Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ablasimi diyo ben niye anlamadim ki simdi bu yaziyi

şimdi hani nişanda bohça oluyo ya normalde onun aılesınden bırıyle alısverıse gıtmek gerekıyomus ama gıdebılcegımız kımse yok ee sozlumde doguda zaten nısan zamanında gelcekk oda diyo ben sana göndereyim sen al istediğini ben geldiğimde birlikte aldığımızı söyleriz diyo olur mu ki

Tamam ama ailesinin gelmesi gerekmiyomu yaniniza? Olabilir herkes uzak diye biraz sacma geldi en azindan annesi ya da ablasi birinin size misafir olmasi lazim yada istanbuldan alincaksa sizi annenle misafir edebilirler. Yani bilemedim

bende sorun çok situs inversus um organlar ayna görüntüsü
2.sorun yarım rahimliyim ameliyat ile açıldı kapalı alan dış gebelik riskim vardı onlar kalktı görünüyor
3.sorun kaliteisz yumurta bu noktada kilo devreye giriyor sağlıklı beslenme giriyor devreye
hiç hamile kalmadım transferde olmadı hiç döllenme problemi vardı embriyo kalitesizdi kilo verip başlıcam maddiyatı da bekliyoruz ocak ayında son tedavim oldu battık resmen en önemli şey psikoloji stres engelliyor herşeyi bende de almış başına gidiyor

Benimde pelüşsuz deri kirimizi var hic giymedim minik ince topuklu
bnmkide durcak öle işte bedavaya para verildi topuklu nere giyiyon alt komsu kapıya dayanır sonra hevesin varsa sokakta giy diye
kaptinn siz çok yaratıcısınız gecelikle terlikleri alcam otel kiralicam alevli meyveyle şampanya vuuuhhhhhhhu
ertesi gn bize teşekkür edersin ahahahahah
hediyeni alinca bene resim at merak ederim
taam bn bi göreyimde bakam ayy heyecan bastı
Kızlar noluyo fanteziler havada uçuşuyoooo
ahaha sorma kuzum hep bunlar yüzünde yoksa ben bilmem öle şeyler
sen kactin cuma ogun bildirim yaptinmi listede yoksun ya oyuzden sordum
Sen bence birak 500 1kg
sabit kuzuum sarraf 2 haftadır falan sabit kilosu
bence olurr ama zaten bohca hazırlayamıcaksalar ne anlamı var sen al al kardesinin evine gönder bnce onlar hazırlayıp getirsin nettende alabilirsin tabi güvenilir markalardan

Allah kolaylik versin yaa keske kendiliginden beklemedigin anda kalsan
Stresss yapma sende birak dusunmeyi kendi haline birakinca kalanida cok duydum.
Streeees ah o streeesss butun hastaliklarda başta.
Saglikli beslen ozaman daha da proteinli bol sebzeli vitaminli.
Bide folikasit kullaniyomusun sen hamile kalmadan once baslayin diyolar ya hem yardimcida oliyomus vitamin acisindan

bana kv para verdi ben istediklerimi almıştım ama düğün içindi o bohça yapmadık öyle yap sende

poncikbirgelincik bana bohca cok sacma gelsede adet diye yaptik. Ama onda bile kimse karisamadi tabi ama adet yerini bulsun dye yaptim.
Uzakta alirsiniz o aldi dersin tamam ama ailesi bu konuda ilgilimi yani gercekten gelemiyolarmi okadarmi zor. Ailesiyle alma sartin yok tavir onemli.

Bende çok mizmizlandim ama 11 de kahvaltımı bitti 11:30 da bulantı başladı

Ay ben neden böyle oldum ki

Şimdi kalkınca oturunca eğilip dogrulunca gözümün onu kararıyor

Napsam ki bolbol su da içiyorum

Şişmanlık benim kaderim mı

Aile ne zaman gidip geldiğini biliyorsa hangi ara çıktınız demesin

Kızlar saat 11 di kahvaltıyı bitirdim saat 3 tek taze fasulye var onu yemeyi planlıyorum bir saat su an yatmışim gerçekten ne kadar inaniyirusnuz bana bilmiyorum bulantı çekiyorum sanki orucluymusum iftara a kalmış gibi ne yapım ne atım ağzıma mu yiycem kalori yüksek kuruyemiş gene tutarlarmi ondan da emin değilim süt icsem yiensaat 3 e kadar kotu olucam (

Tamam ama ailesinin gelmesi gerekmiyomu yaniniza? Olabilir herkes uzak diye biraz sacma geldi en azindan annesi ya da ablasi birinin size misafir olmasi lazim yada istanbuldan alincaksa sizi annenle misafir edebilirler. Yani bilemedim

ailesi suan bize 18 saat uzaktalar ablasıda istanbulda ama onunda 3 cocugu hasta kvsı var dışarı cıkmaya zamanı yok yani hiç o yüzden oda öyle ben göndereyim sen al dedi banada saçma geliyo ama iste yapcakta pek bişey yok

ay bende meraklandım
bizde şey dedik simdi ben alcam temmuzdada sankı ıkımız bırlıkte almısız gibi o götürcek süslücekler ne eklıceklerse ekleyıp gondercekler

banada gereksız gelıyo ama buyuk nısan ıste mecbur adet dıye gereklı kullancagım seylerı aldırcam sadece onada aynı sekıl kullanmıcagımız gereksız seylere para verdırıp evde kalabalık yaptırmıcam tüylü terlik, röpteşambır, ayna seti, sandık
Aileasi aslında cok ilgili ama köydeler 15 tane hayvanları var bırakabılcek kımselerı yok bıde yakın degıller bize uzaklar yakında olsalar ben onların yanında iç çamaşırı vs almaya cekınırım boyle yanlız almak en güzeli ama işte millet ne der düşüncesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…