Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar dünkü testte demir bağlama ve ürik asit yuksek çıkmış sınırı az geçmiş ürik asit korkuttu beni gut böbrek yetmezliği ve taş diyor yüksekliği için suyuda güzel içiyorum
Bol suyunu icmeye devam et canım bir de protein alımını biraz azalt o da yükseltiyo..

Sende kendine program oluşturabilirsin ama squatlar bacak hareketleri karin hareketleri harmanla ortaya bisiler yap instadan fitness yapan kadinlarin sayfalarini takip et oralardan hareket ogrenirsin
Sonrasinda da cok dikkat et alma verdigini
he oralara da bi el atayım ama nişanlımla beraber kullanıyoz o da görcek şimdi cıbıl kadınları yaa D
kızlar dünkü testte demir bağlama ve ürik asit yuksek çıkmış sınırı az geçmiş ürik asit korkuttu beni gut böbrek yetmezliği ve taş diyor yüksekliği için suyuda güzel içiyorum
doktora gösterdin mi sonucları bebeğim
Benim de sporum var bugün..45 dk yürüyüş bandı sonra step arobik..isteyen pilatese kalabiliyo o anki ruh halime bağlı
ayy plates hiç sevmiiiimm

sen ne zamn istersen işlerim bitti tm gercelten başlıyorum dersen o zaman girişini yapar başlatırız
bizim balkonda aynı kombinin borusuna konuyolar

öğlen semiz otu salatalık kefir 2 kabuklu ceviz ara öğünlerde bir elma avuç içini dolduracak kadar erik akşam ne yicem bilmiyorum pazılı yoğurtlu çorvba yapabilirim yada etsiz düdüklüdetürlüde yapabilirim haşlama sebze almayı unuttum dün

Doktora gosterdin mi ne dedi canim degerlerinin hepsine baktirdin mi vitaminlerin nasilmis d vitamini falan

Aynen baby gectii azck agri var ama dün fenaydim resmen topalliyodum. Bugun iyiyim
cok sevindim cidden bende geçen burktum ayagımı topuklu ayakkabı giydimdi 2 gün agrıdı kimseye demedim rezil olurum diye
Sezdim ben ordan seettini zati ondan seettim bendeahahahahha
hee iyi şeetmişiz o zaman denk gelmiş :D
Tv izlemedigim ne kadar belli oldu
kız nette de mi görmedn

Günaydin tatlım ben bugün ilk günü yapacam yarın oruç tutayım diyorum olar mi ki

ben anneme dicem daha bakim yoksa havuç haşlarım artık öğle de mi sbze yicen sankim sebze yoktu menüde sende mi iş yerinden uydurcan menüyü

ben anneme dicem daha bakim yoksa havuç haşlarım artık öğle de mi sbze yicen sankim sebze yoktu menüde sende mi iş yerinden uydurcan menüyü
iş yerine göre uydururum proteinleri akşama çekerim tavuk haşlama vardı 100 gr olmadı perşembe günü yerim perşembe tavuk günlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…