Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok geçmiş olsun canım annen senin ve tüm aileniz adına çok sevindim , Allah tüm hastalara şifa versin

Gözün aydin canim rabbim bidaha böyle bisey stres yasatmassinnn..
Çok teşekkür ederim kızlar Rabbim bizleri sağlığımızla ailemizle sınamasın..

Hee anamdayim ben kısırı guzel yapiyom diye beni bekliyolar ayy ben hic o modda degilim saglikli beslenmeye devam ben bide ağırlık calisiyom coh spor yapiyom bayılır galirim ben
hee yagsız yapıyon hemi öle kalorili değilll
Yoohh acik kendimi övmek istemistim sen coh guzessin fizigin de cok guzel nasil söyleyecek biseyin olmaz benim boyum senden 5 cm daha uzun ama ben 65 66 kiloda senden kilolu duruyodum bunu gercekten söylüyorum senin fizigin cok guzel

güzel olmus canım ara öğünlerinide ekledin mi menün düzeldi demektir
Kızlar kuralları okudum üşenmeden beni etketlememiş kaptinn zatii o yüzden ben uymicamm
sen yoksun diye eklemedimdi sen uycaasınn olmaz öle ayrı gayrı
olur tabi kuzuuum sen tut orucunu allah kabul etsinn

rondoyu atip fıstık ezmesi yapmaya çalışan bir ponçiiikk
oldu mu bari D:
kuzuuum rabbim size bagıslamış annenizi cok sevindim insanı böyle stresler yiyip bitiriyo resmn

Kızlar menüm
Sabah dukan ekmek
Domates salatalık kibrit kutusu kadr süzme peynir şekersiz çay
Ara ni avuç kiraz
Öğlen 2 dişim pasta
Spora gittim 1.5 saat kardio
Başka biley yemedim
dukan ekek nasıl oluyo
kiraz çıktı mı
o pasta nerden cıktııı

ah kuzum rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin inşallahhhh

Yoh ben coh yagli sevmem zati yeşillikli bek guzel tam diyetlik cumayaca tartilmicameşim nöbetci bu hafta sporlarimi akşam 11 de falan yapabilicem ama daha cok zamanim olacak

Yoh ben coh yagli sevmem zati yeşillikli bek guzel tam diyetlik cumayaca tartilmicameşim nöbetci bu hafta sporlarimi akşam 11 de falan yapabilicem ama daha cok zamanim olacak

cuma niye tartılmıyon fazla mı cıkcan kine
bende spora başlıcam bu diyet bittikten sonra nişanlım kilon iyi bence daha fazla zayıflama dedi spora başla dedi
sen ne sporları yapıyodun sımdı

cuma niye tartılmıyon fazla mı cıkcan kine
bende spora başlıcam bu diyet bittikten sonra nişanlım kilon iyi bence daha fazla zayıflama dedi spora başla dedi
sen ne sporları yapıyodun sımdı
Yohh aksam baya az yidim yarim biber dolmasi ve yarim kase corba bi kase de yogurtkesin eksideyim sen 3 günlük listeyi de mi yapmican benim spor anlatilacak gibi degel kikafama ne eserse ondan yapiyom ısınarak başlıyom sonra dumbellari aliyom elime kollarla başliyom sonra bazen burpee bazen squatlarla devam ediyom ziplamali squat deadlift 10 kilo agirlikla yapiyom bazi squatlari bazilarini 5 kiloyla sonra sıkılaştırıcı bacak hareketlerine geciyom pilates gibi sonra da karin hareketlerine geçiyom en son da sırt hareketleri yapiyom ve soguma hareketleriylen bitiriyom Squatlar cesit cesit lunge falan arada hersey var ama 1 haftada bile fark muthis agirlikla çalışmak degisimi hizlandiriyo ama kaslandiriyo da seven yapar yani çik kiniştim

Son düzenleme:
Gözünüz aydin canim cok sevindimm Rabbim bi daha yasatmasin

Günaydın, 1 haftadır giremedim ne tartı nede menü bildirebildim sizlere üzgünüm çok koşturmalı bir hafta yaşadım mutfak dolaplarını değiştircem balkonu mutfağa katıcam annemler memlekete gitmişti onlar geldi bi telaş bi telaş işyeri zaten maaş haftasıydı acayip yoğundu kafam allak bullak bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…