- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #200.021
GENELDE HERKESE PAHALI GELİYOR DA BENCE DEĞİL BİR EMEK VAR SONUÇTA KORSAN ALAN ÇOK İNSAN VAR Fİ Pİ Çİ Yİ OKUDUN MU PEKİ ?
Ay çok teşekkür ederim canım ya soylemn bile yeter inan bakmış kadar oldun çok sağolTüh yaa ozaman iyice arastir neler iyi gelirmis ben yasasam arastirir tavsiye verirdim ama bir fikrim yok. Ama bende bakayimm daha yararli.
aynen corba salata geçiririm öğlenihm zaten çıkıyor yemek ona göre düzenlersin 3 gideceğine 2 gitsin ama geri gelmesin
hee aklın yolu bir zati pijamaya başka ne olurAha sende dimisin panduf al diye
ahahahhahaaynı ben dimi tişikkir idirim
Balik yagi, balik, yumurta, süt ve süt ürunleri, mantar, patates ( haslanmis ezilmis, bir miktag yag ve sut ile ezilmis)Ay çok teşekkür ederim canım ya soylemn bile yeter inan bakmış kadar oldun çok sağol
t beybi biz kızlarla yapıyoruz zaten hadi senedev başla bizleKızlar bende yarın üç günlük detoksu yapacam birlikte yapalım
oyy kıyamam bosver bugün temizliği falan dinlen birazBiri gelip temizlik yapabilirmi acabadermaanim yok
aynen corba salata geçiririm öğleni
hee aklın yolu bir zati pijamaya başka ne olurD
tatlı mı tatlı şeker mi şeker baabında şeettim bnmde peluş pijama takımım var hediye geldi ona böle bişi alcam bn ışıkta uyuyamayanlardanm gerçi nişanlımda öleymiş ama olsun elimde bulunsun
Oyle olmuyo ki benim kiz sagolsun dökme ustasit beybi biz kızlarla yapıyoruz zaten hadi senedev başla bizle
oyy kıyamam bosver bugün temizliği falan dinlen biraz
bnmde öle bi kitaplık hayalim varyokk bana pahalı gelmez onceden cok alırdım ınternetten cok okurdum ama su ıse gırdım gırelı hıc okumuyorum bı yerden baslamam lazımbir sürü kitabım var onları hep götürdüm kolileyip çeyizlerimle birlikte evimizde duruyo inşallah kitaplık yapıcam alıp okusam mı canım okudun mu sen güzel miydi
niye yazlık alıyonyaa ama ben yazlık aldım
hani bi reklam var ya köpek eve bi giriyo ne varsa döküp yıkıyoOyle olmuyo ki benim kiz sagolsun dökme ustasiyada ellerini bulama ustasi
bnmde öle bi kitaplık hayalim varsürekli kitap alıyorum okumaya yetiştiremiyorum evlenince de bulunsun belki almaya vaktim olmaz en azından minik bi kitaplıgım olursa ordan okurum
niye yazlık alıyonpeluş alaydın ya
ay boşver yaa düşünmüşün almışın güle güle giysinnbide pasta alırsın minicik bişi sen yeme ama
hani bi reklam var ya köpek eve bi giriyo ne varsa döküp yıkıyo
benim de bulanıyor atık göbeğimi görüyorum ya tiksiniyorum kendimdenAynen bacsgim da agriyodu hantallik ya kilo kadar beter bisey varmi kilo diyince midem kalkiyo artik ya uufffff bende oyleyim hastaneye zorla surunerek goturmeleri lazim gebermeden gitmiyorum.
Aminn ama allah once cok bekleyenlere versin insallah bizede daha zamanli. Beklemiyorum aslnda ama olsada sok gecirirm yapcak bisey yok napalm allah ne derse o olur.
Burda bi arkds hamile kalamiyodu 68 yanlis hatirlamiyosam 67 o civarda hamile kaldi gitti. Darisi sana insallah tahlillerini yap aksstma senin icin daha onemli
Kızlar bende yarın üç günlük detoksu yapacam birlikte yapalım
Kiloyla bazen alakasi olabiliyomus ama nasip isimi yoksa bunye ile ilgimi bilmiyorum ben 78 le kaldim 90 la kalanda var bi tanidigim cok sisman di kaldi dogurdu ama hamileyken tansion seker hepsi fenaydi neyseki dogurdu bitti..yani belkide bunun kiloyla alakasi vardir.benim de bulanıyor atık göbeğimi görüyorum ya tiksiniyorum kendimdenbende kiloma bağlıyorum birazda ne kadar dr ilgisi olmaz desede bence var rahimde yumurtalıkta yağlanıyor kilo ile .. ay inşallah bir 65 olsam bende kalacam hep buna inandım belki inandığım için 65 te olur bu işler nasip olması gereken zamanda oluyor ben hiç şaşırmıcam çünkü bu ara istemeyenler hamile kalıyor gibi
dr hangi tahlilleri yaptı bilmiyorum yapmadı hepsini uyuz adam bileydim direk özel hastaeye giderdim istediklerimi yapardı hiç olmazsa
kız ne var onu temizlemeye üşengeç misin sen acebaaabenimde hayalım var ama nasıl temızlıcem dıye de dusunmuyo degılımbelki vazgeçedebilirim
yok pastapasta almıcam oda spora geliyo benlen kilo mu alalımyoh pasta filan
bende öyle düşünüyorummm bugünde hafif beslencem şoklardaym kilomdan dolayı o yüzden bozmak yok cumaya kadar
O zaman peluşlu topuklu yeni gelin terlikleri var ya onlardan alyaa ama ben yazlık aldım
kız ne var onu temizlemeye üşengeç misin sen acebaaa
yok pastao zaman meyve tabagı yolla alevli falan
O zaman peluşlu topuklu yeni gelin terlikleri var ya onlardan al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?