- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #200.041
O zaman peluşlu topuklu yeni gelin terlikleri var ya onlardan al
Ni var al ne guzel iste peluslu pelusluuuahahahhaah bak bunu düşünememiştim kesin bundan alıyorumbide saten gecelik alayım pijamayı iade edip
Ni var al ne guzel iste peluslu pelusluuu
Hee sabahligini da peluslu al ama savura savura gezer evdehee giyer evde ne güzel dopuklu dopuklu takur tukur yürür
romantık bir akşamyaa hayır değilim takıntılıyım temizim toz görmeye dayanamammümkün olduğunca az eşya istiyorum temizliği zor olan şeyler almak istemiyorum kitaplarda tozlanıyo
heee oldu bi otel odası kiralayayım bide olar mıalevli meyve tabağı gelir sonra şarap falan
bana aldırdılar zorla o terliklerdenNi vağ
Kizlar.
poncikbirgelincik @selcanmehmetcan E elaalemi SchonerDuft zuzuzuzu1234 @Alina_ senad sarraf kaptinn
Bu hafta herkes en az 500 gram verecek.
Vermeyenlerin spor listesinden rakam dusucem. Buda diger arkadaslariniza haksizlik olucak.
Ola ki bizim gruptan birinin eksilirse vay halineeeeee benden kurtulamaz.
Benimde pelüşsuz deri kirimizi var hic giymedim minik ince topukluromantık bir akşamben bugün gdiyom hediyemi almaya neymiş çatlıcam artık
bana aldırdılar zorla o terliklerdenistemem dedim nişanlım alacaaasın dedi dalga geçmek için aldık duruyo öle
Hee sabahligini da peluslu al ama savura savura gezer evde
Katılıyorum canım sanaKizlar.
poncikbirgelincik @selcanmehmetcan E elaalemi SchonerDuft zuzuzuzu1234 @Alina_ senad sarraf kaptinn
Vermeyenlerin spor listesinden rakam dusucem. Buda diger arkadaslariniza haksizlik olucak.
Kizlar.
romantık bir akşamben bugün gdiyom hediyemi almaya neymiş çatlıcam artık
bana aldırdılar zorla o terliklerdenistemem dedim nişanlım alacaaasın dedi dalga geçmek için aldık duruyo öle
Suan ciddiyimmmtemem efendim
sen kactin cuma ogun bildirim yaptinmi listede yoksun ya oyuzden sordumKatılıyorum canım sana
Benimde pelüşsuz deri kirimizi var hic giymedim minik ince topuklu
okudum +18 var içinde severek okudum ben 2 hafta 3 kitap bitmiştiyokk bana pahalı gelmez onceden cok alırdım ınternetten cok okurdum ama su ıse gırdım gırelı hıc okumuyorum bı yerden baslamam lazımbir sürü kitabım var onları hep götürdüm kolileyip çeyizlerimle birlikte evimizde duruyo inşallah kitaplık yapıcam alıp okusam mı canım okudun mu sen güzel miydi
Ablasimi diyo ben niye anlamadim ki simdi bu yaziyiben aldırmıcam cünkü giymemyaaa benimki doğuda ya ablası istanbulda ve 3 cocugu kvsi var bi kız kardesi memlekettee onu hıc gormedım bu bohca ıcın ben sana para gondereyım ıstedıgını al dıyo sızce olmaz mı böyle kızlar kaptinn kimse bilmicek tabi benim aldiğimi o geldiğinde birlikte aldık dicez
okudum +18 var içinde severek okudum ben 2 hafta 3 kitap bitmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?