- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Menunu çok beğendim canım . Senden hep böyle güzel menüler görürüm inşallahMenüm
Kahvaltı
1.5 dilim küçük avuç ici kadar dilimler cavdar ekmegi
1 tane haşlanmış yumurta
Şekersiz çay
Yeşil çay
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Öğlen 16 00
100 gr izgara tavuk
2 adet izgara kofte
1 bardak ayran
1 dilim.cavdar
Salata
Ara
Şekersiz sütlü granül nescafe
Spora gittim geldim karnım acikmadi yemedim kızlar
Akşam
Yok
Spor
1000 tane ip atlama spor salonunda yürüyüşün üstüne atladım bu sefer
68 dk tempolu yürüyüş 6 dk hızlı koşu
10 dakika agirliklarla bölgesel.calisma
aypare ackerman
Sagol canım senin boy kaç kilo kac şuan ve hedef 59 sanırım?Menunu çok beğendim canım . Senden hep böyle güzel menüler görürüm inşallahcook dengeli bol proteinli bir menü olmuş kasların korunur sporunda harika. Süper gidiyorsun zaten son attığın fotoğrafta da belliydi ne kadar değişim olduğu
Tavuk köftesi hazır mı ? Hazırsa kötü cunku ben bi ara diyet diye yedim kilo verememistim. Kahvaltı da değişik olmuş ama.menun bence güzel cnm afiyet olsunSabah 6 :50
3 mücver,1 küçük armut,1 çay bardağı sütlü kahve
Öğlen 11:40
1 kase mantar çorbası,2 bardak ayran,2 fırında tavuk baget,1 dilim kepek ekmeği
Akşam 18:20
5 adet tavuk köftesi,1 kase yoğurt,1 dilim tam buğday ekmeği
8 buçuk gibi cafeye gideriz bir şekersiz sütlü kahve içerim
B Baharyagmuru35
Kasaptan aldım ama hazır sayılır heralde canım. İyi oldu dediğin yemem artıkTavuk köftesi hazır mı ? Hazırsa kötü cunku ben bi ara diyet diye yedim kilo verememistim. Kahvaltı da değişik olmuş ama.menun bence güzel cnm afiyet olsun
Içinde değişik yaglar oluyor ama o kilo aldırdı bana haberin olsun cnmKasaptan aldım ama hazır sayılır heralde canım. İyi oldu dediğin yemem artık
Canım hiç kahvalti istemiyor yaa
Çok iyi bence bu hafta güzel düşüş goreceksin menülerin çok.guzelSabah 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 bardak süt 8 tane zeytin domates
Öğlen 1 elma türk kahvesi
Akşam yarim tabak barbunya yemeği yoğurt
Spor 125 dk tempolu yürüyüş 30 dk kardiyo
Çok sağol canım haber verdiğin içinIçinde değişik yaglar oluyor ama o kilo aldırdı bana haberin olsun cnm
Düşüş olmadı canım ya hastalanacamgaliba sistimÇok iyi bence bu hafta güzel düşüş goreceksin menülerin çok.guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?