- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #199.981
ben daha kendime bulamamışımszin ordakiler has değil yalnız bizim burda bile sahtesini itelemeye calışıyolar her kasap bir değil
evli mi bekar mı nişanlı mı cocgu yaşı kaçççç bunlara hep cvp istiyorumama pijama takımı cok mantıklı olmuş bence
aynen zaten her kasaptan et kıyma köftede alınmıyoama ben inegöl köfte çok seviiiiimm
Bekar sevgiliside yok 21 yaşına gircek benlen yaşıtçok tatlı bi takım aldım çoooğoşuma giddi
Far paleti alfar kullaniyosa
pijama takımını tamamlayıcı bişey alabilirsin terlif veya panduf gibiyada göz bandı böle cicili olanlardan
Aslinda ihtimal vermedigim ve suan daha dusunmedigim bisey. Doldurdular beni bi kac belirti yasadim diye. Ama degilim bence ya test negatf ama guvenrmiyorum da ilk hamileligmde doktora gitmeden bir gun once negatf di halbuki hamileydim.
Olsamda su sislik gitse bende rahatlasam
Psikoljk hazir degilim cunku kizim cok yoruyo beni. Acikcasi allahin gucune gitmesin 2 sene sonra istiyorum kizimda az buyusun bende hazir olurdum. Rabbim isteyenlere hemen versin insallahayy ama sen geçenlerde yine diyodun şüpheleniyorum diye hatta demiştin her ay böyle korku yaşıyorum diyeama belli olmaz tabi ama daha premmmseste kücükk ama olsun beraber büyürler hayırlısı olsun
baktır abi ki ama bende hiç geçmiyor 2 haftadır çok kötüyüm baş ağrımda çok oluyorAslinda bunlar bazen var. En yakin zamanda bende gidip baktiriyim
sürekli olmadığı sürece bişi olmaz ... örgü güzelörgü yiyorum ben muratbeyin zaten çokta yemem süzme bile yesem az yerim abartmadan onunda çok zararı olmaz herlade
Hee o zaman parfüm albeyaz kullanıyo göz çevresine sürüyoama yeni aldım demişti parfüm mü alsam
Kiloluyken kemiklerim agrirdi bacagim agrirdi zayiflayinca gecti ama sanki bu ara kalktigimda kemklerim agriyo ben usuttummu diye dusunuyorm ne bileyim. Belkide vardir onemsemiyoruz aslinda ozellikle benbaktır abi ki ama bende hiç geçmiyor 2 haftadır çok kötüyüm baş ağrımda çok oluyor
güzel bir kupa bardak olur kupa bardakları severim dekızlaaar arkadaşımın bugün doğum günü yaırn görüşcez ben pijama takımı aldım bitane ama yanına bişey daha almak istiyorummm bana fikir verinnnn
kaptinn @ParteMoralll SekerPancarii @Aylnaylm1 SchonerDuft @sarraf
hm zaten çıkıyor yemek ona göre düzenlersin 3 gideceğine 2 gitsin ama geri gelmesinbnm mecbuurrrbozulur çünkü burda dloap vs yok koycak
pijama takımını tamamlayıcı bişey alabilirsin terlif veya panduf gibiyada göz bandı böle cicili olanlardan
Hee o zaman parfüm algizel olar guzel bi kutu içerisine bi tane ruj bi göz kalemi bi kac tekli far bi allik yada pudra yada highlighter falan koyup hediye paketi de yapabilesin tabi sana pahaliya patlamazsa
güzel bir kupa bardak olur kupa bardakları severim de
Haabunlar biraz pahalıya patlayabilir
Bekarsa ceyizine bisey olabilir.onada baktım pentiden ama hoşuma gitmedi
kilo kemik ağrısı yapıyor zaten izler özellikle ... bendee gitmem ölmeyi tercih ederim okadar ama kilo veremiyorum diye baktırmak grekli vermezsem kilo tedavim uzuyacak..Kiloluyken kemiklerim agrirdi bacagim agrirdi zayiflayinca gecti ama sanki bu ara kalktigimda kemklerim agriyo ben usuttummu diye dusunuyorm ne bileyim. Belkide vardir onemsemiyoruz aslinda ozellikle ben
Aha sende dimisin panduf al diyepijama takımını tamamlayıcı bişey alabilirsin terlif veya panduf gibiyada göz bandı böle cicili olanlardan
Psikoljk hazir degilim cunku kizim cok yoruyo beni. Acikcasi allahin gucune gitmesin 2 sene sonra istiyorum kizimda az buyusun bende hazir olurdum. Rabbim isteyenlere hemen versin insallah
kitap en güzel hediye aslında kalıcı ömürlük seviyorsa kitapta olur ama orjinalleri pahalı gelebilirbuda olabilirbugün cıkcam hepsine bakayım hangisi kafama yatarsa onu alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?