- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #199.961
bez tulum peyniri varya cebel yörüksüt onlar güzel kaşar alma süzme peynir alma normal kaynamış peynirler oluyor ya örgü peynir tarzı onlar sağlıklı daha az zararlı yani
Tamam efenim olur efenim diceksin sekerpancarindan ogren.biliyorum kaçmamız gerektiğini
oo peynirde yapabiliyosun dimikkkkkkhadi sen baan peynir göndert ben sana inegöl köfte : D aha kendi kendimi ifşa ettim bak sırf senin için
bulursanız bana da haber verin
Tamam efenim olur efenim diceksin sekerpancarindan ogren.
Regl olsamda rahatlasam hem psikoljk hem hormonlarimmm hem vucudum off
bnm mecbuurrrçorba güzel fikir dayanamaz isem bende yaparım
Makyaj malzemesi alabilirsinkızlaaar arkadaşımın bugün doğum günü yaırn görüşcez ben pijama takımı aldım bitane ama yanına bişey daha almak istiyorummm bana fikir verinnnn
kaptinn @ParteMoralll SekerPancarii Aylnaylm1 @nuffiun sarraf
Bana hic bisey islemez.ıhlamur yada maydanoz suyu icccc
Makyaj malzemesi alabilirsinben coh severim misila
Hee sabah az yidim bentuzunu bi şekilde alamıyo musun ki acaba
ben öğle getiremem o yüzden corba yicem ama salata getirirm bi kase hergün
tm hadi bitti gitti kalıcı değil bu kilolar kendimize gelelim
aynentakip ediceeesiinn listeyi kim karıstırıyo onuda bulmak lazım tabi hep bu kıza yüklenmekte olmaz şimdi
Bana hic bisey islemez.
Bikere pudng yemistm sicak yerken yarisinda bi baktm regl olmstm. Sok olmstm resmenhormonlar tavan.
Ama suan test fln yaptim suphelendim nedense olunca tamamen sorularim cevaplancak
Likit mat ruj alabilirsin meselaoda çok sever de mesela ne alabilirim neye ihtiyacı var bilmiyorum herşeyide var
ben daha kendime bulamamışımhiç yapmadım ama kvyle yaparıksanki ben burda bulamıcam inegöl köfte mobilya gönder mobilya
kızlaaar arkadaşımın bugün doğum günü yaırn görüşcez ben pijama takımı aldım bitane ama yanına bişey daha almak istiyorummm bana fikir verinnnn
kaptinn @ParteMoralll SekerPancarii Aylnaylm1 @nuffiun sarraf
Likit mat ruj alabilirsin meselapastelinkiler cok guzel yada kontür kiti alabilirsin ben en çok highlighter severim
Bana hic bisey islemez.
Bikere pudng yemistm sicak yerken yarisinda bi baktm regl olmstm. Sok olmstm resmenhormonlar tavan.
Ama suan test fln yaptim suphelendim nedense olunca tamamen sorularim cevaplancak
Hee sabah az yidim benyettim ben kurabiye abur cuburlar felan vardi dokumadim hic bi 50 olamadim yaa
Aslinda ihtimal vermedigim ve suan daha dusunmedigim bisey. Doldurdular beni bi kac belirti yasadim diye. Ama degilim bence ya test negatf ama guvenrmiyorum da ilk hamileligmde doktora gitmeden bir gun once negatf di halbuki hamileydim.neeeeeeeyoksaaaaaaaaaa
Far paleti alama kullanmayadabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?