- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #201.181
ne tatlı olur dimi annee annneee diye kapıda karşılaması mıncır popişten maşallah allah bağışlasınaz okadr
Bakabiliyoorr. Bakmali ee oda babasi :) ben gidince gezmisler sonra evdelerdi valla 11 de geldm kizim annee neeeeereee didddin dedi :)
hahahahaha aynennn onlada guzdl tabi ama biz esimlede cikiyoruz bazen. Bazen anneme gidince kizimsiz kuafore alisverise gidiyoruz kardesimle. Ee arada ekstra e enerji depolamak lazim
Bir problem vardı ama hallettim inşallah bir aksilik çıkmazda artık yeşil çaylarım ve ben hep burada olacağızgunaydin sayfada neden aktif degilsin? Bir problemmi var
Guzel gitmis canimm 1 kilo nerdeysegünaydın tatlım bilinen 800 gram gitti pazartesi tartılmadım çünküm haftaya pazartesi salı çarşamba tekrar yapcam canısı teşekkürler
Guzel gitmis canimm 1 kilo nerdeysegünaydın tatlım bilinen 800 gram gitti pazartesi tartılmadım çünküm haftaya pazartesi salı çarşamba tekrar yapcam canısı teşekkürler
hee ben düşündüm genebakayım öyle yaparım olmazsa bardak kek şeklinde yaparım az çıkıyor zati güzelde kurdale ile süslerimkız bak güzel olur yanına çiçek alırım işte güzel bir hediye oldu
ben bilemedimkızlar soruyorum sizlere 71,50 oldum sizde artık squat gibi hareketlere başlayayım mı plastes mi yapayım ebru şallının videolarından haftanın 1 günü dier günler yürüyüş
bu neydi gızzzz***14. TAKİM 516. ETAP***
nuffiun(72,3///%)
zuzuzuzu1234 (66///%)
elaalemi( 56.7///%)
Alina_ (/59.3///%)
keptinn(/54.7///%)
Aylnaylm1(66.8///)
poncikbirgelincik(59.3///)
senad(63.3///%)
14. Takım Ortalama:%
Yag mihe ödem vardı o zaman kiyağ değildir o 52kilo insanda yağ ne arar hem sudur o su yağ olamazkine
Bakamaz dersen adam BAKAMAZ zatenözlemiiişşşben nişanlımın bakabilceni sanmıyorum ama denemek lazım tabi
Evetttttt sagoll canmm aminnnnne tatlı olur dimi annee annneee diye kapıda karşılaması mıncır popişten maşallah allah bağışlasın
tamam sormak zorundayim. Senin icin soylemiyorum genel grupta aktif olmayanlarin durmasinin anlami yok.Bir problem vardı ama hallettim inşallah bir aksilik çıkmazda artık yeşil çaylarım ve ben hep burada olacağız
günaydın bebeğiiimmmmgünaydın kızlarrrr
hadi inşallah kuzuumm okulda bitiyo yazda geliyoBir problem vardı ama hallettim inşallah bir aksilik çıkmazda artık yeşil çaylarım ve ben hep burada olacağız
Hee kilo bile zor korunuyo valla boyletabiiikideee normal diyetteykn nerde öle bi gün ye 6 gün diyet yap
Yok tarçınlı yenibaharli cevizli üzümlüydükek kakaolu muydubende açma yapacam eşim iş yerine görtürcek allahtan sevmim kendilerini ama kek yapayım yanına dimi azcık yerim kalanı götürürüm kv anneye onlarda nasiplenir
heeYag mine yağsı yağ ne arar benim ficutta hee sudur ki o
ben rahat olurum da erkeginde olması lazım işteBakamaz dersen adam BAKAMAZ zatenbakar niye bakmasin babasi degilmi altini degistirir yemek yedirir gezdirir bakar. Bebek olsa hadi durmaz meme ister ama suan oyle durum yok en fazla durmazsa donerim. Bence rahat olmak lazim.
Evetttttt sagoll canmm aminnnn
tamam sormak zorundayim. Senin icin soylemiyorum genel grupta aktif olmayanlarin durmasinin anlami yok.
Senin isin varmis olabilir boyle seyler geldinhadi bakalimm bol eksiler
diyetteyimm diyet deyiiimmmHee kilo bile zor korunuyo valla boylehaftaici full diyetteyim
Aynen cocuklu gezmek ayri bi guzel tabiaz okadr
Bakabiliyoorr. Bakmali ee oda babasi :) ben gidince gezmisler sonra evdelerdi valla 11 de geldm kizim annee neeeeereee didddin dedi :)
hahahahaha aynennn onlada guzdl tabi ama biz esimlede cikiyoruz bazen. Bazen anneme gidince kizimsiz kuafore alisverise gidiyoruz kardesimle. Ee arada ekstra e enerji depolamak lazim
1 kilodan fazla gitmiştir açıkçası haftasınu kaçamağını sayarsam biraz var şişlik düne göre azaldıGuzel gitmis canimm 1 kilo nerdeysedaha cok bekliyodum aslinda bir bucuk falan ama ne kadar gitse kar şiş hissediyo msn hala
Squata baslama canim daha ideal kiloda olanlara öneriliyo squat ama az az yapabilirsin tabi artirmadan hergun 40 50 squattan fayda gelir zarar gelmezkızlar soruyorum sizlere 71,50 oldum sizde artık squat gibi hareketlere başlayayım mı plastes mi yapayım ebru şallının videolarından haftanın 1 günü dier günler yürüyüş
çok sevmem eskiden annem sık sık yapardı belki onun etkisiydi tarçın güzel olurda yenibaharı ilk kez duydumYok tarçınlı yenibaharli cevizli üzümlüydüo kadar guzel oldu ki bi catal alip geri cekildim aksam gec saatte yapmistim bugun bi dilim yerim oglen açma sevilmez miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?