Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Taramak kurutmak isgenceeee benim az saclarim ama yine de nefret ediyommm taramaktan
benmde gur degil ama yinede mecburrrrrrr ayy kisin resmen eziyet yaaaaaa saclar bana diyolar cocukla nail ugrasiosun bide sacla neydek

sesli güldüm resmen kaçış yok 2 mi olur 3 mü olur artık yıkanması bilemeyik
hahahahaahahahahahaha iviiiittt 3 de yetmezzzzz 5 taaneee 5 de yetmez 7 taneee ververververver ver allahim ver ayyy koptmm

Aynen hahaahahahahahahahahahahaha konusturmayin beni bazen de sen yikanmis oluyosun tariyosun kurutuosn kremleniyosun ama sonra bidaha sacini yikaman gerekiyo bunlar hep evlilik
nolduuuu bi hareketlendiniz ikiniz
İste o an bi cinnet gelmiyo insana ossun yikarim bida diyosunahahahhahahahahahaha

Agahahhahahaha ver Allahim ver miii

hiç yıkamamaktan iyidir valla oluyo düğüm düğüm benımkıde gıvırcık ama ben yıkıyorum dustan once kremlıyorum cıkınca taramadanda yağ var ondan suruyorum taranıyo zorda olsa
Cok severim kivircik saac ni guzelltararam ben onlari yola yola

hiç yıkamamaktan iyidir valla oluyo düğüm düğüm benımkıde gıvırcık ama ben yıkıyorum dustan once kremlıyorum cıkınca taramadanda yağ var ondan suruyorum taranıyo zorda olsa
aldığın üründen memnün kalırsan bana da deyiver çok baktım o ürüne de almadım tereddüt ettim ...
benim saçlarda kıvırcık altları top top oluyor diye kestirdim .. tüm saç ürünlerim küvet kabinin içinde kremi bolca sürüyüyorum hangi marka krem kullanıyorsun

tamam kuzum bu akşam inşallah unutmazsam kullancam daha pakedini bile açmadım aldığım 1 ay olmuştur kücücük sise zaten 3 sürmeye biter ya öyle belli bi kremim yok şuan elidor kullanıyorum krem sürekli değişiyo sen ne kullanıyosun? Benimkilerde hep düğüm düğüm oluyo bezduuuuuuuum

☆ MAYIS AYI 3.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

(60)Poncikbirgelincik:60
(60)Nuffiun:60
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:

MOR TAKİM

(120)Keptinn:120
(60)Senad:60
(45)SekerPancarii:45
(80)sarraf:80

PEMBE TAKİM:120
MOR TAKIM:305

şuanda birincilik gitti gibi ama neyse @nuffiun

ben yıkayınca illaki tarıyom az da olsa en azından üstleri çinkilim yolunmuş tavuk gibi oluyom
Yoh ben salıveriyom
53.8 im sanmiyom cumaya 52.8 olacami ama belli olmas
pek mimkin değil gibi olman
Bi ortamiz yok yani ya diyet time ya yemek timee
yemek time yemek yoktu pilav üstü kuru yidim ama az yidim
Uzunmu benim saclarim popomun ustundeeee neydeeek bitlenekmi
O saclari kisin kurutmaaaak mecburrrrr
susun kıvırcık olmayan anlayamaz ben makinayı rahat 30dk fln acık tutuyom kurusun deyi ama yine de tam kurumuyo

senin makinen iyi değildir ondandır benimki 3 5 dakikada kurutuyo

Benim mola bitti mı geçeriz cano

Noldu bakiyorum gozlerin acildiheeee hergun yikarsin
hergün yıkayamam

istese de yikamamazlik edemiyo insan yanii
kız deme öyle kim ugrascak hergün hergün

Aynen hahaahahahahahahahahahahaha konusturmayin beni bazen de sen yikanmis oluyosun tariyosun kurutuosn kremleniyosun ama sonra bidaha sacini yikaman gerekiyo bunlar hep evlilik
nolduuuu bi hareketlendiniz ikiniz
ben bu saçları kesitreyim düğünden sonra :d zaten niyetliydim kesin karar verdim

7 mi bi hafta 7 gün zati
hakket kuzu benim ccouklu arkadaslarım sacımı taramaya vaktim yok diylar hep

Cok severim kivircik saac ni guzelltararam ben onlari yola yola
ya evet ne gzel yolunuyo bi bilsen

sen gel bide bize sor dimi kaptinn gerçi o benden daha kıvırcık galiba
atcam buraya saçlarımıda korkuyom
senin makinen iyi değildir ondandır benimki 3 5 dakikada kurutuyo
arzum işte ceyizime de blue house aldım hem kalın telli hem uzun hem sık hem gür saçlarım var niye anlamıyosunuz siz beni yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…