- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #200.381
Ssssssssss akilli oll kivircikkseviyom heee
Burda ne yapmaya çalistinAnnaneyi seviyon heseviyon he se-vi-yommm he
Bi video izledimdi de o geldi ahlımaBurda ne yapmaya çalistin
Yohh aksam baya az yidim yarim biber dolmasi ve yarim kase corba bi kase de yogurtkesin eksideyim sen 3 günlük listeyi de mi yapmican benim spor anlatilacak gibi degel ki kafama ne eserse ondan yapiyom ısınarak başlıyom sonra dumbellari aliyom elime kollarla başliyom sonra bazen burpee bazen squatlarla devam ediyom ziplamali squat deadlift 10 kilo agirlikla yapiyom bazi squatlari bazilarini 5 kiloyla sonra sıkılaştırıcı bacak hareketlerine geciyom pilates gibi sonra da karin hareketlerine geçiyom en son da sırt hareketleri yapiyom ve soguma hareketleriylen bitiriyom Squatlar cesit cesit lunge falan arada hersey var ama 1 haftada bile fark muthis agirlikla çalışmak degisimi hizlandiriyo ama kaslandiriyo da seven yapar yani çik kiniştim
amiiinnnnGunaydin balkizhadi bakalim bol eksili ossun
Cuma -500gram verecegini biliyosundur umarim. Cuma kac kiloydun?Bi video izledimdi de o geldi ahlımaahHbHHHhhab ama kimse izlememis zaar kine
Ay kimsee gülmedii sen git yat benceBi video izledimdi de o geldi ahlımaahHbHHHhhab ama kimse izlememis zaar kine
günaydın canım o zaman şöyle yapalım sen işlerini hallet sonra 2 haftalık süren başlasın cünkü böyle haksızlık olur menüleini falan hç göremedikGünaydın, 1 haftadır giremedim ne tartı nede menü bildirebildim sizlere üzgünümçok koşturmalı bir hafta yaşadım mutfak dolaplarını değiştircem balkonu mutfağa katıcam annemler memlekete gitmişti onlar geldi bi telaş bi telaş işyeri zaten maaş haftasıydı acayip yoğundu kafam allak bullak bu aralar
Bi video izledimdi de o geldi ahlımaahHbHHHhhab ama kimse izlememis zaar kine
Sende kendine program oluşturabilirsin ama squatlar bacak hareketleri karin hareketleri harmanla ortaya bisiler yapok by
ben yapamam bu kadar şimdilik
amiiinnnnyapcam bu listeyi kuzu cok yemesemde artıyo kilom dur demem lazım
herkes iyi canıım keyifler yerinde şükürrGeçmiş yapmaya kalksam 225 sayfa var nasıl okurum bilemedim herkes iyimi ?
se vi yom heeeeAnnaneyi seviyon heseviyon he se-vi-yommm he
Ssssssssss akilli oll kivircikk
sen anlamanBurda ne yapmaya çalistin
Bi video izledimdi de o geldi ahlımaahHbHHHhhab ama kimse izlememis zaar kine
geçti mi ayy cok sevindiimmmDun iyi ki ciktmm yurudumm bacagima iyi geldi bence.
Ay kimsee gülmedii sen git yat bence
günaydın canım o zaman şöyle yapalım sen işlerini hallet sonra 2 haftalık süren başlasın cünkü böyle haksızlık olur menüleini falan hç göremedikramazan üstü nasıl yetiştircen o işlerin hepsni birden
günaydın kuzuuum bende 1 yumurta 1 dilim ekmek ve çayla bşladımmm yumurtanın üstüne nane kekikte attım misssgünaydın kızlar 1 yumurtamı ve tb ekmeği yedim yanında da 1 bardak laktozsuz süt içtim işe geldim 2 bardak suyumu içtim
3 günlük listenin 1.günün sabahaını kapattım @keptinzuzuzuzu1234 başladınız mı sizde bakim
Aynen baby gectii azck agri var ama dün fenaydim resmen topalliyodum. Bugun iyiyimherkes iyi canıım keyifler yerinde şükürr
se vi yom heeeebnde izleidm onu ordan şeettim zati
piki ifindim
sen anlaman
geçti mi ayy cok sevindiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?