Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ok by
ben yapamam bu kadar şimdilik
Gunaydin balkiz hadi bakalim bol eksili ossun
amiiinnnn yapcam bu listeyi kuzu cok yemesemde artıyo kilom dur demem lazım

günaydın canım o zaman şöyle yapalım sen işlerini hallet sonra 2 haftalık süren başlasın cünkü böyle haksızlık olur menüleini falan hç göremedik ramazan üstü nasıl yetiştircen o işlerin hepsni birden

ok by
ben yapamam bu kadar şimdilik

amiiinnnn yapcam bu listeyi kuzu cok yemesemde artıyo kilom dur demem lazım
Sende kendine program oluşturabilirsin ama squatlar bacak hareketleri karin hareketleri harmanla ortaya bisiler yap instadan fitness yapan kadinlarin sayfalarini takip et oralardan hareket ogrenirsin
Sonrasinda da cok dikkat et alma verdigini

Geçmiş yapmaya kalksam 225 sayfa var nasıl okurum bilemedim herkes iyimi ?
herkes iyi canıım keyifler yerinde şükürr
Annaneyi seviyon heseviyon he se-vi-yommm he
se vi yom heeee bnde izleidm onu ordan şeettim zati
Ssssssssss akilli oll kivircikk
piki ifindim
Burda ne yapmaya çalistin
sen anlaman
Bi video izledimdi de o geldi ahlımaahHbHHHhhab ama kimse izlememis zaar kine

Dun iyi ki ciktmm yurudumm bacagima iyi geldi bence.
geçti mi ayy cok sevindiimmm
Ay kimsee gülmedii sen git yat bence

Aynen canım haklısın diğer arkadaşlara haksızlık olur 2 haftalık süren derken ne zaman başlıyorum ?

Valla bende bilmiyorum nasıl olcak ama fenalardayım haftasonu banyodan mutfağa 40 kova su taşıdım güvercinler pisletiyodu balkonu onu kapattırdım sonunda da rahatladım

günaydın kuzuuum bende 1 yumurta 1 dilim ekmek ve çayla bşladımmm yumurtanın üstüne nane kekikte attım misss
öğle içinde domates salatalık getirdim yanımda ara öğüne de 1 büyük yeşil elma getirdim 2 ye bölerm yarısınıda akşam yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…