Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın herkese,
bu sabah ki menümü sizinle paylaşmak isterim

KAHVALTI
Yağsız Beyaz peynir, 1 salatalık, yarım domates, 4 adet zeytin, iki dilim kepek ekmeği, 1 fincan çay
Niye yumirta yemiyosunuz yahuuuuu yumurtasiz kahvaltiya kahvalti demem :)
Guzel devammmmmm boyleee. Aksam 7 den sonra toplu yaz cnm

Bence dört gunlugu yapalım mı bana çok mantıklı geldi şahsen keptin daha karar vermedik dedi ama dört gnlik olan olsun
olur ama çorba çorba bayarsa beni öğlen ya da akşam değişiklik yaparım malum havalar sıcak kaptinn poncikbirgelincik 4 günlük diyete okeymiyiz qserpo 4 günlük diyet uygulayacaz diyetisyene gitmiyorsan sana uyarsa sende takıl bize

hahahahahah partemoral dan beklenen hareketler bunlar yaaaaaaa
Bu hafta 500 u arttirmayi dusunuyorum daha dusunme asamasindayimm
Önlemimi aldim ben kacamak günümü cumaya cektim dün yaptim kacamak günümü pazartesine gider aldigim sonra cumaya gelsin eksiler

Günaydın kızlar..şimdi kahvaltımı yapıp spora gidicem..akşama kına var yarin da düğün..hafta sonlari artık böyle
Ayy bizde hic dugune gitmeyik çünküm evlenecek hic akraba kalmadi ne esimin tarafinda ne benim tarafimda ozledim dusune gitmeyi

HIM anladım sen bu hafta ne kadar vermiştin tatlım üç günlük olanda
başlarken tartılmadım ortalama 2 kilo verdim diye tahmin ediyorum ...dün kaçtı biraz bahçeli ev var arada gidip ızgara yaptığımız dün orya gittik dut yenidünya falan yedim +200 aldım belkide 2den fazla gitti ve 3.gün öğlen 4 kaşık bulgur yedim yani kilolar geri 600 700 gram olarak dönmedi anlatabildim mi çorba sıvı olduğu için bırakınca ne kadarıgeri dönüyor onu bilmek gerek ya da korumak için yavaş yavaş menüyü arttırmak gerek yoksa önemi kalmıyor şok diyetin

Bebeğim diyet yapamiyosin ama sporun iyi onun faydası vardır üzülme senn
Hee gittiğ dahhamemehlerimmmterlerimmm gittiicime oturdu @ParteMoralll etkili bi ceza yöntemi
Bencede çok etkili hiç acimadan tak tak tak sildi
hahahahahah partemoral dan beklenen hareketler bunlar yaaaaaaa
Bu hafta 500 u arttirmayi dusunuyorum daha dusunme asamasindayimm
Abaaarttttt bnm hedefime kalmış 500gr 1 kilo veremem ben
1 kilo olsun bence
Siz güzel bi ikili oldunuz bence acimasizlik konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…