Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14. TAKİM 517. ETAP***

nuffiun(72,30/71,50/-800/1,11%)
zuzuzuzu1234 (66///%)
elaalemi( ///%)
Alina_ (59.3///%)
keptinn(54.7/54.5/0.2/%0.37)
Aylnaylm1(66.8///%)
poncikbirgelincik(59.3///)
senad(63.3///%)
htc71(63.5///%) 512.etapta bildirimli izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 5e bölündü

14. Takım Ortalama:%

200 girim mi virdinditibriklirossun onu vermeyen de var yani ben

hee 200cük haahahah sen öyle küçümseyince gözüme hakket bi az geldi neysem ki hedefime 500gr kaldı uzatmaları oynuyom
sen ne kaa virdinnn
Ay bende dün 52.5 çıkmıştım bugun 52.8 çıktım ve hic kacamagim yok kek yaptim dünçik gizil bi kikdiama yimedimdi yine de fazla ciktim bugun regl olmam lazim yarin belkim ondandiğkeki bugun yicem tabisi

hafta sonu geldi günaydın bebekim

oohh miiisss dün akşam baya rahattın eğlendin yani babası bakabiliyo mu kuzucuga senin kadar sabırlı mı ki
Hee bi şok zamani geldi vucuda bir gün de mi yemiyektabi ben ideal kilomdayim da ondan yiyom yanlış anlaşılmasındi yoksa kilo verme aşamasında olsam yimem

Ay bende dün 52.5 çıkmıştım bugun 52.8 çıktım ve hic kacamagim yok kek yaptim dünçik gizil bi kikdiama yimedimdi yine de fazla ciktim bugun regl olmam lazim yarin belkim ondandiğkeki bugun yicem tabisi
he ödem vardı o zaman ki yağ değildir o 52kilo insanda yağ ne arar hem sudur o su yağ olamazkine

kek kakaolu muydu bende açma yapacam eşim iş yerine görtürcek allahtan sevmim kendilerini ama kek yapayım yanına dimi azcık yerim kalanı götürürüm kv anneye onlarda nasiplenir
bnce keki yap direk kv ne götür hem anneler günü hediyesi gibi olur sende 1 dilimcik yersin orda bu hafta dikkat et geri alırsın hepsini valla

Oynamışsındirrr sennn
az okadr

hafta sonu geldi günaydın bebekim

oohh miiisss dün akşam baya rahattın eğlendin yani babası bakabiliyo mu kuzucuga senin kadar sabırlı mı ki
Bakabiliyoorr. Bakmali ee oda babasi :) ben gidince gezmisler sonra evdelerdi valla 11 de geldm kizim annee neeeeereee didddin dedi :)
Ayy cocuksuz bi yere gidince kendimi cok ozgur hissediyom ben
hahahahaha aynennn onlada guzdl tabi ama biz esimlede cikiyoruz bazen. Bazen anneme gidince kizimsiz kuafore alisverise gidiyoruz kardesimle. Ee arada ekstra e enerji depolamak lazim

özlemiiişşş ben nişanlımın bakabilceni sanmıyorum ama denemek lazım tabi

bnce keki yap direk kv ne götür hem anneler günü hediyesi gibi olur sende 1 dilimcik yersin orda bu hafta dikkat et geri alırsın hepsini valla
bakayım öyle yaparım olmazsa bardak kek şeklinde yaparım az çıkıyor zati güzelde kurdale ile süslerim kız bak güzel olur yanına çiçek alırım işte güzel bir hediye oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…