Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy organikler bek pahalı kizima aliyoz arada biz yoksa marketten hep

Yaa bu hastalik gibi bisey heralde demi kaslandikca erkekler daha cok daha cok istiyo abartmamak lazimm

Ben kendime de aliom tiksinirsem yemem yumurta benim icin onemli biliyisin.
Ayy annemlerin bi tane tavuğu var gittikce onun yumurtasindan yiyoz nasil lezzetli bizim burdaki organiklere pek guven olmuyo kandiriyolar insani lezzet yok ayni marketteki gibi annemlerin tavugunun yumurtasını yeyince anliyorum o cok leziz

Günaydın bebegiiiiimmm
bunu yeni gordum perdon bebekkk

Bugun biraz sersemim. Her gun sabahin korunde kalkiyorm ise gitsem tmmda evdeym uyuda cocugum bende azcik uyuym yaa bari 9da kalksn yaaaaa.
Zannediyo ki millet kizim uyuynca bende uyurum oglen 2 de uyuyp napcam ben soyleeeeeee sinirlendm

o kadar spora uyu yani 2 snde ay benım maşallahım var uyku konusunda uykuyu cok sevmem cok uyumam ama yastıga basımı koydum mu küüüüt

Yaa bu hastalik gibi bisey heralde demi kaslandikca erkekler daha cok daha cok istiyo abartmamak lazimm
Evt yaaa fizigi cok guzeldi anlam veremiyosun bazen. Oyle olmasi gerekiyomus napalim..
Ayy annemlerin bi tane tavuğu var gittikce onun yumurtasindan yiyoz nasil lezzetli bizim burdaki organiklere pek guven olmuyo kandiriyolar insani lezzet yok ayni marketteki gibi annemlerin tavugunun yumurtasını yeyince anliyorum o cok leziz
ben aldiklarimi begeniyorm
her markayi yemem tiksinti geliyo. Yimirtaaaaaaaaaaaaa

o kadar spora uyu yani 2 snde ay benım maşallahım var uyku konusunda uykuyu cok sevmem cok uyumam ama yastıga basımı koydum mu küüüüt
Bende oyle oglen falan asla uyumam sevmem gundu uykusunu ama gece yattim mi iki dkda uyurum gece uykusunu bek severim uykum bölünürse cok sinir olurum sabah da 8 bucuga kadar uyyum yiter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…