Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu kadar spor a baya sıkılaşmıs olman lazım kuzu varmi degisiklikk
Aslinda var..selülitlerim baya azaldı basenlerde hiç sorun yok..beni goren 70 kilo anca varsın diyo cok şasırıyorum..benim sorunum göbek kısmı iki sezeryan doğumla çok sarktı onu toparlasam görünüşte pek sıkıntı olmayacak..

Kızlar ben bikaç gün yazamayabilirom haberiniz olsun cenazemiz var .. buralar size emanet

Sagolun kızlar allah razı olsun nişanlımın annanesi vefat etmiş

cinnet

Aylnaylm1 @Alina_ @elaalemi @senad gibi
kimseler yoookk sen nerdesiiinnnn

evet bugün in cin top oynuyo Aylnaylm1 kız sen nerdesin yiyon mu yoksa

2 tane bebişle zor gibi sanki ama ay ben yegenlerm bizdeyken yemek yemeye vakit bulamadıydım 1 hafta ölmicek kadr beslenebildim

o buluyo maşallah

Geldim bugün saat 9 dan 20 ye kadar dolandim.sabah 1 bardak süt 1 tost
Arada 2 avuç kuruyemiş kurumeyce karışımı
Öğlen 1 mercimek çorbası 2 köfte et çeyrek pide ekmeği
Akşam ezogelin çorbası dünkü yarım kalan alinazik 1 ekmek yarım çay kaşığı fıstık ezmesi

400 dk yazalım spora poncikbirgelincik

6 saat yurudunmu ? Bu mumkun mu banami entrsan geldi

6 saat yurudunmu ? Bu mumkun mu banami entrsan geldi
Bir ayakkabı uğruna mümkün ama yinede aradığımı bulamadım fakat bir hesap yanlışlığı yapmışım iyiki uyardin saat 11 de aktif yürümeye basladim arada emzirme noktaları ve yemek molası veridm 2 3 saati ordan dussek 60*5=300 300 ya,alım da haksızlık olmasın gerçi emzirme 15 dk falan ama :))). poncikbirgelincik

Son düzenleme:
sabah
1 yumurta / 1 d.t.b. ekmek 1 bardak süt
ara
1elma 1 cevizli 4 erik
öğlen
semiz salata yarım bardak kefir
ara
1 elma 1 ceviz 4 erik
akşam
etsiz türlü yarım tabak yarım kase semizli salatalıklı yoğurt
ara
hindistan cevizi suyu yada maden suyu içecem

Güzel görünüyor :) afiyet olsun ama baba az göründü yaa :/

yorum yapacak hakim bile kalmadı galiba bebiş uyusun uyuyayım bende

Kızlar slmlr bugün istediğim gibi spor yapamasamda 300-400 cal. Yaktım dün 700 cal. Yakmştm ama bugün güzl beslendim
Sabah dukan ekmeğimle sandiviç yaptım koca bi ekmek düşünün bi ara resmini çeker atarım eskiler bilirler arasına donates peynir salatalık ve 4 zeytin koydum öğleni kahveyle geçiştirdm akşam saat 5.5 gibi tavklu salata yedim ama salatasını pek yiyemedim tavukları k yedim ağırlıklı. Yarında ALLAH nasip ederse oruç tutmayı düşünüyorum şimdi bi barfak süt içip yatıcam yarın sporada gidenilirsem iftardan sonra gidicem yoksa gitmem. Şimdiden Hayırlı Kandiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…