Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ama ben bugunku sporumu yazmadim esim ise gidince akşam yapicam sabah 30 dk yaptim ama aksam da 1 saat falan yaparim ki

listeyi bulamazsan sporunu yazıp beni etiketle canım, ben akşamları ve pazar günleri giremiyorum ben güncel listeye sporunu yazarım sende unutmamış olursun

Pazartesiden pazartesiye salı günleri yenileniyor
Ayy ben bugunku sporumu yazmadim didim yabugunu pazartesi sandimdibugunun sporunu yeni listeye eklicem zati yadimi

offf ben süt helvasını çooook seviyom bizim burda lokanta yapıyo ama hıc guzel olmuyo begenmıyorum

Ayy ben bugunku sporumu yazmadim didim yabugunu pazartesi sandimdibugunun sporunu yeni listeye eklicem zati yadimi

SÜT HELVASI NERDEN GELDİ AKLINA ŞİMCİK

offf ben süt helvasını çooook seviyom bizim burda lokanta yapıyo ama hıc guzel olmuyo begenmıyorum
bizim ramazanda her marketin önünde satılır sıcak sıcak bende ezan saatine yakın hem sıcak ekmek hemde helva almaya giderim markete babama sipariş edince o gidip şerbetli tatlı alıyo o da agır geliyo ay neyse susayım ben

bakim yirim ben onu ziyan etmem sen merak etme yulaflı kurabiyeler yapmak istiyom onların icine katsam nasıl olur tarif söylesene bana
Yulafli mi hmmm cekilmemis yulafli bi tarif isteyon demi arastirma yapmam lazimolmas hemen oyle

Ben hic süt helvasi yimedim
Aksama halin kalirsa yap ben bek halsiz olduydum bu detoksda
Hangi marka firin

BENCEDE SUS HİÇ YEMEDİM AMA CANIM İSTEDİ İŞTE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…