Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SchonerDuft poncikbirgelincik @ParteMoralll SekerPancarii kaptinn ve daha etiketleyemedigim diğer arkadaşlar ben yarismadan ayrılıyorum şimdilik içinizde üzdüğüm kırdığım. Varsa hakkınızı helal edin isteyerek olmadigina emin olabilirsiniz

İnşallah en kısa zamanda ideale kavuşursunuz ..

Herkese hayırlı kilo vermeler..

Slm kızlarrrr ben bugün oruçluyum sabah tartıldım +500 çıktım şoklardayım m spordan kadlarım ı şişti acaba yaa noldu ki böyle

Slm kızlarrrr ben bugün oruçluyum sabah tartıldım +500 çıktım şoklardayım m spordan kadlarım ı şişti acaba yaa noldu ki böyle
Kuzum sahür yaptiysan yada gece yatmadan yediysen önüne etkisidir o yoksa bi günde o kadar olmaz ki sen iftarida hafif ye yarın eksi cikarsin sporda yapiyosun boşa gitmex onlarrr

KIZLAR KV YE ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ ALIP ALMAMAKTA KARARSIZIM ALMAZSAM SORUN OLMAZ AMA ANNEME ALACAM KV ZARARI YOK FAYDASI VAR BANA EŞİM BOŞVER DER HER SENE NE ALSAM DİYE DÜŞÜNÜYORUM
İçinden geçiyorsa al kuzu bi çiçek bile yeter sevinmesi için onu düşündüğünü bilirse mutlu olur

İçinden geçiyorsa al kuzu bi çiçek bile yeter sevinmesi için onu düşündüğünü bilirse mutlu olur
çiçek alsam bakmıyor çiçeklere bakamıyor .. 1 tek gül alırım ya da papatya eğer evinde kalırsa o da ablasında kalıyor rahatsızdı geçerse alırım geçmezse de şansına küssün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…