- 23 Nisan 2016
- 949
- 858
- 53
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #200.741
Allah kabul etsin tatlim 1 yemek kasigi dondurma da goz hakki olmus orucken olug o kadarbugunde orucsun dimi
Nibir pincik
inşallah ya hayat kalitem yükselcek verirsem umuyorum ki veririm
SchonerDuft poncikbirgelincik @ParteMoralll SekerPancarii kaptinn ve daha etiketleyemedigim diğer arkadaşlar ben yarismadan ayrılıyorum şimdilik içinizde üzdüğüm kırdığım. Varsa hakkınızı helal edin isteyerek olmadigina emin olabilirsiniz
İnşallah en kısa zamanda ideale kavuşursunuz ..
Herkese hayırlı kilo vermeler..
Tamamen değil ama izne ayriliyosun :)SchonerDuft poncikbirgelincik @ParteMoralll SekerPancarii kaptinn ve daha etiketleyemedigim diğer arkadaşlar ben yarismadan ayrılıyorum şimdilik içinizde üzdüğüm kırdığım. Varsa hakkınızı helal edin isteyerek olmadigina emin olabilirsiniz
Eki Görüntüle 1993568 9. Takimdan sevgilerle
Eki Görüntüle 1993568 9. Takimdan sevgilerle
Arkadaşlarım 1. takımdan hepinizin kandilini kutluyoruz. Dualarınız kabul olsun.
HAYIRDIR KUZUMSchonerDuft poncikbirgelincik @ParteMoralll SekerPancarii kaptinn ve daha etiketleyemedigim diğer arkadaşlar ben yarismadan ayrılıyorum şimdilik içinizde üzdüğüm kırdığım. Varsa hakkınızı helal edin isteyerek olmadigina emin olabilirsiniz
57 OLURSUN KUZUM YA 2 HAFTA 3 GÜNLÜK DİYETİN KALORİSİNİ ARTTIRARAK YAPSAN 54 BİLE OLURSUNinşallah canım bende benimdenişana kadar 57 olsam en kötü nişan zamani ve köye gittiğimde 54e falan duserım gıbı geliyo
57 OLURSUN KUZUM YA 2 HAFTA 3 GÜNLÜK DİYETİN KALORİSİNİ ARTTIRARAK YAPSAN 54 BİLE OLURSUN
HAFTAYA YAPARIZ SENLE ONDAN SONRAKİ HAFTADA 2 HAFTA DA 3 KİLODAN FAZLA GİDERşuan hiç gitmiyo benden oruç yüzünden
HAFTAYA YAPARIZ SENLE ONDAN SONRAKİ HAFTADA 2 HAFTA DA 3 KİLODAN FAZLA GİDER
ONA GÖRE GÜNÜ AYARLARIZ İSTERSEN PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA YAPARIZ ORDA DA KORURSUNolur kuzum ama haftaya perşembe günü istanbula gidicem ben izin alabilirsem prova icinorda buyuk ıhtımalle yapamam dıyetı ama koşturmacadan dıkkat ederım
Kuzum sahür yaptiysan yada gece yatmadan yediysen önüne etkisidir o yoksa bi günde o kadar olmaz ki sen iftarida hafif ye yarın eksi cikarsin sporda yapiyosun boşa gitmex onlarrrSlm kızlarrrr ben bugün oruçluyum sabah tartıldım +500 çıktım şoklardayım mspordan kadlarım ı şişti acaba yaa noldu ki böyle
İçinden geçiyorsa al kuzu bi çiçek bile yeter sevinmesi için onu düşündüğünü bilirse mutlu olurKIZLAR KV YE ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ ALIP ALMAMAKTA KARARSIZIM ALMAZSAM SORUN OLMAZ AMA ANNEME ALACAM KV ZARARI YOK FAYDASI VAR BANA EŞİM BOŞVER DER HER SENE NE ALSAM DİYE DÜŞÜNÜYORUM
çiçek alsam bakmıyor çiçeklere bakamıyor .. 1 tek gül alırım ya da papatya eğer evinde kalırsa o da ablasında kalıyor rahatsızdı geçerse alırım geçmezse de şansına küssünİçinden geçiyorsa al kuzu bi çiçek bile yeter sevinmesi için onu düşündüğünü bilirse mutlu olur
ONA GÖRE GÜNÜ AYARLARIZ İSTERSEN PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA YAPARIZ ORDA DA KORURSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?