- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #200.141
Yokkkk gece yaptim eve gelince...bi banyoya mı girsen napcan iyi gelir belkim
bizimde aynı öle rahatız bulundugum semtte ama arabalarımızın aküsü çalındı bi kaç evlere girmiyolar da arabalara dadandılar
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne demkkkkk tüylü terlikkkkk almıcammmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaSekerPancarii dimi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o yemiştir şimdi kesin toktur tok ne anlar açın halinden
bnmde 2 kere botlarım gitti kapının önündenD : bi kere ablamda calındı ablamın ayakkabılarını giyip gitmişti eve
fırına evde olan sebzelerden sür az yağ koy baharatla harika olurBen ne yicem yaaaakendimi patlicak gini hissediyorum
Ben topukluyla rahatim skinti yok. Ogren sende alissssaahhahah yokkkk yokkk ben almam zati yürüyemiyom nişanlığın altına bi topuklu aldım nasıl yürüceğimi düşünüyorumsen bunlarla nasıl yürücen diyo koluna yapışcam bırakırsan düşeriiiiiim eeeeeen derineeeeeee diyorum
ikisi de tarzım değil terlik yerine panduf al ayakların ısınır hem
terlik dediğim bu
ayna seti de bu
Moddayim ondannn ne yicemi sasirdimmmm...fırına evde olan sebzelerden sür az yağ koy baharatla harika olur
Ben doydum ziyade olsunhiç doymadım
Benimde bi kac tanesi yok oldu ama isin garip yani ben aaa bu yok nerde falan diyerek ogrendimdemek ki sen güzel ayakkabılar giyiyon benimkileri beğenmiyileray nolur begenmesınler
Ben topukluyla rahatim skinti yok. Ogren sende alissss
ikisi de tarzım değil terlik yerine panduf al ayakların ısınır hem
Kiz sizin dugun ne zamanalısmaya calısıyorumm kocaman platform aldım nısanlıgın altına rahat bısey ama buna bıle alısık degılım evde gıyıyorum oynamaya calısıyorum deli gibin
patik niyeine neden olmasın kibenimdeeeeçeyizime alıyorum zaten kuzum güzel terlikler panduf falan ama panduf bohçaya koyulur mu ki komik olur sanki
Benimde bi kac tanesi yok oldu ama isin garip yani ben aaa bu yok nerde falan diyerek ogrendimbide kamerali site guyaaaa hirsiz istee naparsan yap
Tüylü tirliksiz olar mibizimde aynı öle rahatız bulundugum semtte ama arabalarımızın aküsü çalındı bi kaç evlere girmiyolar da arabalara dadandılar
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne demkkkkk tüylü terlikkkkk almıcammmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaSekerPancarii dimi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o yemiştir şimdi kesin toktur tok ne anlar açın halinden
2018 temmuzKiz sizin dugun ne zamannisana gelemedik daha siz koltk fln diyosun
Ay benimde esimin zati 2 guzel ayakkabisi vardi spor onlari da çaldılar kapinin önünde unutmusukbnmde 2 kere botlarım gitti kapının önündenD : bi kere ablamda calındı ablamın ayakkabılarını giyip gitmişti eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?