- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #200.401
Ahaha bendeBen izledim ve her defasında sıkılmadan yine izliyorum çok komik
Sezdim ben ordan seettini zati ondan seettim bendeherkes iyi canıım keyifler yerinde şükürr
se vi yom heeeebnde izleidm onu ordan şeettim zati
piki ifindim
sen anlaman
geçti mi ayy cok sevindiimmm
Bol suyunu icmeye devam et canım bir de protein alımını biraz azalt o da yükseltiyo..kızlar dünkü testte demir bağlama ve ürik asit yuksek çıkmış sınırı az geçmiş ürik asit korkuttu beni gut böbrek yetmezliği ve taş diyor yüksekliği için suyuda güzel içiyorum
he oralara da bi el atayım ama nişanlımla beraber kullanıyoz o da görcek şimdi cıbıl kadınları yaaSende kendine program oluşturabilirsin ama squatlar bacak hareketleri karin hareketleri harmanla ortaya bisiler yapinstadan fitness yapan kadinlarin sayfalarini takip et oralardan hareket ogrenirsin
Sonrasinda da cok dikkat et alma verdigini
doktora gösterdin mi sonucları bebeğimkızlar dünkü testte demir bağlama ve ürik asit yuksek çıkmış sınırı az geçmiş ürik asit korkuttu beni gut böbrek yetmezliği ve taş diyor yüksekliği için suyuda güzel içiyorum
ayy plates hiç sevmiiiimmBenim de sporum var bugün..45 dk yürüyüş bandı sonra step arobik..isteyen pilatese kalabiliyo o anki ruh halime bağlı
Tv izlemedigim ne kadar belli olduSezdim ben ordan seettini zati ondan seettim bendeahahahahha
sen ne zamn istersen işlerim bitti tm gercelten başlıyorum dersen o zaman girişini yapar başlatırızAynen canım haklısın diğer arkadaşlara haksızlık olur 2 haftalık süren derken ne zaman başlıyorum ?
Valla bende bilmiyorum nasıl olcak ama fenalardayım haftasonu banyodan mutfağa 40 kova su taşıdım güvercinler pisletiyodu balkonu onu kapattırdım sonunda da rahatladım
öğlen semiz otu salatalık kefir 2 kabuklu ceviz ara öğünlerde bir elma avuç içini dolduracak kadar erik akşam ne yicem bilmiyorum pazılı yoğurtlu çorvba yapabilirim yada etsiz düdüklüdetürlüde yapabilirim haşlama sebze almayı unuttum düngünaydın kuzuuum bende 1 yumurta 1 dilim ekmek ve çayla bşladımmm yumurtanın üstüne nane kekikte attım misss
öğle içinde domates salatalık getirdim yanımda ara öğüne de 1 büyük yeşil elma getirdim 2 ye bölerm yarısınıda akşam yerim
Doktora gosterdin mi ne dedi canim degerlerinin hepsine baktirdin mi vitaminlerin nasilmis d vitamini falankızlar dünkü testte demir bağlama ve ürik asit yuksek çıkmış sınırı az geçmiş ürik asit korkuttu beni gut böbrek yetmezliği ve taş diyor yüksekliği için suyuda güzel içiyorum
Ben de sevmiyorum yaa ama hep karin çaliştıriyo hoca sırf göbüş için kalmak istiyom
he oralara da bi el atayım ama nişanlımla beraber kullanıyoz o da görcek şimdi cıbıl kadınları yaaD
doktora gösterdin mi sonucları bebeğim
ayy plates hiç sevmiiiimm
cok sevindim ciddenAynen baby gectii azck agri var ama dün fenaydim resmen topalliyodum. Bugun iyiyim
hee iyi şeetmişiz o zaman denk gelmiş :Sezdim ben ordan seettini zati ondan seettim bendeahahahahha
kız nette de mi görmednTv izlemedigim ne kadar belli oldu
Günaydin tatlım ben bugün ilk günü yapacam yarın oruç tutayım diyorum olar mi kigünaydın kızlar 1 yumurtamı ve tb ekmeği yedim yanında da 1 bardak laktozsuz süt içtim işe geldim 2 bardak suyumu içtim
3 günlük listenin 1.günün sabahaını kapattım @keptinzuzuzuzu1234 başladınız mı sizde bakim
ben anneme dicem daha bakim yoksa havuç haşlarım artıköğlen semiz otu salatalık kefir 2 kabuklu ceviz ara öğünlerde bir elma avuç içini dolduracak kadar erik akşam ne yicem bilmiyorum pazılı yoğurtlu çorvba yapabilirim yada etsiz düdüklüdetürlüde yapabilirim haşlama sebze almayı unuttum dün
aaa göbek için iyi miymişşşBen de sevmiyorum yaa ama hep karin çaliştıriyo hoca sırf göbüş için kalmak istiyom
d vitamini aralık alt sınır 37 değer 47 göstermedim çıkmayan sonucum var o da çıksın b12 çıkmamış hormon testleri de var çıksın giderim göstermeyeDoktora gosterdin mi ne dedi canim degerlerinin hepsine baktirdin mi vitaminlerin nasilmis d vitamini falan
Benim de bacaklar ip gibi gobek 7 aylıkaaa göbek için iyi miymişşşama ben bacak çalışcam ilk önce baya kocamanlarda kendileri
olur neden olmasın keşke bende tutabilsemGünaydin tatlım ben bugün ilk günü yapacam yarın oruç tutayım diyorum olar mi ki
Tamam cuma perşembe günü ee davam ederim diyorum hiç kandillerde oruç tutmanın son kandilde tutayım bariolur neden olmasın keşke bende tutabilsem
iş yerine göre uydururum proteinleri akşama çekerim tavuk haşlama vardı 100 gr olmadı perşembe günü yerim perşembe tavuk günlerimizben anneme dicem daha bakim yoksa havuç haşlarım artıköğle de mi sbze yicen sankim sebze yoktu menüde sende mi iş yerinden uydurcan menüyü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?