- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #200.121
Siz konusurken ben
Ben istanbuldayim ben size bisey diyomuyu.icimi baymayin
Niye.İstanbulu hiç sevmiyorum
Ben sevmen icin demedim kiİstanbulu hiç sevmiyorum
Ben sevmen icin demedim ki
Ben cok seviyorum valla baska sehirde asla yasiyamam.
Siz şura köy bura il dediginiz icin bende istanbul dedim cicim
sen hiç konusma
Siz konusurken ben
Ben istanbuldayim ben size bisey diyomuyu.icimi baymayin
hee ne sandındı260000
al benden de o akdar korkuyorum ben oranın trafiğinden insanlarından niyeyseİstanbulu hiç sevmiyorum
kız geceliksiz olur mu kız jartiyerde al çorabını almayı da unutmatemem anneme söylücemzaten ben söylemeden yapamam ki
Bide simdi anneler günü ya hersey ındırımde oda dedı begendıgın ayakkabı canta makyaj malzemesi ne alıncaksa gönderiyim al hem ondan hemde aslında zaman kaybı degıl ama ne bılıyım alısverıs yapmaktansa daha kaliteli vakit geçirme taraftariyiz ikimizde yeni yerler gezip görmek gibibelkim keptinin oraya giderik @keptinn
temem gecelik beraber bakalımo beğensin ay utandım
sen hiç konusmaülkenin yarısı istanbulda yaşıyo zaten batıya gök dediğimde aklıma ilk gelen şehir
hee ne sandındı
al benden de o akdar korkuyorum ben oranın trafiğinden insanlarından niyeysegerci bn burdanda korkuyorum köyde yaşıcak insanmışım
kız geceliksiz olur mu kız jartiyerde al çorabını almayı da unutmahem dantel hemö saten gecelikler var ben kısa seviyorum değişik değişik almışım renklerde tek beyaza kaça
terliğe pek gerek yok ayna seti ne yakız yok gecelik alcamda beraber alırık dedim sözlümlenrengarenk ama gereksiz şeyleri almıcam tüylü terlik ayna takımı vs gibi
Banane git poncigi tokatlahiç doymadım
çok kalabalık ve trafik sorunuburdan oraya 1 saat 10 dkda gidiyoruz otobüsten inip eve ulaşmamız 2 saat
burda herkes cakal ondandir bakarsin donunu almislar hahahaahah tobe yasen hiç konusmaülkenin yarısı istanbulda yaşıyo zaten batıya gök dediğimde aklıma ilk gelen şehir
hee ne sandındı
al benden de o akdar korkuyorum ben oranın trafiğinden insanlarından niyeysegerci bn burdanda korkuyorum köyde yaşıcak insanmışım
terliğe pek gerek yok ayna seti ne ya.... almayacan utanyorsun sandım
Banane git poncigi tokatla
burda herkes cakal ondandir bakarsin donunu almislar hahahaahah tobe ya
Bende teerlik var ama bunlardan almadim hic sevmem ama madem aliyoruz didim ve baya yuksek topuklu terlik almistim sade guzel yani bunlarla alakasi yok ki giyiyodum
terlik dediğim bu
ayna seti de bu
bizimde aynı öle rahatız bulundugum semtte ama arabalarımızın aküsü çalındı bi kaç evlere girmiyolar da arabalara dadandılarhe valla bende korkuyom orda burda biz mesela kapı falan kitlemeyiz balkon kapıları camlar hep açık yatarız suana kadarda hıc hırsızlık falan gelmedı basımıza Allaha şükür bide insanlar birbirine güvenir genelde yani
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne demkkkkk tüylü terlikkkkk almıcammmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakız yok gecelik alcamda beraber alırık dedim sözlümlenrengarenk ama gereksiz şeyleri almıcam tüylü terlik ayna takımı vs gibi
Banane git poncigi tokatla
burda herkes cakal ondandir bakarsin donunu almislar hahahaahah tobe ya
bi banyoya mı girsen napcan iyi gelir belkimBen ne yicem yaaaakendimi patlicak gini hissediyorum
bnmde 2 kere botlarım gitti kapının önündenahahahhahabenım amcamın kızına 2 kere hırsız gırdı bılezıklerı falan hep gıttı ben gıdıyorum ayakkabılarımı falan ıcerı alıyolar dıyorum nıye ayakkabılarını çalmışlar kaç kere ki bide güzel bi yerde oturuyolar yeni ev aldılar ben şok
Bende teerlik var ama bunlardan almadim hic sevmem ama madem aliyoruz didim ve baya yuksek topuklu terlik almistim sade guzel yani bunlarla alakasi yok ki giyiyodumtakkidi tukkudu ahahahahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?