- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #201.761
Liste ye karar veremedik dimi ...Bende çok severim fabrika da patlıcan li bi yemek çıkınca senin menu diyorlar bana
Ay evet yaa ekmege başladım mi birakamiyorummm yarın hiç tüketmicem dengelerim bakalım
Ekmek bulgurRR bugün herkesler karbonhidrat a yuklenmis pazartesi facia olcak hepimiz içiniyi akşamlar canlar bugün menüm biraz düzensiz oldu annemlere gittik dışarı gittik derken evdeki kabak kaldı ondan yiyemedim
sabah
1.5 haşlanmış yumurta
1.5 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
2tk tahin
yesilsogan domates salatalık
ara
1 elma
öğlen
1 bardak ayran
3yk bulgur pilavı
15 kiraz
ara
1 avuç leblebi fıstık mısır karisik
akşam 4yk menemen 1 dilim ekmek
su
2 litre 2.5 yada 3 yaparım yatana kadar
2 saatte hiç biyerde oturmadan yürüdük mağaza gezdik
Ay ben de bilmiyorum yaaa düşünüyorum daha yapsam mi diyeeListe ye karar veremedik dimi ...
Çorba beni yıldırır onun yerine bu hafta yaptığım gibi yapmayı düşünüyorum ben 1 güne çorba veririm ama 4 gün çok
Aaa e sen evini seviyodunn nolduuu öyle ev bırakılır mi deli misinAynen babysiama ben ikisinide uzagim. Bu ara tasinma dusuncelerine kapildik :)
ayy bilemedim ki kuzum aklima bisey gelmedi ama bırakmak isteyenide zorla tutamayız kiKızlar size sormak istedigim bi konu var
Şimdi listeye yeni giren üyeler malum 1 2 hafta sonra devamsızlık vs yapıp gidiyor bunu engellemek için neler yapabiliriz var mı fikri olan varsa cekinmeden söyledin bende büyük yaradır bu konu
poncikbirgelincik @ParteMoralll SchonerDuft SekerPancarii zuzuzuzu1234 htc71 senad ve ekleyemediklerimmm
Bundan sonra okadar kolay degil girmekKızlar size sormak istedigim bi konu var
Şimdi listeye yeni giren üyeler malum 1 2 hafta sonra devamsızlık vs yapıp gidiyor bunu engellemek için neler yapabiliriz var mı fikri olan varsa cekinmeden söyledin bende büyük yaradır bu konu
poncikbirgelincik @ParteMoralll SchonerDuft SekerPancarii zuzuzuzu1234 htc71 senad ve ekleyemediklerimmm
Ben zaten herkesle tek tek ilgileniyorum kuzum ama siz bi anda samimiyet kuramazsiniz ki normal olmaz yani bu durumayy bilemedim ki kuzum aklima bisey gelmedi ama bırakmak isteyenide zorla tutamayız kiama yeni gelenlere biraz dahami ilgi gösterip üstüne dussek
Diyosunnn ama listeye girince bazilarina bişeyler oluyo bosluyo mesela alina aday listesindeyken çok iyiydi ama bak bildirim yapmadı 1 haftadir yok ve ben onu izine ayirmak zorunda kaldım sırf diskalifiye yazmamak icin. Bundan sonra ilk bildirimde direk diskalifiye mi etsek acabaBundan sonra okadar kolay degil girmek
Uyarilarimi almayana güle güle.
Bol ekmek masallahEvet kızlar bugünkü menüm
Sabah : dün wasa sandwich almış annem ondan yedim
Öğlen: ton balığı ve kaşar peyniri bir dilim ekmek
Akşam: bir dilim ekmek, peynir ,bir bardak süt
evet canım haklisin ama ne bileyim aklıma başka bişey gelmediBen zaten herkesle tek tek ilgileniyorum kuzum ama siz bi anda samimiyet kuramazsiniz ki normal olmaz yani bu durum
Ama onun problemleri varya iyi yaptin bosver. Yoksa geliyodu kiz.Diyosunnn ama listeye girince bazilarina bişeyler oluyo bosluyo mesela alina aday listesindeyken çok iyiydi ama bak bildirim yapmadı 1 haftadir yok ve ben onu izine ayirmak zorunda kaldım sırf diskalifiye yazmamak icin. Bundan sonra ilk bildirimde direk diskalifiye mi etsek acaba
Bende sabah beri düşünüyorum bunu benimde aklıma bişey gelMedi size sorayim dedimdievet canım haklisin ama ne bileyim aklıma başka bişey gelmedi
İşte bildiğimiz için tolere edebiliyoruz ama mesela marul anne vardı bi dünya laf etti de gitti biliyosun herkesi de takip edemiyoruz mesela ben gelmesem bilin ki öldüm imkanı yok kacirmam cuma günleriniAma onun problemleri varya iyi yaptin bosver. Yoksa geliyodu kiz.
Gerekten kilo vermek isteyen gelir.
Şahane 53. 8 le mezun olcamKizlar bu hafta ki kilo kuralim -700 dur bilginiz olsun.
kaptinn SchonerDuft poncikbirgelincik sarraf SekerPancarii @selcanmehmetcan senad zuzuzuzu1234 qserpo
Atladigim varsa etiketleyin!
Onu kacirdim ben gelemiyodum.İşte bildiğimiz için tolere edebiliyoruz ama mesela marul anne vardı bi dünya laf etti de gitti biliyosun herkesi de takip edemiyoruz mesela ben gelmesem bilin ki öldüm imkanı yok kacirmam cuma günlerini
50 yapalimŞahane 53. 8 le mezun olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?