- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #200.641
Okudum zati dimedenöğrendiğim iyi oldu
valla sen bilmiiiseeeenbiz hep böle deriz haa bacolara bacoo abeylere abeeyyy
bnm gibi oku rica ediyorum tonlamayla yazdım ben bunu:
BİLMİYORUM PATATES KOYSAM BEN YEMEZSEM OLUR MU EŞİM SEVERDEPatates yasak biliyon diminisasta ya
Yok ya ne korkcamoruclusun ya isterrr ben de ramazanda babama hep süt helvası aldırırdım malum peeehh meşurr bizim burda bütün ramazan satılıyo
ay evet bi mülaim bi yımışaakkkkama olsundu dönüş cok yakındı
bende bekliyom ki korkardm bu havalardan dicen
akşam bende yapaym bol spor da bakam kim kimi yeniyomş mor olmaya devam ediceklerr
ne gülüyonnnzaten hiç beceremiyom kek yapmayı fırın değişti hp yanıyo sinir oluyom
anladim aramizdaGocam evde ya pek gelemiyom
Aynen bendeay evet yaaa bende iple çekiyorum spor saatini bunları gördükceeeböyle olabilcem mi diye bi heves geliyo
aa cidden miii yapabilrsin aslında cok güzel oluyooooBen hic süt helvasi yimedim
Aksama halin kalirsa yapben bek halsiz olduydum bu detoksda
Hangi marka firin
kuzu sende dene evde pek güzel oluyoBENCEDE SUS HİÇ YEMEDİM AMA CANIM İSTEDİ İŞTE
neyse ki 1 saat 10dk kaldı cıkmamaOkudum zati dimeden
Ayy bende oyle bi zamanda yaptim zaten bu detoksu canim bi türlü doymuyodum 54.7 falan olmustum ben 2 gün yapabildim sonra misafirliğe gidince 3. Gun bozuldu 1.900 gr verdim yinedeUMARIM 2 HAFTADIR DOYMAK BİLMİYORDUM SEN KAÇ KİLO VERMİŞTİN BU DİYETLE
Olur kuzum patatesinden yemezsin sen sebzesinden yersinBİLMİYORUM PATATES KOYSAM BEN YEMEZSEM OLUR MU EŞİM SEVERDE
Yapmicamaa cidden miii yapabilrsin aslında cok güzel oluyoooo
davul fırıneskisi bozuldu anneme ine davul alalım deddm ama bununda izgarası bi değişik yakıyo hemencik
kuzu sende dene evde pek güzel oluyo
neyse ki 1 saat 10dk kaldı cıkmama
Gez gez iyi olarCik disari parteeee gezzz bunlardan sana hayir yok
UZUN SÜRE DİKKAT ETMEK GEREKLİ SANIRIM BİR ŞU 70 LERDEN KURTULSAM KEŞKE SONRA GRAM GRAM GİTSE RAZIYIMAyy bende oyle bi zamanda yaptim zaten bu detoksu canim bi türlü doymuyodum 54.7 falan olmustum ben 2 gün yapabildim sonra misafirliğe gidince 3. Gun bozuldu 1.900 gr verdim yinedesonrada almadim 10 gün falan ama 2 gün üst üste kacamak yapinca 3 kilo almistim dikkat etmek lazim sonrasinda
bizde öle olalımAynen bendecanim spor yapmak istemediginde boyle sporla fitlesmis kadinlara bakiyom bi hirs geleyii
nere gidiyo nelerde gezceeennnnnCik disari parteeee gezzz bunlardan sana hayir yok
HAFTAYA YAPARIMaa cidden miii yapabilrsin aslında cok güzel oluyoooo
davul fırıneskisi bozuldu anneme ine davul alalım deddm ama bununda izgarası bi değişik yakıyo hemencik
kuzu sende dene evde pek güzel oluyo
neyse ki 1 saat 10dk kaldı cıkmama
ay cok seviyodum ben eski fırınımızı normal fırını ananeme verdik ondaki davulu aldık cok kullanışlıydı güzelde pişiriyodu ama bu yeni fırın ee piiissss hiç hoşuma gitmiyoooYapmicamama birgun denerim
Davul firin hic kullanmadim ben anamda yohtu hep normal firin
oooo yarasın gitsin yağlarrrrrBugün sporda canim çıktı yeni hoca gelmiş onla calıştık yürüyüş bandında 1 saat yürüdüm..
Gitsin kuzum gitsinoooo yarasın gitsin yağlarrrrr
Bu kadar spor a baya sıkılaşmıs olman lazım kuzu varmi degisiklikkGitsin kuzum gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?