- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #200.621
ay evet yaaa bende iple çekiyorum spor saatini bunları gördükceeeBence hergun paylasalim boyle seylerben cok motive oluyorum
Ama ben bugunku sporumu yazmadimKIZLAR DAHA SPOR YAZACAK OLAN YOK SANIRIM SONUÇ
PEMBE TAKİM:2095
MOR TAKIM:2062
BUDA SONKIZLAR DUYDUNUZ MU SchonerDuft @selcanmehmetcan @elaalemi @sarraf @Aylnaylm1
☆ MAYIS AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
()Hedef52:
()Senad:
()SekerPancarii:
()Alina_:
()zuzuzuzu1234:
MOR TAKİM
()Poncikbirgelincik:
()Nuffiun:
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:
()sarraf:
()Aylnaylm1 :
PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:
Ayy ben bugunku sporumu yazmadim didim yalisteyi bulamazsan sporunu yazıp beni etiketle canım, ben akşamları ve pazar günleri giremiyorum ben güncel listeye sporunu yazarım sende unutmamış olursun
Pazartesiden pazartesiye salı günleri yenileniyor
oruclusun ya isterrr ben de ramazanda babama hep süt helvası aldırırdım malum peeehh meşurr bizim burda bütün ramazan satılıyo
ay evet bi mülaim bi yımışaakkkkama olsundu dönüş cok yakındı
bende bekliyom ki korkardm bu havalardan dicen
akşam bende yapaym bol spor da bakam kim kimi yeniyomş mor olmaya devam ediceklerr
ne gülüyonnnzaten hiç beceremiyom kek yapmayı fırın değişti hp yanıyo sinir oluyom
Ama ben bugunku sporumu yazmadimesim ise gidince akşam yapicam sabah 30 dk yaptim ama aksam da 1 saat falan yaparim ki
Emin ol bu 3 gunluk detoksdan sonra miden küçülecek yediklerinde hemen doyacaksinBU 1 HAFTADIR HİÇ DOYMUYORUM Kİ
Hee anladim oni sonradanbu dünküydü kuzum bugünkünü bu listeye yazıcannn
Ayy ben bugunku sporumu yazmadim didim yabugunu pazartesi sandimdi bugunun sporunu yeni listeye eklicem zati ya dimi
SÜT HELVASI NERDEN GELDİ AKLINA ŞİMCİK
bizim ramazanda her marketin önünde satılır sıcak sıcakofff ben süt helvasını çooook seviyom bizim burda lokanta yapıyo ama hıc guzel olmuyo begenmıyorum
Patates yasak biliyon dimiben türlü yapcam patates patlıcan kabak barbunya koyarım azcık domates ağzımın suyu aktı maden suyu iç 0 kalori o
Savol baco musavol baco
kimseler yok bizden başka yakındır bi cinet gelicek buralara
Yanina bisi almadin mievet bende askılı gömlek giydim kollarim donduuuuuuuu
Yulafli mibakim yirim ben onu ziyan etmem sen merak etmeyulaflı kurabiyeler yapmak istiyom onların icine katsam nasıl olur tarif söylesene bana
UMARIM 2 HAFTADIR DOYMAK BİLMİYORDUM SEN KAÇ KİLO VERMİŞTİN BU DİYETLEEmin ol bu 3 gunluk detoksdan sonra miden küçülecek yediklerinde hemen doyacaksinbende oyle olmustu
öğrendiğim iyi olduPatates yasak biliyon diminisasta ya
valla sen bilmiiiseeeenSavol baco muahahhaha bu nerenin sivesi
Ben hic süt helvasi yimedimoruclusun ya isterrr ben de ramazanda babama hep süt helvası aldırırdım malum peeehh meşurr bizim burda bütün ramazan satılıyo
ay evet bi mülaim bi yımışaakkkkama olsundu dönüş cok yakındı
bende bekliyom ki korkardm bu havalardan dicen
akşam bende yapaym bol spor da bakam kim kimi yeniyomş mor olmaya devam ediceklerr
ne gülüyonnnzaten hiç beceremiyom kek yapmayı fırın değişti hp yanıyo sinir oluyom
bizim ramazanda her marketin önünde satılır sıcak sıcakbende ezan saatine yakın hem sıcak ekmek hemde helva almaya giderim markete babama sipariş edince o gidip şerbetli tatlı alıyo o da agır geliyo ay neyse susayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?