- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #199.941
100 gram tavuğu ben akşama çekerim ya da değerinde başka birşey yerim akşamlar standart yoğurt ve semiz otu salatası 3 gün boyunca ama öğlen sorun işte evden yapıp gelmek gerekli sebzeyi patlıcan közleme olarak yaparım 1.gün 2.gün havuç karnabahar olsa 3. gün önerisi ne olurEki Görüntüle 1992774
listeyi böle hazırladım ben cıktısını alcam bugünde çarsıya gidip meyve almam lazım yarın başlıyoruz evett
Puffffcuma:54.7
pazartesi:56
fark:+1.3kg
aslında öle cok bişi de yemedim sadece kahvaltılarım fazla kaçtı onda da bütün aile bi aradaydık diye öle oldu
Kiziyorumama öyle napayımbenim geldiğim saatler belli telefondanda giremiyorum
Hem de ne bitkinlik..saç dokülmesi sürekli uyku hali sinirlilik ne ararsan vardı..kısmen duzeldi şimdi..anemi taşıyorum ben güneş fayda etmez bana düşüğk olunca ilaç veriyorlardı bana tek içmelik şuruplar varya ondan .. ama senin bayağı düşmüş ya hiç bitkinlik hissetmedin mi bu durumda bile ben çok kötü hissediyorum kendimi
tuzunu bi şekilde alamıyo musun ki acababende süzme yedim çoook uzun süre ama şimdi ondan sıkıldımburgu yiyorum onuda az zaten kv gönderiyo köyden çok tuzlu geliyo
ben öğle getiremem o yüzden corba yicem ama salata getirirm bi kase hergün100 gram tavuğu ben akşama çekerim ya da değerinde başka birşey yerim akşamlar standart yoğurt ve semiz otu salatası 3 gün boyunca ama öğlen sorun işte evden yapıp gelmek gerekli sebzeyi patlıcan közleme olarak yaparım 1.gün 2.gün havuç karnabahar olsa 3. gün önerisi ne olur
Puffff
aynen
Kiziyorumbeni kizdirmayin
tuzunu bi şekilde alamıyo musun ki acaba
ben öğle getiremem o yüzden corba yicem ama salata getirirm bi kase hergün
tm hadi bitti gitti kalıcı değil bu kilolar kendimize gelelim
aynentakip ediceeesiinn listeyi kim karıstırıyo onuda bulmak lazım tabi hep bu kıza yüklenmekte olmaz şimdi
Aynen karistani bulursamtuzunu bi şekilde alamıyo musun ki acaba
aynentakip ediceeesiinn listeyi kim karıstırıyo onuda bulmak lazım tabi hep bu kıza yüklenmekte olmaz şimdi
Kimmmmmis baaaa soyleyin hemen
Kimmmmmis baaaa soyleyin hemen
bez tulum peyniri varya cebel yörüksüt onlar güzel kaşar alma süzme peynir alma normal kaynamış peynirler oluyor ya örgü peynir tarzı onlar sağlıklı daha az zararlı yaniofffhangi peynirden yiyosun sen yada yiyiosunuz hepiniz ben çok seçiyorum her peynırı yemem
Kizdigimdaa kaçinşurda en çok senden tırsıyorum
baş dönmelerim ve halsizliğim teen rengi değişiyor hastalıklı gibi duruyorsun ama dediğim gibi anemi taşıyıcı etkisi bunlar normal vitamin eksikliği değil bir de kalp bölgesinde atış değişikliği oluyorNasil mesela nerden anliyosun
saç dökülmesi qenzim kullandığımda artmıştı bende insan uykuya doymuyorHem de ne bitkinlik..saç dokülmesi sürekli uyku hali sinirlilik ne ararsan vardı..kısmen duzeldi şimdi..
oo peynirde yapabiliyosun dimikkkkkksıcak suda bekletince biraz gidiyo ama bana yine tuzlu geliyo ben hiç sevmiyorum tuzbu yaz köye gidiyim tuzsuz kendim yapcam
Aynen karistani bulursam
bulursanız bana da haber verinKimmmmmis baaaa soyleyin hemen
çorba güzel fikir dayanamaz isem bende yaparımtuzunu bi şekilde alamıyo musun ki acaba
Aslinda bunlar bazen var. En yakin zamanda bende gidip baktiriyimbaş dönmelerim ve halsizliğim teen rengi değişiyor hastalıklı gibi duruyorsun ama dediğim gibi anemi taşıyıcı etkisi bunlar normal vitamin eksikliği değil bir de kalp bölgesinde atış değişikliği oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?