- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #201.701
Ayy organikler bek pahalı kizima aliyoz arada biz yoksa marketten hepHahahaha bende daha bitmeden aldiriom. Bide organik aldiriom birsuru paraa yumurtaya altindan cok para veriyok esim yetistiremiyoherguj 3 tane hahahahaahahahahahahahahah ikisi benim 1 i kizimin
ben diyiisem dinle
nolduuuuu rengin soldiiiii
hahahahahahahahahahahaah
Valla bilmiyorum ama zararli galiba ya. Olumlerde varmis zatenya benim kuzenimde kullanıyo daha 18 yaşında kullanma diyorum dinletemiyorum
Ben kendime de aliom tiksinirsem yemem yumurta benim icin onemli biliyisin.Ayy organikler bek pahalı kizima aliyoz arada biz yoksa marketten hep
Yaa bu hastalik gibi bisey heralde demi kaslandikca erkekler daha cok daha cok istiyo abartmamak lazimmYok canim erkek di o bacaklari kollari falan cok iyiydi kasliydi pilav yapardi tavuk falan oyle besleniyodu. Sonra fazla kapildi o hani sampiyon olan kasli adamlar varya zaten onlarn yaninda falamdi sonra i duuydum olmusss. Hala bazem bakarim twtrrdan saka gibi. Ama demekki cok abarttii.. aman aklima geldi sen proteinle karbin dyncee
Ayy annemlerin bi tane tavuğu var gittikce onun yumurtasindan yiyoz nasil lezzetli bizim burdaki organiklere pek guven olmuyo kandiriyolar insani lezzet yok ayni marketteki gibi annemlerin tavugunun yumurtasını yeyince anliyorum o cok lezizBen kendime de aliom tiksinirsem yemem yumurta benim icin onemli biliyisin.
bunu yeni gordum perdon bebekkkGünaydın bebegiiiiimmm
Heevalla bak 300 gr 400 gr gibi bi eksi gördüm tartida tabi az yedim bi tane yulafli biskuvime fistik ezmesi sürüp yedim sporumu yaptim 30 dk sonra sporum 1 saat suruyo sonra da yine 1 tatli kasigi fistik ezmesiylen bi kase yogurt yidim yattim ölüm çıkmıştı sporda nasil uyudum bilmiyom 2 sn sürdü uyumam
Evt yaaa fizigi cok guzeldi anlam veremiyosun bazen. Oyle olmasi gerekiyomus napalim..Yaa bu hastalik gibi bisey heralde demi kaslandikca erkekler daha cok daha cok istiyo abartmamak lazimm
ben aldiklarimi begeniyormAyy annemlerin bi tane tavuğu var gittikce onun yumurtasindan yiyoz nasil lezzetli bizim burdaki organiklere pek guven olmuyo kandiriyolar insani lezzet yok ayni marketteki gibi annemlerin tavugunun yumurtasını yeyince anliyorum o cok leziz
Valla bilmiyorum ama zararli galiba ya. Olumlerde varmis zaten
14.takim kaptan yardimcisi buyrun.evet zararlı diyolar
14.takim kaptan yardimcisi buyrun.
Altta ki yazi cok resmi
Sen niye ben naparsam onu yapiyosunsenden gördümdüyanına bişi koyamadım senin gibi
Sen niye ben naparsam onu yapiyosunben tekim yettin hee
Suan kizdim sanasana özeniyom çünkülümsen mikemmelsin teksin fitsin güzelsin havalısın sana benzemeye çalışıyom ama benzeyemem
ne zaman kızmıyon kiSuan kizdim sana
YimirtaaaaEvt yaaa fizigi cok guzeldi anlam veremiyosun bazen. Oyle olmasi gerekiyomus napalim..
ben aldiklarimi begeniyorm
her markayi yemem tiksinti geliyo. Yimirtaaaaaaaaaaaaa
Bende oyle oglen falan asla uyumam sevmem gundu uykusunu ama gece yattim mi iki dkda uyurum gece uykusunu bek severim uykum bölünürse cok sinir olurumo kadar spora uyu yani 2 sndeay benım maşallahım var uyku konusunda uykuyu cok sevmem cok uyumam ama yastıga basımı koydum mu küüüüt
Bende oyle oglen falan asla uyumam sevmem gundu uykusunu ama gece yattim mi iki dkda uyurum gece uykusunu bek severim uykum bölünürse cok sinir olurumsabah da 8 bucuga kadar uyyum yiter
Sen benle dalgami geciyosunne zaman kızmıyon ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?