Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben sevmen icin demedim ki
Ben cok seviyorum valla baska sehirde asla yasiyamam.
Siz şura köy bura il dediginiz icin bende istanbul dedim cicim

normalde çok güzel şehir aslında türkiyemin her yanı güzel ama ben alışkın değilim o yüzden orada yaşayamam gibi geliyo

Siz konusurken ben

Ben istanbuldayim ben size bisey diyomuyu. icimi baymayin
sen hiç konusma ülkenin yarısı istanbulda yaşıyo zaten batıya gök dediğimde aklıma ilk gelen şehir
hee ne sandındı
İstanbulu hiç sevmiyorum
al benden de o akdar korkuyorum ben oranın trafiğinden insanlarından niyeyse gerci bn burdanda korkuyorum köyde yaşıcak insanmışım

kız geceliksiz olur mu kız jartiyerde al çorabını almayı da unutma hem dantel hemö saten gecelikler var ben kısa seviyorum değişik değişik almışım renklerde tek beyaza kaça

he valla bende korkuyom orda burda biz mesela kapı falan kitlemeyiz balkon kapıları camlar hep açık yatarız suana kadarda hıc hırsızlık falan gelmedı basımıza Allaha şükür bide insanlar birbirine güvenir genelde yani

kız geceliksiz olur mu kız jartiyerde al çorabını almayı da unutma hem dantel hemö saten gecelikler var ben kısa seviyorum değişik değişik almışım renklerde tek beyaza kaça

kız yok gecelik alcamda beraber alırık dedim sözlümlen rengarenk ama gereksiz şeyleri almıcam tüylü terlik ayna takımı vs gibi

Banane git poncigi tokatla
çok kalabalık ve trafik sorunu burdan oraya 1 saat 10 dkda gidiyoruz otobüsten inip eve ulaşmamız 2 saat

burda herkes cakal ondandir bakarsin donunu almislar hahahaahah tobe ya

ahahahhaha benım amcamın kızına 2 kere hırsız gırdı bılezıklerı falan hep gıttı ben gıdıyorum ayakkabılarımı falan ıcerı alıyolar dıyorum nıye ayakkabılarını çalmışlar kaç kere ki bide güzel bi yerde oturuyolar yeni ev aldılar ben şok

bizimde aynı öle rahatız bulundugum semtte ama arabalarımızın aküsü çalındı bi kaç evlere girmiyolar da arabalara dadandılar
kız yok gecelik alcamda beraber alırık dedim sözlümlen rengarenk ama gereksiz şeyleri almıcam tüylü terlik ayna takımı vs gibi
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne demkkkkk tüylü terlikkkkk almıcammmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa SekerPancarii dimi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

o yemiştir şimdi kesin toktur tok ne anlar açın halinden

bnmde 2 kere botlarım gitti kapının önünden D: bi kere ablamda calındı ablamın ayakkabılarını giyip gitmişti eve

Bende teerlik var ama bunlardan almadim hic sevmem ama madem aliyoruz didim ve baya yuksek topuklu terlik almistim sade guzel yani bunlarla alakasi yok ki giyiyodum takkidi tukkudu ahahahahahahaha

aahhahah yokkkk yokkk ben almam zati yürüyemiyom nişanlığın altına bi topuklu aldım nasıl yürüceğimi düşünüyorum sen bunlarla nasıl yürücen diyo koluna yapışcam bırakırsan düşeriiiiiim eeeeeen derineeeeeee diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…