- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #202.501
benmde gur degil ama yinede mecburrrrrrr ayy kisin resmen eziyet yaaaaaa saclar bana diyolar cocukla nail ugrasiosun bide sacla neydekTaramak kurutmak isgenceeeebenim az saclarim ama yine de nefret ediyommm taramaktan
hahahahaahahahahahaha iviiiittt 3 de yetmezzzzz 5 taaneee 5 de yetmez 7 taneee ververververver ver allahim versesli güldüm resmenkaçış yok 2 mi olur 3 mü olur artık yıkanması bilemeyik
Ay taramadan olur mudügümlenir sac keçe gibim olur
Aynen hahaahahahahahahahahahahaha konusturmayin benibazen de sen yikanmis oluyosun tariyosun kurutuosn kremleniyosun ama sonra bidaha sacini yikaman gerekiyo bunlar hep evlilik
nolduuuu bi hareketlendiniz ikiniz
İste o an bi cinnet gelmiyo insanaAynen hahaahahahahahahahahahahaha konusturmayin benibazen de sen yikanmis oluyosun tariyosun kurutuosn kremleniyosun ama sonra bidaha sacini yikaman gerekiyo bunlar hep evlilik
Agahahhahahaha ver Allahim ver miiibenmde gur degil ama yinede mecburrrrrrr ayy kisin resmen eziyet yaaaaaa saclar bana diyolar cocukla nail ugrasiosun bide sacla neydek
hahahahaahahahahahaha iviiiittt 3 de yetmezzzzz 5 taaneee 5 de yetmez 7 taneee ververververver ver allahim verayyy koptmm
Cok severim kivircik saac ni guzellhiç yıkamamaktan iyidirvalla oluyo düğüm düğüm benımkıde gıvırcık ama ben yıkıyorum dustan once kremlıyorum cıkınca taramadanda yağ var ondan suruyorum taranıyo zorda olsa
Cok severim kivircik saac ni guzelltararam ben onlari yola yola
ay bende istiyorum 6larda olmak acaba şu listeyi 6 gün uygulasam sonra veremicem o dönemde yedklerimimi arttırsam imrendim şimdi tebrik ederim65.300 daha iki günüm var oley
utanıyokdeme öyle gız biz daha bişey bilmiyok
Aynennnnnnnnnnnnnnİste o an bi cinnet gelmiyo insanaossun yikarim bida diyosun ahahahhahahahahahaha
heeAgahahhahahaha ver Allahim ver miii
aldığın üründen memnün kalırsan bana da deyiver çok baktım o ürüne de almadım tereddüt ettim ...hiç yıkamamaktan iyidirvalla oluyo düğüm düğüm benımkıde gıvırcık ama ben yıkıyorum dustan once kremlıyorum cıkınca taramadanda yağ var ondan suruyorum taranıyo zorda olsa
Senin boyun uzundur tatlım bende 60 olacam inşallah ondan sonra hedef 55 70 ile başladım :)ay bende istiyorum 6larda olmak acaba şu listeyi 6 gün uygulasam sonra veremicem o dönemde yedklerimimi arttırsam imrendim şimdi tebrik ederim
aldığın üründen memnün kalırsan bana da deyiver çok baktım o ürüne de almadım tereddüt ettim ...
benim saçlarda kıvırcık altları top top oluyor diye kestirdim .. tüm saç ürünlerim küvet kabinin içinde kremi bolca sürüyüyorum hangi marka krem kullanıyorsun
ben yıkayınca illaki tarıyom az da olsa en azından üstleriahahahhaha bitliay bit diyince kaşınmaya başlıyom benimkilerde kuru ya çok yves rocherdan saç sirkesi aldım hiç kullanamaıdm unutuyorum unutmazsam bu akşam denicem kuzeniminde benim 3 4 katı kadar gür kıvırcık bide oda hep yıkanıyo ama saçını sadece özel günlerde tarıyo yıkanıp cıkıyo
pek mimkin değil gibi olmanYoh ben salıveriyom
53.8 imsanmiyom cumaya 52.8 olacami ama belli olmas
yemek timeBi ortamiz yok yani ya diyet time ya yemek timee
susun kıvırcık olmayan anlayamazUzunmu benim saclarim popomun ustundeeee neydeeek bitlenekmi
O saclari kisin kurutmaaaakmecburrrrr
ben yıkayınca illaki tarıyom az da olsa en azından üstleriçinkilim yolunmuş tavuk gibi oluyom
pek mimkin değil gibi olman
yemek timeyemek yoktu pilav üstü kuru yidim ama az yidim
susun kıvırcık olmayan anlayamazben makinayı rahat 30dk fln acık tutuyom kurusun deyi ama yine de tam kurumuyo
Benim mola bitti mı geçeriz cano☆ MAYIS AYI 3.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
(60)Poncikbirgelincik:60
(60)Nuffiun:60
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:
MOR TAKİM
(120)Keptinn:120
(60)Senad:60
(45)SekerPancarii:45
(80)sarraf:80
PEMBE TAKİM:120
MOR TAKIM:305
şuanda birincilik gitti gibi ama neyse@nuffiun
hergün yıkayamamNoldu bakiyorum gozlerin acildiheeee hergun yikarsin
kız deme öyle kim ugrascak hergün hergünistese de yikamamazlik edemiyo insan yanii
ben bu saçları kesitreyim düğünden sonraAynen hahaahahahahahahahahahahaha konusturmayin benibazen de sen yikanmis oluyosun tariyosun kurutuosn kremleniyosun ama sonra bidaha sacini yikaman gerekiyo bunlar hep evlilik
7 mibenmde gur degil ama yinede mecburrrrrrr ayy kisin resmen eziyet yaaaaaa saclar bana diyolar cocukla nail ugrasiosun bide sacla neydek
hahahahaahahahahahaha iviiiittt 3 de yetmezzzzz 5 taaneee 5 de yetmez 7 taneee ververververver ver allahim verayyy koptmm
ya evet ne gzel yolunuyo bi bilsenCok severim kivircik saac ni guzelltararam ben onlari yola yola
atcam buraya saçlarımıda korkuyom
arzum iştesenin makinen iyi değildir ondandırbenimki 3 5 dakikada kurutuyo
inşallah zuzumBenim mola bitti mı geçeriz cano
boşver bende uyamıyorum zatiponcikbirgelincik canısı ben çorba diyetini yapamıyorum uyamiyorum listeye misafir olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?