Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

e adını verdin ya diğerlerinin adını vermezken

yurtiçiyle geliyo kuzum sen incelersin zaten toplu sipariş verirsin

haftaya net 54 olmayı planlıyorum sence olabiler miyim
Patronuma gösterdim ona da satcam kar oranı çok iyi kuzenimde yardımcı olurum dedi az az satsamda benim için iyi olur kapak ürünü favorim oldu ondan alcam kendime arkadaşım da üye olacaksa onu alt üyem yapacam

Menüm
Sabah-öğlen : dereotulu peynir tavuk yemeği üç çilek iki Kaşık pilav yarım kase çorba
Akşam: 3 kaşık pilav , tavuk yemeği
Su 1.5 litre spor 45 dk son spor listesini bulmaya gidiyorum şimdi de
Akşamki pilav olmamış onun dışında güzel afiyet olsun

Patronuma gösterdim ona da satcam kar oranı çok iyi kuzenimde yardımcı olurum dedi az az satsamda benim için iyi olur kapak ürünü favorim oldu ondan alcam kendime arkadaşım da üye olacaksa onu alt üyem yapacam

Oww baya satisina basliyosun yani bravo

Hee son 700 gram kalınca salmadın dimi o makarna ne öyle

Sabah
Domates salatalik kırmızı biber 1 dilim tb ekmek 2 dilim bez tulum
Ara
2 3 erik
Öğlen
1 brdk ayran yarım porsiyon bulgur cok once dilim tavuk
Ara
Türk kahvesi
Akşam
Babagannuş yarım ızgara levrek 2 3 lokma lavaş yedim dayanamadım dünya yedim sanki pişmanlık çöktü içime resmen
Suyu 2 lt belki 3 e tamamlarım 1 avuçta dut yemiştim ağaçtan koparmışlar bana.... 3 yudum gazoz da içtim telafi olarak 3 saat yuzcem yarın

sen bana tarifte verecektin unutuyon beni kendin kurusun benim kuru olmamı istemiyon bana rondosuz tarif ve zayıflama vıdeoları verirmisin
Ay aklimdaydi buldum bi dene ama denemedim ben bu tarifi sen dene

Zayiflama videosu ne seviyon zumba mi fitness mi ayrobigğkkk miiğ

Lavas hariç şahane bi menuuu
Paket gıdalar sevmim ben yakında makarnamı da kendim yapcam
Biz kendimiz yapıyoruz normaldeee
Sabitim ben ciza vağ mi
Ooo gitti sporlar
Cezanizi kestim cicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…