- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #201.161
hafta sonu geldiHaftasonuna sahlıyom kaçacağımı
oohh miiisss dün akşam baya rahattın eğlendin yaniYok ya reglym ya cok sey etmedm 2 3 kalktm en cok disarlarda laklak yaptim kuzenlerlekizimda babasiyla evdeydi.bende biraz relaxxxx
200 girim mi virdindi***14. TAKİM 517. ETAP***
nuffiun(72,30///%)
zuzuzuzu1234 (66///%)
elaalemi( ///%)
Alina_ (59.3///%)
keptinn(54.7/54.5/0.2/%0.37)
Aylnaylm1(66.8/66.6/0.2/%0.30)
poncikbirgelincik(59.3///)
senad(63.3/62.7/0.6/%0.95)
htc71(63.5///%) 512.etapta bildirimli izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 5e bölündü
14. Takım Ortalama:%
hee 200cük200 girim mi virdinditibriklir ossun onu vermeyen de var yani ben
Ayy cocuksuz bi yere gidince kendimi cok ozgur hissediyom benYok ya reglym ya cok sey etmedm 2 3 kalktm en cok disarlarda laklak yaptim kuzenlerlekizimda babasiyla evdeydi.bende biraz relaxxxx
Ay bende dün 52.5 çıkmıştım bugun 52.8 çıktım ve hic kacamagim yok kek yaptim dünhee 200cükhaahahah sen öyle küçümseyince gözüme hakket bi az geldi neysem ki hedefime 500gr kaldı uzatmaları oynuyom
sen ne kaa virdinnn
Hee bi şok zamani geldi vucudahafta sonu geldigünaydın bebekim
oohh miiisss dün akşam baya rahattın eğlendin yanibabası bakabiliyo mu kuzucuga senin kadar sabırlı mı ki
he ödem vardı o zaman kiAy bende dün 52.5 çıkmıştım bugun 52.8 çıktım ve hic kacamagim yok kek yaptim dünçik gizil bi kikdi ama yimedimdi yine de fazla ciktim bugun regl olmam lazim yarin belkim ondandiğ keki bugun yicem tabisi
tabiiikideee normal diyetteykn nerde öle bi gün ye 6 gün diyet yapHee bi şok zamani geldi vucudabir gün de mi yemiyek tabi ben ideal kilomdayim da ondan yiyom yanlış anlaşılmasındi yoksa kilo verme aşamasında olsam yimem
bnce keki yap direk kv ne götür hem anneler günü hediyesi gibi olur sende 1 dilimcik yersin orda bu hafta dikkat et geri alırsın hepsini vallakek kakaolu muydubende açma yapacam eşim iş yerine görtürcek allahtan sevmim kendilerini ama kek yapayım yanına dimi azcık yerim kalanı götürürüm kv anneye onlarda nasiplenir
günaydın tatlım bilinen 800 gram gitti pazartesi tartılmadım çünküm haftaya pazartesi salı çarşamba tekrar yapcam canısı teşekkürlerGunaydin kizlar hayirli cumalar boll eksiler
Oynamışsındirrr sennn
Bakabiliyoorr. Bakmali ee oda babasi :) ben gidince gezmisler sonra evdelerdi valla 11 de geldm kizim annee neeeeereee didddin dedi :)hafta sonu geldigünaydın bebekim
oohh miiisss dün akşam baya rahattın eğlendin yanibabası bakabiliyo mu kuzucuga senin kadar sabırlı mı ki
hahahahaha aynennn onlada guzdl tabi ama biz esimlede cikiyoruz bazen. Bazen anneme gidince kizimsiz kuafore alisverise gidiyoruz kardesimle. Ee arada ekstra e enerji depolamak lazimAyy cocuksuz bi yere gidince kendimi cok ozgur hissediyom ben
özlemiiişşşaz okadr
Bakabiliyoorr. Bakmali ee oda babasi :) ben gidince gezmisler sonra evdelerdi valla 11 de geldm kizim annee neeeeereee didddin dedi :)
hahahahaha aynennn onlada guzdl tabi ama biz esimlede cikiyoruz bazen. Bazen anneme gidince kizimsiz kuafore alisverise gidiyoruz kardesimle. Ee arada ekstra e enerji depolamak lazim
bakayım öyle yaparım olmazsa bardak kek şeklinde yaparım az çıkıyor zati güzelde kurdale ile süslerimbnce keki yap direk kv ne götür hem anneler günü hediyesi gibi olur sende 1 dilimcik yersin orda bu hafta dikkat et geri alırsın hepsini valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?