- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #201.621
çok iyi ama maşallah bravoGünaydın herkese,
bu sabah ki menümü sizinle paylaşmak isterim
KAHVALTI
Yağsız Beyaz peynir, 1 salatalık, yarım domates, 4 adet zeytin, iki dilim kepek ekmeği, 1 fincan çay
Günaydın canısıgünaydın
İlk zamanlar senden hizli hızlı gider fazla kilosu olanda hızlı gidiyor gerçekten113,5 KİLO 70 hedefim inşallah
günaydınnn nasılsın 3 günlük diyetten sonra dün +200 gram almışım ama dün bayağı abarttım gibi bu haftaya neye karar verdikHerkese günaydın tatlılar
Günaydın canımGunaydinnnn hepinize fistiklarim
Niye yumirta yemiyosunuz yahuuuuu yumurtasiz kahvaltiya kahvalti demem :)Günaydın herkese,
bu sabah ki menümü sizinle paylaşmak isterim
KAHVALTI
Yağsız Beyaz peynir, 1 salatalık, yarım domates, 4 adet zeytin, iki dilim kepek ekmeği, 1 fincan çay
çok güzel verisi,n burda aktif olursan bırakma aşamasına geldiğinde bile bırakamayacaksın diyeti o kadar bağımlılık yapıyoruz113,5 KİLO 70 hedefim inşallah
Bence dört gunlugu yapalım mı bana çok mantıklı geldi şahsen keptin daha karar vermedik dedi ama dört gnlik olan olsungünaydınnn nasılsın 3 günlük diyetten sonra dün +200 gram almışım ama dün bayağı abarttım gibi bu haftaya neye karar verdik
AVO. OFLİM.. GİBİ DÜŞÜN İÇ ÇAMAŞIR GECELİK PİJAMA SATIYORSUN ÜRÜNLERDE GÜZEL REFERANSUIkaptinn VERDİ AVRUPA NETWORK BAK İSTERSEN
olur ama çorba çorba bayarsa beni öğlen ya da akşam değişiklik yaparım malum havalar sıcakBence dört gunlugu yapalım mı bana çok mantıklı geldi şahsen keptin daha karar vermedik dedi ama dört gnlik olan olsun
HIM anladım sen bu hafta ne kadar vermiştin tatlım üç günlük olandaolur ama çorba çorba bayarsa beni öğlen ya da akşam değişiklik yaparım malum havalar sıcakkaptinn poncikbirgelincik 4 günlük diyete okeymiyiz
direk üye oluyorsun kuzum dediğim siteyi google teyzede aratbende istiyorumm
Günaydın canımGünaydın kızlar
Önlemimi aldim benhahahahahah partemoral dan beklenen hareketler bunlaryaaaaaaa
Bu hafta 500 u arttirmayi dusunuyorum daha dusunme asamasindayimm
poncikbirgelincik canım benim annem babam geliyor belki spor yapamam o yüzden iki haftalığına benim yerine başkasını alabilirsin
Ayy bizde hic dugune gitmeyikGünaydın kızlar..şimdi kahvaltımı yapıp spora gidicem..akşama kına var yarin da düğün..hafta sonlari artık böyle
başlarken tartılmadım ortalama 2 kilo verdim diye tahmin ediyorum ...dün kaçtı biraz bahçeli ev var arada gidip ızgara yaptığımız dün orya gittik dut yenidünya falan yedim +200 aldım belkide 2den fazla gitti ve 3.gün öğlen 4 kaşık bulgur yedim yani kilolar geri 600 700 gram olarak dönmedi anlatabildim mi çorba sıvı olduğu için bırakınca ne kadarıgeri dönüyor onu bilmek gerek ya da korumak için yavaş yavaş menüyü arttırmak gerek yoksa önemi kalmıyor şok diyetinHIM anladım sen bu hafta ne kadar vermiştin tatlım üç günlük olanda
Bebeğim diyet yapamiyosin ama sporun iyi onun faydası vardır üzülme sennAnlamadi ben listede degilimki izindeyim kafam iyi degil bebeğim onemli degil canin sağolsun neyse o ceza kess bebigim regl oldum ya onun etkisiyle iki gundur depresyon daydim durum işte oylee kg ya gelince iki kg al bir kg ver hep oyle gidiy bir hafta yapimm haa basardim diym hop geri boz hep bi manyaklik icindeyimm puff bu arada tartilmadim tartilmamda sindi regl donemindeyimm 2-3kg fazla cikarim cumya tartilip soyleyimm..
Bencede çok etkili
Abaaarttttt bnm hedefime kalmış 500gr 1 kilo veremem benhahahahahah partemoral dan beklenen hareketler bunlaryaaaaaaa
Bu hafta 500 u arttirmayi dusunuyorum daha dusunme asamasindayimm
Siz güzel bi ikili oldunuz bence acimasizlik konusunda1 kilo olsun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?