- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #201.781
Ben bundan sonra aday listesindekiler için bi liste tutayim günlük yorum sayısı menu paylasimi vs yazayım 2 hafta sonunda sizinle paylasirim yeterli gelmezse aday olmaya devam ederlerOnu kacirdim ben gelemiyodum.
bi dunya laf edene bi dunya lafim mevcuttur buyursunlar.
Yok kuzum kalsin50 yapalim
hoş bulduk canımmhtc71 hosgeldin canim
Yaz sen yaz da ben beynime yazip bipliyorum bilirsinBen bundan sonra aday listesindekiler için bi liste tutayim günlük yorum sayısı menu paylasimi vs yazayım 2 hafta sonunda sizinle paylasirim yeterli gelmezse aday olmaya devam ederler
himmmmmm son halini bilmiyorimYok kuzum kalsinherkes yeter zayifladigin gelinlik yakismicak diyo şimdi kolları bacakları incelticem zaten düğünden sonra dönerim listeye ozaman 50 ye inerim belki
Kizlar bu hafta ki kilo kuralim -700 dur bilginiz olsun.
kaptinn SchonerDuft poncikbirgelincik sarraf SekerPancarii @selcanmehmetcan @senad zuzuzuzu1234 @qserpo
Atladigim varsa etiketleyin!
Hoşgeldin caniiimmm :) daha önce hiç bi takımda yarismis miydin ? Kendini tanıt bize istersen :)
Hoşgeldin caniiimmm :) daha önce hiç bi takımda yarismis miydin ? Kendini tanıt bize istersen :)
hoşbulduk, teşekkür ederim. :)Hoşgeldin tatlım
Yap yap kilonu sabitlemekte önemliAy ben de bilmiyorum yaaa düşünüyorum daha yapsam mi diyee
Hm aktifliginden ve kacamagindan beli olur kaçamak yaparsa diskalifiye edersin günlük katılım sağlamazsa yine diskalifiye sporuna bakarsın yapmıyor sa beli eder kendiniKızlar size sormak istedigim bi konu var
Şimdi listeye yeni giren üyeler malum 1 2 hafta sonra devamsızlık vs yapıp gidiyor bunu engellemek için neler yapabiliriz var mı fikri olan varsa cekinmeden söyledin bende büyük yaradır bu konu
poncikbirgelincik @ParteMoralll SchonerDuft SekerPancarii zuzuzuzu1234 htc71 @senad ve ekleyemediklerimmm
Biri evinde tadilat yapıyordu ona izin verdin o kimdiDiyosunnn ama listeye girince bazilarina bişeyler oluyo bosluyo mesela alina aday listesindeyken çok iyiydi ama bak bildirim yapmadı 1 haftadir yok ve ben onu izine ayirmak zorunda kaldım sırf diskalifiye yazmamak icin. Bundan sonra ilk bildirimde direk diskalifiye mi etsek acaba
Bana uyar anlaştıkKizlar bu hafta ki kilo kuralim -700 dur bilginiz olsun.
kaptinn SchonerDuft poncikbirgelincik sarraf SekerPancarii @selcanmehmetcan @senad zuzuzuzu1234 @qserpo
Devamsızlık olursa baştan şöyle canım iki hafta sonra gideceksen sebebsiz şirk çıkar bence buralara girmek isteyen bir dolu insan var sonuçta ne bilem:)Kızlar size sormak istedigim bi konu var
Şimdi listeye yeni giren üyeler malum 1 2 hafta sonra devamsızlık vs yapıp gidiyor bunu engellemek için neler yapabiliriz var mı fikri olan varsa cekinmeden söyledin bende büyük yaradır bu konu
poncikbirgelincik @ParteMoralll SchonerDuft SekerPancarii zuzuzuzu1234 htc71 @senad ve ekleyemediklerimmm
Tamamdır tatlım :)Kizlar bu hafta ki kilo kuralim -700 dur bilginiz olsun.
Yaparsın yaparsın tatlım önce kendine güven gerçekten fire verme asla tamam mı sende kilo fazlalığı çok olduğu için daha hızlı gidecek eminimMerhaba :) Hayır dahah önceden herhangi bir takımda değildim. Yaşım 30 ( 1 ay içinde ) 169 boy ve 102 kiloyum. Bekarım
merhaba. daha önceden herhangi bir takımda yarışmadım. hedef kilom 75 - 70 diye düşünüyorum. 102 kg ve 169 boyum var. amacım bu kış giydiğim bütün kıyafetleri atmak :) bir ay içinde otuz yaşıma gireceğim ve çalışan bir bekarım. hayatımda olduğum en yüksek kilodayım. seksek kiloya indikten sonra yetmişdokuzu görmek zor oluyor benim için.. ondan sonra ip kopuyor tekrar kilo almalar başlayabiliyor. spor yapmayı seviyorum, moralim biraz düşük çünkü bedenimden mutlu değilim ve görünümüm psikolojimi ve verimimi etkiliyor. umarım burada kilolarımı veririm. motive olunca aylık düzenli kilolar veriyorum genelde ama başlamak ve motive edici bireylerle olmak önemli benim için :) böyle temmuzda yıllık tatilimin bir kısmını kullanacağım. biraz geç kaldım başlamak için ama en azından temmuz sonuna kadar bir on kilo vermiş olmayı umuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?