- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #200.361
Çok geçmiş olsun canım annen senin ve tüm aileniz adına çok sevindim , Allah tüm hastalara şifa versin
sarraf canımmm ara ara okuyorm msjları çok geçmiş olsun canım çok sevindim anneciğinin sonuölrının gemiz olmasına ohh çok şükürr canımm RABBIM hiç birimize hiç kimseye acı keder göstermesin sevdiklerimizle evlatlarımızla sınamasın bizi
Çok teşekkür ederim kızlar Rabbim bizleri sağlığımızla ailemizle sınamasın..Gözün aydin canim rabbim bidaha böyle bisey stres yasatmassinnn..
Kırçan bildiğin ot canım haşlanıp soğanla pişiriliyor çok da lezzetli zararı yok :)Kalorin çok ii görünüyor tabii kırçan az kalorili bir şeyse?? O nedir??
hee yagsız yapıyon hemi öle kalorili değilllHee anamdayimben kısırı guzel yapiyom diye beni bekliyolar ayy ben hic o modda degilim saglikli beslenmeye devam ben bide ağırlık calisiyom coh spor yapiyom bayılır galirim ben
Yoohh acik kendimi övmek istemistimsen coh guzessin fizigin de cok guzel nasil söyleyecek biseyin olmaz benim boyum senden 5 cm daha uzun ama ben 65 66 kiloda senden kilolu duruyodum bunu gercekten söylüyorum senin fizigin cok guzel
güzel olmus canım ara öğünlerinide ekledin mi menün düzeldi demektirBugünkü menüm
Sabah tarçınlı 1 tane kayisi
1 dilim çok tahılli ekmek
2 yagda yumurta birinin sarisini kuzum yedi
20 Gr peynir
8 zeytin
Domates salatalık biber
Şekersiz çay
Oglen 2 tabak taze zeytinyağlı fasulye 1 kaşık pilav ve 1 tarçınlı kayısı 1 kuru üzüm 1 antep fistik
Akşam 1 kase ezogelin çorbası
2 közlenmiş biber
1 közlenmiş donates
Yarim porsiyon alinazik
Çeyrek dilim ekmek
Birazdan çeyrek muz 1 tarçınlı kayısı yarim avuç kurutulmus meyveli kuruyemiş çeyrek elma şekersiz kahve ile günü kapatmayı düşünüyorum..
olur tabi kuzuuum sen tut orucunu allah kabul etsinnkaptinn SchonerDuft kızlar ben listeyi yapmasam olur mu ya?? Salı çarşamba perşembe oruç tutmak çok sevapmış Berat kandili geldiği için benimde borçlarım var onları tutayım diyorum olur mu ki
rondoyu atip fıstık ezmesi yapmaya çalışan bir ponçiiikk
kuzuuum rabbim size bagıslamış annenizi cok sevindimKızlar geçmisi okudumkaptinn kuralkara aynen katıliyorum..
Bugun stres sevinç herşeyi yaşadım annemin tahlilleti temiz geldi çok şükür..15 sene önce illet hastalık yapıştı yakasına herşey çok iyi derken tiroidde nodül görüldü sonucu bugün çıktı herşey yolunda dedi doktoru..
Arayanlara cevap vermekten yoruldum bugün yahu :) yaşama sevincim yeniden geri geldi..
Uzun oldu kusura bakmayın kızlar sevinçten ne yapcamı şaşırdım bugün bir haftadir ne yaptığımı bilemez haldeydim..
dukan ekek nasıl oluyoKızlar menüm
Sabah dukan ekmek
Domates salatalık kibrit kutusu kadr süzme peynir şekersiz çay
Ara ni avuç kiraz
Öğlen 2 dişim pasta
Spora gittim 1.5 saat kardio
Başka biley yemedim
ah kuzum rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin inşallahhhhBacim sen baskalarin lafiyla ne zayifla ne mama yedir ben yerinde olsam onceligim bebegim olurdu en azindan 6ay olana kadar haa sen saglikli biseyler ye arkadaslarin dedigi hamur isi yeme hem emzirirken zayiflarsin ki erinceklik yapma hosaf diyorlar yap iste sütün olsun diyorlar sen yok gun kurusunu oyle yerim diyorsun valla kendine bebegine yaptigin eziyett sen iki cocugun daha yokmuda buna karistirtiryorsun guclu ol azcik kendine yazik psikolojini bozma senin kg dan ne var esin begenmiyor valla çok ta tınnn derim uc evlat vermişim baskasi icinde ayni gecerli..
Senin sutun kalitesi bol su ic artar yemegin yariya dusunce sütünün vitamini kalitesi dusmez ama böyle sagliksiz ac kalarak düşer sen resmen cocuk dogurmamis gibi diyet yapiyorsun sağlıksizzz..
ahhh benimm bebis olaydi ne kendi psikolojimi bozarimm sen kiymet bil bos seylere kafa takinnn..
Yoh ben coh yagli sevmem zati yeşillikli bek guzel tam diyetlikhee yagsız yapıyon hemi öle kalorili değilll
güzel olmus canım ara öğünlerinide ekledin mi menün düzeldi demektir
sen yoksun diye eklemedimdi sen uycaasınn olmaz öle ayrı gayrı
olur tabi kuzuuum sen tut orucunu allah kabul etsinn
oldu mu bari D:
kuzuuum rabbim size bagıslamış annenizi cok sevindiminsanı böyle stresler yiyip bitiriyo resmn
dukan ekek nasıl oluyo
kiraz çıktı mı
o pasta nerden cıktııı
ah kuzum rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin inşallahhhh
Gunaydin balli lokmamGünaydinnn
Gunaydin canimGünaydın kızlar..
Yoh ben coh yagli sevmem zati yeşillikli bek guzel tam diyetlikcumayaca tartilmicam eşim nöbetci bu hafta sporlarimi akşam 11 de falan yapabilicem ama daha cok zamanim olacak
Neyle yapmaya çalıştın pincik
Tamam beni seviyosun anladingünaydııınnnnnn
ask böcügümGunaydin balli lokmam
Yohh aksam baya az yidim yarim biber dolmasi ve yarim kase corba bi kase de yogurtcuma niye tartılmıyon fazla mı cıkcan kine
bende spora başlıcam bu diyet bittikten sonra nişanlım kilon iyi bence daha fazla zayıflama dedi spora başla dedi
sen ne sporları yapıyodun sımdı
Gözünüz aydin canim cok sevindimm Rabbim bi daha yasatmasinKızlar geçmisi okudumkaptinn kuralkara aynen katıliyorum..
Bugun stres sevinç herşeyi yaşadım annemin tahlilleti temiz geldi çok şükür..15 sene önce illet hastalık yapıştı yakasına herşey çok iyi derken tiroidde nodül görüldü sonucu bugün çıktı herşey yolunda dedi doktoru..
Arayanlara cevap vermekten yoruldum bugün yahu :) yaşama sevincim yeniden geri geldi..
Uzun oldu kusura bakmayın kızlar sevinçten ne yapcamı şaşırdım bugün bir haftadir ne yaptığımı bilemez haldeydim..
Gunaydin balkizgünaydın kızlaaarrrsekerpancarınn yaptıgı diyete başladım bugün bakalım 3gün nasıl geçicek
kuzum onu biraz daha çekmen gerekli içine süt koyabilirsin 1 yk kadar balya da pekmez ekledin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?