- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #201.661
noldu giofff offf
Sümbülüm
noldu gisus diyom aglama yutt bah hele sus ses etme diyom
ağlama diyontokatlıyon nasıl ağlamiyim
Nidin ağlıyon ahilli gizim hadi süyle anana şefkat doluyum bah
Hee sivirim ben siniçünkü anasın senşefkatli ana ne biliyim bugün pek bi yorgun uyandım akşam üzeri misafir gelcek dolu
açıkçası gittim devam ettiremedim maddi sıkıntıdan dolayı kendim yapıcamçok güzel verisi,n burda aktif olursan bırakma aşamasına geldiğinde bile bırakamayacaksın diyeti o kadar bağımlılık yapıyoruz... başlarda çok hızlı verirsin diyetisyene gidiyor musun yoksa kendin mi uyguluyorsun
yetiştiremedim işyerinde ediyorum kahvaltı akşam yazıcam mutlakaNiye yumirta yemiyosunuz yahuuuuu yumurtasiz kahvaltiya kahvalti demem :)
Guzel devammmmmm boyleee. Aksam 7 den sonra toplu yaz cnm
keşke gitse ogünleri görebilsemİlk zamanlar senden hizli hızlı gider fazla kilosu olanda hızlı gidiyor gerçekten
Hee sivirim ben sinihem sever hem kizarim hmm misafiğ diyosin kacamak yapiycan umuarim galh anana kayfalti hazilla ne yatiyon
yetiştiremedim işyerinde ediyorum kahvaltı akşam yazıcam mutlaka
Aferin ahilli gizim ay yi coh hizmet ethee bindi sivirim siniEvde neler neler var ama ben sadece sütlü tatlının tadına bakcam ilk yaptım hem hafif bide 2 tane sarma yirim yattığımı kim dedi çalışıyom ben
Aferin ahilli gizim ay yi coh hizmet etzayiflamissin diyen olursa saolun efendim di ay sen calisiyodun demi cumartesi
Ossun napacan ekmek parasidirdiöyle yapcemsağolun efendim
evet çalışıyorumnefret ediyorum cumartesilerden şuraya gelince gün bitiyo zaten
sağol cinimOssun napacan ekmek parasidirdikolay gelsindi
Ahahhahahahahhasağol cinimyoh ekmek yemiyom ben çeyiz parasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?