1 tane havuç yedim saat 4 civarındaKahvaltı
2 yumurta, 2 dilim ekmek, çay
Öğle
Türk kahvesi, nescafe, zayıflama çayı
Ara
Şeftali
Akşam
Yayla çorbası, 1 dilim ekmek
Canım if mi yapıyorsun? Sütüm etkilenmiyor demiştin di mi yanlış hatırlamıyorum. Bolca su içiyordun sen de. Ben de duraklama yaşarsam if yapayım diyorum da ondan sordumSabah klasik kahvalti + bolca cay
Aksam 1 kase mercimek corbasi kabak yemegi salata
İf ne ola kiCanım if mi yapıyorsun? Sütüm etkilenmiyor demiştin di mi yanlış hatırlamıyorum. Bolca su içiyordun sen de. Ben de duraklama yaşarsam if yapayım diyorum da ondan sordumbebeğin var emziriyorsun. İki öğün zorluyor mu çok
İf aralıklı oruç diye bir şeyy. 8 saat arayla günde 2 öğün besleniyosun. Farkında olmadan if yapıyor olabilirsinİf ne ola kisu ictigim surrce etkilenmiyo sukur ya ama porsiyonlari normalden buyuk tutmaya calisiyorm aksami da erken yiyorm oyle bi yontm buldm bakaym hem sutum.dursun hem kilom gitsin
Olabilirim ama su iciyorm o sayili miİf aralıklı oruç diye bir şeyy. 8 saat arayla günde 2 öğün besleniyosun. Farkında olmadan if yapıyor olabilirsin
Çok cook hafif valla yememissin resmenKahvaltı
2 yumurta, 1 dilim ekmek
Öğle
3 saat uyku
Akşam
Peynirli salata
Yatmadan önce pulbiberli, limonlu, yoğurt
Uyuyarak geçirdim günü zaten şimdide yürüyüşe çıkıcaz babamla sabah inşallah 65.3 görücem.Çok cook hafif valla yememissin resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?