- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #200.661
Aslinda var..selülitlerim baya azaldı basenlerde hiç sorun yok..beni goren 70 kilo anca varsın diyo cok şasırıyorum..benim sorunum göbek kısmı iki sezeryan doğumla çok sarktı onu toparlasam görünüşte pek sıkıntı olmayacak..Bu kadar spor a baya sıkılaşmıs olman lazım kuzu varmi degisiklikk
Sstt neden goz kirpiyosunnnnnGez gez iyi olar
sananannneeebizde öle olalımfit olalım daş olalım
nere gidiyo nelerde gezceeennnnnbaa da anlat nolarrr cooh sıkıldmmmm
Nolduuuu canmmmm kimmmmmmmmmKızlar ben bikaç gün yazamayabilirom haberiniz olsun cenazemiz var .. buralar size emanet
Kim canım..Allah rahmet eylesinKızlar ben bikaç gün yazamayabilirom haberiniz olsun cenazemiz var .. buralar size emanet
2 tane bebişle zor gibi sanki amaay ben yegenlerm bizdeyken yemek yemeye vakit bulamadıydım 1 hafta ölmicek kadr beslenebildim
o buluyo maşallah
Mekani cennet olsun insallaaahhSagolun kızlar allah razı olsun nişanlımın annanesi vefat etmiş
Başınız sağolsun mekanı cennet olsunSagolun kızlar allah razı olsun nişanlımın annanesi vefat etmiş
6 saat yurudunmu ? Bu mumkun mu banami entrsan geldiGeldim bugün saat 9 dan 20 ye kadar dolandim.sabah 1 bardak süt 1 tost
Arada 2 avuç kuruyemiş kurumeyce karışımı
Öğlen 1 mercimek çorbası 2 köfte et çeyrek pide ekmeği
Akşam ezogelin çorbası dünkü yarım kalan alinazik 1 ekmek yarım çay kaşığı fıstık ezmesi
400 dk yazalım sporaponcikbirgelincik
Bir ayakkabı uğruna6 saat yurudunmu ? Bu mumkun mu banami entrsan geldi
Güzel görünüyor :) afiyet olsun ama baba az göründü yaa :/sabah
1 yumurta / 1 d.t.b. ekmek 1 bardak süt
ara
1elma 1 cevizli 4 erik
öğlen
semiz salata yarım bardak kefir
ara
1 elma 1 ceviz 4 erik
akşam
etsiz türlü yarım tabak yarım kase semizli salatalıklı yoğurt
ara
hindistan cevizi suyu yada maden suyu içecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?