Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Eki Görüntüle 1992774

listeyi böle hazırladım ben cıktısını alcam bugünde çarsıya gidip meyve almam lazım yarın başlıyoruz evett
100 gram tavuğu ben akşama çekerim ya da değerinde başka birşey yerim akşamlar standart yoğurt ve semiz otu salatası 3 gün boyunca ama öğlen sorun işte evden yapıp gelmek gerekli sebzeyi patlıcan közleme olarak yaparım 1.gün 2.gün havuç karnabahar olsa 3. gün önerisi ne olur

Hem de ne bitkinlik..saç dokülmesi sürekli uyku hali sinirlilik ne ararsan vardı..kısmen duzeldi şimdi..

bende süzme yedim çoook uzun süre ama şimdi ondan sıkıldım burgu yiyorum onuda az zaten kv gönderiyo köyden çok tuzlu geliyo
tuzunu bi şekilde alamıyo musun ki acaba
ben öğle getiremem o yüzden corba yicem ama salata getirirm bi kase hergün
tm hadi bitti gitti kalıcı değil bu kilolar kendimize gelelim
Opme beni hep ayni sey
kaptinn dmi dimi
aynen takip ediceeesiinn listeyi kim karıstırıyo onuda bulmak lazım tabi hep bu kıza yüklenmekte olmaz şimdi

sıcak suda bekletince biraz gidiyo ama bana yine tuzlu geliyo ben hiç sevmiyorum tuz bu yaz köye gidiyim tuzsuz kendim yapcam

Aynen karistani bulursam

offf hangi peynirden yiyosun sen yada yiyiosunuz hepiniz ben çok seçiyorum her peynırı yemem
bez tulum peyniri varya cebel yörüksüt onlar güzel kaşar alma süzme peynir alma normal kaynamış peynirler oluyor ya örgü peynir tarzı onlar sağlıklı daha az zararlı yani

Hem de ne bitkinlik..saç dokülmesi sürekli uyku hali sinirlilik ne ararsan vardı..kısmen duzeldi şimdi..
saç dökülmesi qenzim kullandığımda artmıştı bende insan uykuya doymuyor ciğer ye menünde hiç görmedim senin ciğer iyi gelir diyorlar

sıcak suda bekletince biraz gidiyo ama bana yine tuzlu geliyo ben hiç sevmiyorum tuz bu yaz köye gidiyim tuzsuz kendim yapcam
oo peynirde yapabiliyosun dimikkkkkk hadi sen baan peynir göndert ben sana inegöl köfte :D aha kendi kendimi ifşa ettim bak sırf senin için
@ParteMoralll kaptinn tabi listeyi kim karıştırıyo aceba

Aynen karistani bulursam

Kimmmmmis baaaa soyleyin hemen
bulursanız bana da haber verin

çorba güzel fikir dayanamaz isem bende yaparım

Aslinda bunlar bazen var. En yakin zamanda bende gidip baktiriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…