Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynen zaten her kasaptan et kıyma köftede alınmıyo ama ben inegöl köfte çok seviiiiimm

Bekar sevgiliside yok 21 yaşına gircek benlen yaşıt çok tatlı bi takım aldım çoooğoşuma giddi

aynen zaten her kasaptan et kıyma köftede alınmıyo ama ben inegöl köfte çok seviiiiimm

Bekar sevgiliside yok 21 yaşına gircek benlen yaşıt çok tatlı bi takım aldım çoooğoşuma giddi

pijama takımını tamamlayıcı bişey alabilirsin terlif veya panduf gibi yada göz bandı böle cicili olanlardan

pijama takımını tamamlayıcı bişey alabilirsin terlif veya panduf gibi yada göz bandı böle cicili olanlardan

ayy ama sen geçenlerde yine diyodun şüpheleniyorum diye hatta demiştin her ay böyle korku yaşıyorum diye ama belli olmaz tabi ama daha premmmseste kücükk ama olsun beraber büyürler hayırlısı olsun

ayy ama sen geçenlerde yine diyodun şüpheleniyorum diye hatta demiştin her ay böyle korku yaşıyorum diye ama belli olmaz tabi ama daha premmmseste kücükk ama olsun beraber büyürler hayırlısı olsun
Psikoljk hazir degilim cunku kizim cok yoruyo beni. Acikcasi allahin gucune gitmesin 2 sene sonra istiyorum kizimda az buyusun bende hazir olurdum. Rabbim isteyenlere hemen versin insallah

beyaz kullanıyo göz çevresine sürüyo ama yeni aldım demişti parfüm mü alsam
Hee o zaman parfüm algizel olar guzel bi kutu içerisine bi tane ruj bi göz kalemi bi kac tekli far bi allik yada pudra yada highlighter falan koyup hediye paketi de yapabilesin tabi sana pahaliya patlamazsa

baktır abi ki ama bende hiç geçmiyor 2 haftadır çok kötüyüm baş ağrımda çok oluyor
Kiloluyken kemiklerim agrirdi bacagim agrirdi zayiflayinca gecti ama sanki bu ara kalktigimda kemklerim agriyo ben usuttummu diye dusunuyorm ne bileyim. Belkide vardir onemsemiyoruz aslinda ozellikle ben

Kiloluyken kemiklerim agrirdi bacagim agrirdi zayiflayinca gecti ama sanki bu ara kalktigimda kemklerim agriyo ben usuttummu diye dusunuyorm ne bileyim. Belkide vardir onemsemiyoruz aslinda ozellikle ben
kilo kemik ağrısı yapıyor zaten izler özellikle ... bendee gitmem ölmeyi tercih ederim okadar ama kilo veremiyorum diye baktırmak grekli vermezsem kilo tedavim uzuyacak..
parte allah gönlüne göre versin bu ara beklemeyenler kalıyor sağlığı bereketi ile gelsin eğer hjamişsen

Psikoljk hazir degilim cunku kizim cok yoruyo beni. Acikcasi allahin gucune gitmesin 2 sene sonra istiyorum kizimda az buyusun bende hazir olurdum. Rabbim isteyenlere hemen versin insallah

Amin inşallah canım Allah kolaylığını verir tabi ama inşallah istediğin hazır olduğun zamanda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…