Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabahları yiyom sadece tb oda böyle iyi oluyo akşamları acıkmıyom niyeyse
En gizili bende yimiyom aksam ben sizden gizli sporcu beslenmesi uyguluyom kendime bol proteinli yulafli cok gizil oluyo kaslanacam yag oranimi azaltip kas oranimi cogaltacam hedefim bu ama bilirsin ki hedeflerimi tutturmada pek başarılı digilim ama ossundu he de gec

he sen yaparsın biliyombize demiyon gizli gizli iyice guruyacan

Sümbülüm

noldu gisus diyom aglama yutt bah helesus ses etme diyom
Aşk böceeeemm
öyle yapcem sağolun efendim
evet çalışıyorum nefret ediyorum cumartesilerden şuraya gelince gün bitiyo zaten

Dünkü yediklerimin acısını çıkardım 60 dk twist shape yaptim 563 kalori yaktim simdi kahvalti yapcim
Sabah tartildim 54.8 çıktım alt tarafı makarna yedim 300 geldi gri
Bende kahvaltidan sonra spor yapiimm gitsin dimi

he sen yaparsın biliyombize demiyon gizli gizli iyice guruyacan
Yoh kurumucam dolgunlasacamhedef bu Spor oncesi beslenme spor sonrasi beslenme kas yıkımı felan bunlari arastiriyom ağırlık calismasinda kaslar yırtılıyomuş eger ağırlık çalısmasından sonra kana hizli karışan protein karbonhidrat tüketirsen kas onarimi başlayıp kaslar büyüyormuş sporla dengeli olarak bi diyet de uygularsam yağ yakarken kas oranini da arttirmiş olicim arastirmaya devam ediyom

bakalım daha neler öğreniciz senden

Bendee yaa yumurta bitmeye yaklaşınca bana bi sıkıntı basiyo hemen yumurta aldiriyom bitmeden
Hahahaha bende daha bitmeden aldiriom. Bide organik aldiriom birsuru paraa yumurtaya altindan cok para veriyok esim yetistiremiyo herguj 3 tane hahahahaahahahahahahahahah ikisi benim 1 i kizimin
ben diyiisem dinle

Bencede ağır gelir haftaya 550 olsun bence
nolduuuuu rengin soldiiiii
Dunku ve bugun bahcede yapacagimi sporu yazarim sen merak etme beybi gotur onlar benim 100dk silinmi beyag
hahahahahahahahahahahaah

Evet benim cok sevdigim bir arkadasim vardi universitede rahmetli oldu... o tavukla pilav yerdi kaslari vardi fena.
Sonra fazla kaptirdi toz moz derken spor salonu sonra vefat ettii kalp krizinden..

bakalım daha neler öğreniciz senden
Araştirmalarim divam ediyor hatta suan arastiriyorumhmmmhiii hiihiiiiiiboyle okuyom gece spor yaptigimda spora baslamadan yulafli kurabikime fistik ezmesi sürüp yiyom sonra spor bitince gece 12 bucukda falan proteinli bisiler yiyom yumurta fistik ezmesi bazen yogurt fistik ezmesi gibi ve inanir msn sabah hep eksi görüyom çünkü o yediklerim kaslarimi inşa etmekle meşgul olduklarindan bana yağ yapmiyo test ettim onayladim ama firsat buldukca gunduz yapmaya çalışıyom sporumuyemek konusunda daha rahat oluyo

gece 12 bucukta yedin ve - gördün

Evet benim cok sevdigim bir arkadasim vardi universitede rahmetli oldu... o tavukla pilav yerdi kaslari vardi fena.
Sonra fazla kaptirdi toz moz derken spor salonu sonra vefat ettii kalp krizinden..
Ayy cok uzuldum o tozlar cok zararli vucut yapcam diye fazla abartmamak lazim yaa zaten bizler toz kullanmadigimiz icin ne kadar spor yapsak evde cok kas olmaz kibar kaslar oluşur sadece benim istedigim de o zaten fazlasi kadinsiligi alir ya bazilari iki agirlik kaldirinca kaslanicam saniyo ama o kadar zor ki yillar gerek duzen gerek azim gerek

gece 12 bucukta yedin ve - gördün
Heevalla bak 300 gr 400 gr gibi bi eksi gördüm tartida tabi az yedim bi tane yulafli biskuvime fistik ezmesi sürüp yedim sporumu yaptim 30 dk sonra sporum 1 saat suruyo sonra da yine 1 tatli kasigi fistik ezmesiylen bi kase yogurt yidim yattim ölüm çıkmıştı sporda nasil uyudum bilmiyom 2 sn sürdü uyumam

Yok canim erkek di o bacaklari kollari falan cok iyiydi kasliydi pilav yapardi tavuk falan oyle besleniyodu. Sonra fazla kapildi o hani sampiyon olan kasli adamlar varya zaten onlarn yaninda falamdi sonra i duuydum olmusss. Hala bazem bakarim twtrrdan saka gibi. Ama demekki cok abarttii.. aman aklima geldi sen proteinle karbin dyncee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…