- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #200.161
patik niyeine neden olmasın ki
Tüylü tirliksiz olar miaaaaa
Onun yerine panduf al sen bosver diineme bizizorla tüylü terlik aldırcanız he bana
sonra giyip giyip beni kıskandırcanız dimiOnun yerine panduf al sen bosver diineme bizi
Hee gün yapacuh hepimiz gelin terligimizi giyecuhsonra giyip giyip beni kıskandırcanız dimi
biz istemedik bohça vs gibi şeyler ma çeyizime kv almıştı gecelik seti hiç giymedim o ayrı tartışmıştıkta niye bensiz alındı diyepatik zati koyarlar heraldebegenırsem alırım yine ben çok seviyorum hele pijamalari değişik değişik renk renk kız jartiyer nişanda mı alınır
Hee gün yapacuh hepimiz gelin terligimizi giyecuhsende pandufla kalacan
biz istemedik bohça vs gibi şeyler ma çeyizime kv almıştı gecelik seti hiç giymedim o ayrı tartışmıştıkta niye bensiz alındı diye
Heeee
ay onu bilemedimYokkkk gece yaptim eve gelince...
Yemeeek ne yiceeeeem imdaaat
para ediyosa demkay bende duydum geçen bi akrabanın aküsünü çalmışalar akü hırkısları dadanmış şehrimize
nedenmiş tüylü terliksiz gelin olmazmıymısssss
hehehe aklıma birşey geldi pandu ile yazamam ama sesli gülüyorum şuan
markafonide ucuz ve kaliteli oluyor miore mi neydi markası çok pahalıya gerek yok benceanladım canım neyse bende bakayım hoşuma giden olursa alırım giymiceğim bişeyse hiiiç almam tekli gecelkler alırım
hehehe aklıma birşey geldi pandu ile yazamam ama sesli gülüyorum şuan
markafonide ucuz ve kaliteli oluyor miore mi neydi markası çok pahalıya gerek yok bence
şimcik biz yarın 3 günlük kampa mı giriyoruz
Beni tanımadığınız dan tanisaniz aslında tepki vermedmi de anlarsınız :)kaç gündr var baş dönmesi sende? hamile misin diye düşündüm bi an .. gayet güzel beslenmişsin 2 dilim ekmek yiyebilirsin sabahları bence
abartma sende 100dk nedir onu yapana kadar canımız cıkıyo
kızmak değil tatlım burda hiç kimse sana kızmıyo biz sadece uyarıyoruz ama sen söylenenlere tepki verdiğin için farkındaysan sana yorum yapmaya da cekiniyolar bi tansiyonunu ölçtürsne acaba tansiyondan mı bas dönmesi
oh şahane diiyetisyen desteği senin için en güzeli olcakk
Hamile miyimkaç gündr var baş dönmesi sende? hamile misin diye düşündüm bi an .. gayet güzel beslenmişsin 2 dilim ekmek yiyebilirsin sabahları bence
abartma sende 100dk nedir onu yapana kadar canımız cıkıyo
kızmak değil tatlım burda hiç kimse sana kızmıyo biz sadece uyarıyoruz ama sen söylenenlere tepki verdiğin için farkındaysan sana yorum yapmaya da cekiniyolar bi tansiyonunu ölçtürsne acaba tansiyondan mı bas dönmesi
oh şahane diiyetisyen desteği senin için en güzeli olcakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?