- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #200.061
Ablasimi diyo ben niye anlamadim ki simdi bu yaziyi
Tamam ama ailesinin gelmesi gerekmiyomu yaniniza? Olabilir herkes uzak diye biraz sacma geldi en azindan annesi ya da ablasi birinin size misafir olmasi lazim yada istanbuldan alincaksa sizi annenle misafir edebilirler. Yani bilemedimşimdi hani nişanda bohça oluyo ya normalde onun aılesınden bırıyle alısverıse gıtmek gerekıyomus ama gıdebılcegımız kımse yok ee sozlumde doguda zaten nısan zamanında gelcekk oda diyo ben sana göndereyim sen al istediğini ben geldiğimde birlikte aldığımızı söyleriz diyo olur mu ki
Ben şeyy 78.9 dum..aynen daha fazla gayret etmem gerek..sen kactin cuma ogun bildirim yaptinmi listede yoksun ya oyuzden sordum
Sen bence birak 500 1kg
bende sorun çok situs inversus um organlar ayna görüntüsüKiloyla bazen alakasi olabiliyomus ama nasip isimi yoksa bunye ile ilgimi bilmiyorum ben 78 le kaldim 90 la kalanda var bi tanidigim cok sisman di kaldi dogurdu ama hamileyken tansion seker hepsi fenaydi neyseki dogurdu bitti..yani belkide bunun kiloyla alakasi vardir.
Belkide bizede oyle olcak 1 de olmadi ikide olcak belkide bu isler belli olmuyo ki.
Keske bi cihaza girsek butun sorunlari belirlerese bizde bilsek. Ney neyden anlayamiyoruz.
Ama cocuk olmamasinda birsuru biseyler yuksek olunca diyolar zaten sen bunlari biliyosundur.
Peki senin tup bebek gibi biseylemi oluyo yoksa neyden yani sebebi neymis zamana mi biraktiniz yoksa tedaviyimi bekliyosunuz
Ozaman senden 78 bekliyorum. 500 kural 1kg ise benim istedim senin icin.Ben şeyy 78.9 dum..aynen daha fazla gayret etmem gerek..
bnmkide durcak öle işte bedavaya para verildiBenimde pelüşsuz deri kirimizi var hic giymedim minik ince topuklu
ertesi gn bize teşekkür edersin ahahahahahkaptinn siz çok yaratıcısınız gecelikle terlikleri alcam otel kiralicam alevli meyveyle şampanya vuuuhhhhhhhu
taam bn bi göreyimde bakamhediyeni alinca bene resim atmerak ederim
ahaha sorma kuzum hep bunlar yüzünde yoksa ben bilmem öle şeylerKızlar noluyo fanteziler havada uçuşuyoooo
sabit kuzuum sarraf 2 haftadır falan sabit kilosusen kactin cuma ogun bildirim yaptinmi listede yoksun ya oyuzden sordum
Sen bence birak 500 1kg
bence olurr ama zaten bohca hazırlayamıcaksalar ne anlamı var sen al al kardesinin evine gönder bnce onlar hazırlayıp getirsin nettende alabilirsin tabi güvenilir markalardanben aldırmıcam cünkü giymemyaaa benimki doğuda ya ablası istanbulda ve 3 cocugu kvsi var bi kız kardesi memlekettee onu hıc gormedım bu bohca ıcın ben sana para gondereyım ıstedıgını al dıyo sızce olmaz mı böyle kızlar kaptinn kimse bilmicek tabi benim aldiğimi o geldiğinde birlikte aldık dicez
ay evet başkasına haksızlık olcak anlaşıldıKizlar.
poncikbirgelincik @selcanmehmetcan @elaalemi SchonerDuft @zuzuzuzu1234 @Alina_ @senad sarraf kaptinn
Bu hafta herkes en az 500 gram verecek.
Vermeyenlerin spor listesinden rakam dusucem. Buda diger arkadaslariniza haksizlik olucak.
Ola ki bizim gruptan birinin eksilirse vay halineeeeee benden kurtulamaz.
Allah kolaylik versin yaabende sorun çok situs inversus um organlar ayna görüntüsü
2.sorun yarım rahimliyim ameliyat ile açıldı kapalı alan dış gebelik riskim vardı onlar kalktı görünüyor
3.sorun kaliteisz yumurta bu noktada kilo devreye giriyor sağlıklı beslenme giriyor devreye
hiç hamile kalmadım transferde olmadı hiç döllenme problemi vardı embriyo kalitesizdi kilo verip başlıcam maddiyatı da bekliyoruz ocak ayında son tedavim oldu battık resmenen önemli şey psikoloji stres engelliyor herşeyi bende de almış başına gidiyor
bana kv para verdi ben istediklerimi almıştım ama düğün içindi o bohça yapmadık öyle yap sendeben aldırmıcam cünkü giymemyaaa benimki doğuda ya ablası istanbulda ve 3 cocugu kvsi var bi kız kardesi memlekettee onu hıc gormedım bu bohca ıcın ben sana para gondereyım ıstedıgını al dıyo sızce olmaz mı böyle kızlar kaptinn kimse bilmicek tabi benim aldiğimi o geldiğinde birlikte aldık dicez
Hadi bakalimm duymadim diyen olmasin herkesi etiketledimmmmm cezaaaa varrr gelsin eksilerrrray evet başkasına haksızlık olcak anlaşıldı
Aile ne zaman gidip geldiğini biliyorsa hangi ara çıktınız demesinşimdi hani nişanda bohça oluyo ya normalde onun aılesınden bırıyle alısverıse gıtmek gerekıyomus ama gıdebılcegımız kımse yok ee sozlumde doguda zaten nısan zamanında gelcekk oda diyo ben sana göndereyim sen al istediğini ben geldiğimde birlikte aldığımızı söyleriz diyo olur mu ki
pasta almıcam oda spora geliyo benlen kilo mu alalımyoh pasta filan
Tamam ama ailesinin gelmesi gerekmiyomu yaniniza? Olabilir herkes uzak diye biraz sacma geldi en azindan annesi ya da ablasi birinin size misafir olmasi lazim yada istanbuldan alincaksa sizi annenle misafir edebilirler. Yani bilemedim
bnmkide durcak öle işte bedavaya para verilditopuklu nere giyiyon alt komsu kapıya dayanır sonra hevesin varsa sokakta giy diye
ertesi gn bize teşekkür edersin ahahahahah
taam bn bi göreyimde bakamayy heyecan bastı
ahaha sorma kuzum hep bunlar yüzünde yoksa ben bilmem öle şeyler
sabit kuzuum sarraf 2 haftadır falan sabit kilosu
bence olurr ama zaten bohca hazırlayamıcaksalar ne anlamı var sen al al kardesinin evine gönder bnce onlar hazırlayıp getirsin nettende alabilirsin tabi güvenilir markalardan
bana kv para verdi ben istediklerimi almıştım ama düğün içindi o bohça yapmadık öyle yap sende
poncikbirgelincik bana bohca cok sacma gelsede adet diye yaptik. Ama onda bile kimse karisamadi tabi ama adet yerini bulsun dye yaptim.
Uzakta alirsiniz o aldi dersin tamam ama ailesi bu konuda ilgilimi yani gercekten gelemiyolarmi okadarmi zor. Ailesiyle alma sartin yok tavir onemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?