹amin

Merhaba, 14 şubatta transferim oldu çok heyecan yapıyordum ancak 5 dakika bile sürmedi şimdi 23 şubatı bekliyorum benimle aynı gün transferi olanlar toplanın bu süreci
Birlikte atlatalım 😍 sevgililer gününe denk gelmesi de ayrıca bi hoş geldi 😍
🤲🥹🤲🥹

Belirtim kaşık agrim midem bı tuhaf erken test yaptim silik çıktı yarın kan vericem allahım inşallah güzel haberlerle gelirim 🤲🥹🤲

Eklentiler

• IMG_2123.webp
    IMG_2123.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 41
Belirtim kaşık agrim midem bı tuhaf erken test yaptim silik çıktı yarın kan vericem allahım inşallah güzel haberlerle gelirim 🤲🥹🤲
Hayırlı olsun inşallah canım pozitif inşallah betanda güzel çıkar bende test yapmaya çekiniyorum erkenmi diye ama

Yaaa canım maşallah bende sizden gaza geldim yarın akşam vereceğim kanı
İnşallah güzel haberler alalım Allahım bu mübarek ayda kımsenın kucağını boş bırakmasın amin 🤲🥹
Hayırlı olsun inşallah canım pozitif inşallah betanda güzel çıkar bende test yapmaya çekiniyorum erkenmi diye ama
bende hala korku var ama Allahım bılıyor sonuç ne olursa olsun elbet sağlıklı bir evlat verecek inanıyorum amin 🤲🥹

İnşallah güzel haberler alalım Allahım bu mübarek ayda kımsenın kucağını boş bırakmasın amin 🤲🥹

bende hala korku var ama Allahım bılıyor sonuç ne olursa olsun elbet sağlıklı bir evlat verecek inanıyorum amin 🤲🥹
Aminnn inşAllah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin isteyen dileyen içinden dışından gözyaşı döken herkesin o yaşlar mutluluk gözyaşı olsun inşAllah

Back
X