- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
Haftasonu bize yaramıyor ben de ıspanaklı börek aldim iki parça valla özlemim son buldu aylardır cnm çok çekiyordu az bi parca yedim spora gidicem bugün de hava aşırı sıcak dinlenme günüm ama gidicem sen de ek spor yap bence biraz hafiflersinKızlar ben bugün öğün gibi değilde her açlık hissettiğimde yedim
Kahvaltı
Peynir,zeytin,domates, biber, salatalık, maydanoz, 1simit, 1dilim ekmek, fıstık ezmesi, çay
Daha sonraben
Haşlama mısır, Acıbadem kurabiye, midye dolması, peynirli börek, mercimek çorbası, lakerda, meyve suyu, şeftali, erik
Kızlar sanırım tüm gün bunları yedim. Başka aklıma gelmiyor. Bugün bana ne olduysa farklı bir iştahım var.
Dün canım ne çektiyse yedim sabah uyandığımda 68 kiloydum ama yarına artı çıkıcağımı sanmıyorum. 2 saattir mutfakla uğraşıyorum. Bütün rafları indirdim. Tek tek yıkayıp yerleştiriyorum ama akşama ancak biter ben şimdiden YoruldumHaftasonu bize yaramıyor ben de ıspanaklı börek aldim iki parça valla özlemim son buldu aylardır cnm çok çekiyordu az bi parca yedim spora gidicem bugün de hava aşırı sıcak dinlenme günüm ama gidicem sen de ek spor yap bence biraz hafiflersin
Kolay gelsin cnmDün canım ne çektiyse yedim sabah uyandığımda 68 kiloydum ama yarına artı çıkıcağımı sanmıyorum. 2 saattir mutfakla uğraşıyorum. Bütün rafları indirdim. Tek tek yıkayıp yerleştiriyorum ama akşama ancak biter ben şimdiden Yoruldum
süpersinMenü
Khvalti
1 dilim ekmek
2 yeşil zeytin
2 minik sosis çok minik
2 ince dilim sucuk
1 haşlanmış yumurta
Şekersiz çay
Ara Şekersiz türk kahvesi
Öğlen
Yok
Akşam 17 30 da yedik ins acıkmayız
Kırmızı et
4 ymk kaşığı buldur pilavı
4 ymk kaşığı cacik
2 bardak ev yapımı yoğurttan ayran
Spor
12 dk koşu
3000 adim
28 dk tempolu yürüyüş
300 tane ip atlama
10 dk ağırlıkla bolgesel
10 dk.normal bölgesel
Siyah zeytinin bağırsağı faydası ne için ishal falan yapması için mi merak ettimdeSabah:20 siyah zeytin (yolculukta bağırsak sıkıntısı için), yarım dilim peynir, sahanda 2 yumurta
Ara: maden suyu
Öğlen:60 gr çiğ fındık
Akşam: servis et döner, 3 parça lavaş
2,5 litre su
40 dakika orta tempoda yürüyüş
Karatay diyetindde protein fazla olduğu için sindirim yavaşlıyordu. Bunun için tavsiye günde 20 adet zeytin. Zeytinyağı barsakları rahatlatır.Siyah zeytinin bağırsağı faydası ne için ishal falan yapması için mi merak ettimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?